Gasca de Constanta *117*
Raspunsuri - Pagina 11
bettyk spune:
LA MULTI ANI VLAD!SA FII SANATOS SI VOINIC.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
DanaAlex spune:
salut!!!
Atentie!!! gratarul de azi se amana pe joi, m-a sunat Madam-Dana si are niste combinatii cu rudele, e deosebit de ocupata dupa-amiaza cu mama soacra din dotare...asa ca nu mai prestam gratar la parcul racoros (suna mai bine decat rece, nu?...)...anunta ea mai detaliat...
azi nu se spala, nu se face baie in mare...sarbatoare religioasa importanta...sa traiti cu numele Ilie, Ilinca !!!....este cineva????
propunerea (indecenta a) zilei de azi avand in vedere ca Madama ne-a amagit cu gratarul si ne-a lasat cu ochii in ceatza, baie in mare nu este voie, trebi prin casa interzise cu desavarsire...propun sa dam o fuga la eforie sa mancam inghetata....Happy venim pe la tine....cine se mai baga? Cuscra...ce zici? mergem si la locul de joaca super, papam una mica, cu aroma de ...ca(gasiti voi rima)
hai...Uka, Adinutza.....mamici...
Cornelia te sunam daca ajungem, poate vii cu noi
Dodo-pui spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!
Vazut si salvat pozici....super faine
Dana multam' de invitatie la Eforie....dar sarim de data aceasta....lenevim(visez-caci ma fugareste huna-terorista de la 7).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Lali_mete spune:
La Multi Ani Vlad Sa cresti mare,frumos si sanatos!
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Lali_mete spune:
M-as baga si eu,dar cine ne agatza si pe noi ca noi ioc masina ?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
DanaAlex spune:
pana la ora asta grupul excursionistelor este format din: je, Lulu, Adinutza, Uka si Happy, plus copiii din dotare ...plecam la 17,30 din Cta...cine mai vine???
Lali- eu am deja masina plina
lulu77 spune:
Deci azi Eforie si joi -parc Racoros?
Bun asa, maine eu sala & sauna, sa dau jos gratarele care au trecut si sa fac loc ptr urmatoarele .
Azi cine mai vine?
Maine cine vine la sala, dupa 16.30?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
Vine si Cornelia cu frumosii ei
Cuscra...las' ca doar facem miscare multa, alergam cu privirea dupa cei mici
lulu77 spune:
Asa va vreau
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Asa va vreau |
asa suntem, Maria-Ta!!!!
stiti bancul asta:....la cinema in suceava ruleaza filmul "stefan cel mare"...la un moment dat personajul principal, respectiv stefan cel mare intreaba (in film) "-unde sunteti moldovenii mei???" si imediat toata sala se ridica in picioare "- aici suntem, Maria-Ta!!!"