Gasca de Constanta *117*
Raspunsuri - Pagina 10
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Cunoasteti pe cineva care practica YOGA? Unde se poate face aceasta in Constanta? Cris mami de Alexia & Ana |
hihihi...Crixia, chiar ce-ti veni...vezi ca nivelul7 e cel mai cel ...abia dupa atingi nirvana si faci spirale
hai mai bine la sala si la sedintele partidului nostru sa bem cola, sa spargem seminte si sa vorbim de vremelnicia omului pe pamant ...
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Madamsadamy Deci la parcul rece , pentru maine se mai inscrie cineva ? |
in principiu, eu vin Dana...pentru mine nu cumpara nimic, aduc eu de acasa ce am nevoie...ne auzim pe la 14 si stabilim in concret
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui happy_uka Voi ce stiti, ce simtiti? |
eu simt multe...o lene acum, ceea ce-mi indica faptul ca maine ies la o cafea cand ma trezesc ...asa ca poate pe la un 10 si putin pe malul lacului la bourbon, ce zici...amatoare??? ador terasa aia si dupa poate ne si plimbarim prin mall si papam o inghetata (ca mi-a facut Adinutza pofta cu inghetata ei cu gust de vata de zahar)...
DanaAlex spune:
Tania la mine se deschide...o sa-ti dau pe hartie linkul, e o dizertatie fff interesanta
Camelia daaa, am avut cateva zile incarcate, dar avand in vedere ca de sambata plec la munte cu T&T si parintii mei, raman si eu acolo 2-3 zile...o sa recuperez sotzul nu poate veni, asa ca cei mici cu bunicii si eu dorm, dupa care vin in cta si ma apuc de...treaba...
nashpa rotavirusul asta, dar se ajunge in spital doar daca cel mic e ffff deshidratat...asa ca mare grija!!!hidratati copilul daca are varsaturi, diaree si febra, fugutza la medic fara panica...trece in 3-4 zile, maxim 7...ca orice virus care se respecta
Adinutza vreau si eu inghetata cu gust de vata de zahar si pop corn cu caramel din neptun ...
Lali da' unde ai mers mami kilometri azi??? motivul si scopul calatoriei...globe-trottero care esti
Bettyk vineri venim sa va vedem
Dodo maine trimit poze pe mess
Happy concediu placut ...te asteptam La hamace
Cornelia...ce faci?
cine mai ajunge maine la gratar in parcul racoros??? Cuscra daca poti veni, trec eu si va iau ca si asa am drum incolo pe la 17...totul pentru fericirea fiicei mele...abia vedem si noi locul plin de verdeata pe care il lauda madama atat...si daca nu ne place, plecam...tind sa cred o sa stam
gata, ma bag la nani...lipsesc la apelul de dimineatza, apar eu ...nu intrati in panica!!!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Madamsadamy In we am dat invitatiile la nunta. |
ce nunta soro???te mariti....
DanaAlex spune:
LA MULTI ANI, VLAD!!!!
Vladis ...toate urarile de bine pentru Vlad si pentru toata familia ta, numai ganduri bune!!!
VLAD 5 ANI
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui DanaAlex LA MULTI ANI, VLAD!!!! Vladis ...toate urarile de bine pentru Vlad si pentru toata familia ta, numai ganduri bune!!! VLAD 5 ANI |
La multi ani si de la noi!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui DanaAlex azi am luat pozele, asa ca maine va trimit pe net o parte, ramane cand ne vedem sa vi le dau pe cd-uri si cateva pe hartie ...cica sunt 2000 si ceva de cadrem, am ceva de sortat |
super
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
la multi ani,VLad de vladis....sanatate,fericire si mult noroc iti doresc!angi,sa va triasaca si sa va bucure vietile!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
lulu77 spune:
LA MULTI ANI VLAD!
Angi, tu pe und eumbli, iti faci de cap cu sotiorul?
Happymumy, sala este pe soseaua Mangaliei, undeva intre Far si Doraly, este o cladire mare cu 3 etaje. Eu merg si miercuri, ajung in jur de 16.45 si stau pana pe la 18.Cam intre orele astea stau de cate ori merg.Te astept alaturi de mine. Adina, va venii si ea, sper, de saptamana viitoare.
Superbe pozele, vizionat, salvat. Multi copii frumosi si fericiti, mamici vesele, relaxate.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"