Gasca de Constanta *117*
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Vlad!
Nu promit, sa vad cand ajung pe acasa, dar poate trec si eu putin prin Eforie.
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O multumesc ca te gandesti la mine! |
si eu, si eu ma gandesc la tine si la alte mamici...si cu siguranta toate de aici gandesc la fel, doar suntem Gashca constantencelor ...un grup de Doamne care ne sustzinem virtual si nu numai...
leditia scumpa rau esti!!! ce mai faci? ce mai zici???....rara avis ce esti tu!!!
Mey doamnelor...voi mai dati cate un ochi pe clasamentul concursului de poze?...baiatul nostru constantean e pe primul loc si de curand l-a ajuns din urma o alta poza, care nu e din constanta....hai, bagati vot acolo la dod-2...Hai Constanta!!!! Hai Dod-2!!!!
"unul pentru toti si toti pentru unul"....parca asta aplicam noi aici....restantzierele, votati!!!! Va pupa Dana!!!
lulu77 spune:
Chiar asa....hai Constantza!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
Azi nu am strigat catalogul,deci sa incepem cu absentele zilei:
Hapylica
Ghiultem
Tania
Adina
Vladis
Camelia
.
.
.
Miha
Leditia, ce mai faceti? Un semn de viata!
POZE
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Madamsadamy spune:
Prezent si eu!!!!!
Azi sunt baby-sitter, plimbat , mancat, adormit cupil. Respectat program . acum aici putin cu voi. Atractie mare am acum ptr forum.
Alina, vreau si eu sala dar sa mai treaca piciorul asta putin. Te inteleg cu gratarul, ca tare mi-e pofta de mancare gatita, dar iesitul la aer..... .
Bine ai venit in gasca UKA.
La multi ani, sarbatoritului, copilarie frumoasa.
lulu77 spune:
Madam, eu ador sa imi petrec timpul liber in aer, de aceea si sunt prezent la intalniri. Tu ai inteles perfect ideea de gratar, nici de mancare gatita nu mai am chef. Doar salate si fructe. Cam atat. Si ...inghetata, ufff de la ea nu ma pot abtine.
POZE
elypetrov spune:
Ma bucur mult de tot ca au fost bune torturile , mi-a spus Nina ca a venit cu ele la petrecere . o sa incerc sa scriu si eu mai des , vad ca sunteti o gasca pe cinste . Sa ma prezint ca nu stiu daca am facut-o : eu sunt Elena , copilul din dotare Diana (5 ani ) si tati Catalin
lulu77 spune:
ely, te asteptam mai des......
POZE
Dodo-pui spune:
Ely bine ai venit!
Dana,Alina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
vladis spune:
multumesc din suflet pt urari mi-a mai crescut puiul cu 1 an... l-am sarbatorit de ieri la ai mei la curte, serbare campeneasca cu gratar (poate va era dor ) si tort. sper sa descarc ceva pozici cat de curand.
eu sunt bulversata, na, ca atunci cand te reintorci la job dupa ceva libere si petreceri, ca de joia trecuta o tinem intr-una: folk-you in vama, intalnire de 20 ani de la terminarea liceului, ziua finutului mic, ziua lui vlad
toata lumea si bun venit noilor fete ce bine ca s-a animat atmosfera in gasca! pofta buna la inghetata
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE