Gasca de Constanta *117*
Raspunsuri - Pagina 18
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Ce de racusori ! |
invazie si mari si mici!!!! LA MULTI ANI racushorilor...de maine trecem la lei
CRIXIA, acum mi-am dat seama ca si tu si Alexia apartineti aceleiasi zodii...micutza Ana ce zodie e ??? distractie frumoasa sarbatoritei!!!
Lali ms de cofee
Lulu ce face Luca?...ne e dor de el de la Nana pentru Luca
Dodo ce faci?... Bogdan si Iza mica
Ely te-ai odihnit ieri...cum ai turele? poate reusesti sa iesi cu noi
bettyk spune:
LA MULTI ANI ALEXIA, STEFAN,LARISA,ANABELA! SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI.[pup]
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
lulu77 spune:
LA MULTI ANI FRUMOSI! tuturor sarbatoritilor zilei!
Dana, Luca abia a intrat in casa din plimabarea de dimineatza, cred ca abia mai rezista, a iesit la 9 si s-a intors la 13.00 .Mi-a zis ca ma asteapta sa il duc "in lume"
Asa voi face dupa amiaza.
hapylica, cam scumpa la vedere!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Dodo-pui spune:
Citat: |
Dodo ce faci?... Bogdan si Iza mica |
Ce sa fac?!Dimineata am dus hunii in parc...apoi m-am apucat de facut mancare caci se pare ca vine al meu acasain seara asta
Acum am culcat si dispar in continuare in bucatarie
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dadi_t spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!
La multi ani Alexia! Crixia sa-ti traiasca fata(fetele!) si mai ales Alexiei ii doresc un inceput de drum(scoala)bun cu multe realizari!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Ontica Camelia spune:
Salutare!
La multi ani Alexia(crixia), Anabela(mamacita), Larisa Gabriela(jojo_miha), Stefan(galarina)! Sa cresteti mari, frumosi si sa va bucurati parintii!
Mamicilor de sarbatoriti sa va traiasca copiii, sa va bucurati de ei! Distractie placuta!
DanaAlex se pare ca vom lipsi la intalniri o perioada, avem in service.
Va doreesc o dupa-amiaza placuta!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
vladis spune:
LA MULTI ANI, ALEXIA! O copilarie frumoasa si succes la scoala!
Am reusit in sfarsit sa pun www.dropshots.com/vladis#albums/vlad%205%20ani" target="_blank">poze de la ziua lui vlad. bine ca macar unul din familie e nascut vara, ca tare bine e sa sarbatoresti in aer liber si www.dropshots.com/vladis#date/2010-07-17/19:40:53" target="_blank"> bonus una de la intalnirea de 20 ani
Azi mi s-a nascut o nashica mica, pe nume Mara, 2950 g, la Isis apropo, aveti idee daca acolo exista un program de vizita?
Noapte buna
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
dadi_t spune:
buna dimineata!
Angi, sa va traiasca nasica mica, sa fie sanatoasa si ea si mamica ei. Programul si nr. de telefon il poti afla de pe site-ul lor: http://www.romedic.ro/isis/contact
Nu reusesc sa deschi dpozele...si mor de curiozitate...chiar voiam sa te intreb despre impresiile privind intalnirea de 20 de ani...cum aratau colegele...colegii...etc...
Maine daca se face intalneala la plaja...vin si eu ..dar doar in perioada fara UV puternice...
O zi buna tuturor!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Madamsadamy spune:
Buna dimi!!!
Intr-o perioada relativ scurta, aproape in fiecare zi s-a stricat ceva . Aseara reinviat calculator, gratie prietenilor.
Aveti idee de magazine de covoare? NU vreau lana, vreau pret accesibil.