Jocul cu carti 2.8
Raspunsuri - Pagina 7
lilanda spune:
Adeluctza, nu stiu raspunsul la ghicitoarea ta, da' vreau sa te intreb daca-ti placu cartea lui Bosquet, nu numai mottoul?? Io am citit-o acu' vreun sfert de veac (huha) si ce-as mai reciti-o!!! In alta ordine de idei, il citesc pe Kourouma ("Allah nu-i obligat") si-mi place, desi pe alocuri cam forteaza ... si sa-ti recomand o finlandeza, Sofi Oksanen, cu "Renselse" (Puhdistus pe suomi). A luat anul asta Premiul Nordic pentru Literatura si siiiguuur o sa-ti placa.
Adela99 spune:
lilutz, multzam de recomandare, aici ii zice Utrensning :) vad ca au cartea la biblioteca si se imprumuta pe zile! au si Vacile lu' Stalin (?). ma gandesc sa ma inscriu pe lista la amandoo
imi placu foarte Infernul tandretei, io o citii in urma cu vreo cinshpeani, ca-mi aduc aminte ca o citii aici in Suedia, mi-o trimise cineva. si intelesei si mottou' pan' la urma :)
_
cartea e scrisa sub forma de jurnal; jurnal care la inceput e plin de greseli de te intrebi daca is greseli de tipar :) ca mai apoi sa evolueze in tact cu autoru' jurnalului
beshter spune:
Un roman despre viata si peripetiile unui animal care apartine unei specii pe care toata lumea o uraste.
liadorian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Un roman despre viata si peripetiile unui animal care apartine unei specii pe care toata lumea o uraste. |
Firmin?
beshter spune:
Nu, ala e simpatic. Asta e tot un de-ala, da' mai mare si mai urat.
Autorul e polonez si a intampinat dificultati la publicare on grounds of obscenitate si imoralitate.