BV Crispro, Anagia,Carmen,Ela,Victo! Hai BTZ!(164)
Raspunsuri - Pagina 8
paula_m spune:
Sms de la Crispro:
'' Suntem pe drum cu contractii groaznice tot la 5 min. Mai avem 15 min si ajungem la spital. Sunt curioasa cat de tare m-am dilatat de la nenorocitele astea de contractii. Ne-a si oprit politia pt viteza, i-a luat sotului actele si ne-a lasat sa plecam, urmand sa-l sune pe sot. Nebuni. Va pup pe toate. Cristina''
HAI CRISTINA!!!!NASTERE USOARA!!!!
Sigur mai avem cel putin un delfinas pe dimineata
Paula, 38+ cu ,
AMR 10 zile
crissy77 spune:
Pe Beatrice au mutat-o astazi, cand a implinit frumoasa varsta de 3 saptamani si frumoasa greutate de 1500 g, de la terapie intensiva la "copiii cei buni" - ca sa o citez pe asistenta, adica la prematuri (adica e de bine ). Ia in greutate cate putin, 20-30 g / zi, eu sunt multumita ca ia si atat.
Eu sunt bine, incep sa ma refac si emotional, ca fizic sa zicem ca sunt bine (mai e loc si de mai bine, dar nu ma grabesc, am timp sa ajung si acolo). Merg de 3 ori/zi la fata, la 6 ore (pt mesele de 9, 15, 21), am lapte f putin (cam 20 ml din ambii sani, stors la 6 ore) dar nu renunt la el , o sa lupt si pt o picatura sa i-o dau. Ii da combinat cu lapte praf.
Va pup, merg sa arunc o privire si pe prima pag sa vad cine a mai nascut si pe urma la nani, ca maine o iau de la capat.
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
bamboletta spune:
treaba multa in delfinariu astazi
Hai Cristina nastere usoara
Hai Gabitza travaliu si nastere usoara
Ela,Victo felicitari sa va traiasca delfinasii..refacere rapida si mult laptic
Bine ati venit pe lume Eva si Mihai
Bamboletta 34+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 5+ pana vine
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Pe Beatrice au mutat-o astazi, cand a implinit frumoasa varsta de 3 saptamani si frumoasa greutate de 1500 g, de la terapie intensiva la "copiii cei buni" - ca sa o citez pe asistenta, adica la prematuri (adica e de bine ). Ia in greutate cate putin, 20-30 g / zi, eu sunt multumita ca ia si atat. Eu sunt bine, incep sa ma refac si emotional, ca fizic sa zicem ca sunt bine (mai e loc si de mai bine, dar nu ma grabesc, am timp sa ajung si acolo). Merg de 3 ori/zi la fata, la 6 ore (pt mesele de 9, 15, 21), am lapte f putin (cam 20 ml din ambii sani, stors la 6 ore) dar nu renunt la el , o sa lupt si pt o picatura sa i-o dau. Ii da combinat cu lapte praf. Va pup, merg sa arunc o privire si pe prima pag sa vad cine a mai nascut si pe urma la nani, ca maine o iau de la capat. Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005) Site personal |
Bravo! cat ma bucur sa aud ca sunteti bine!
Doamne ajuta!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
arissa spune:
Buna seara!
Felicitari, Victo, sa-ti traiasca puiul!
Am fost la control azi, colul deschis, placenta matura, dr zice ca in maxim 3 zile nasc. Si cum duminica e de garda, mi-a zis sa merg la spital, daca nu se intampla nimic pana atunci, sa "ii dam un branci".
Abia cand am auzit-o vorbind, am inceput sa am emotii. Eu imi propusesem sa nasc duminica oricum, dar acum cand ma gandesc, ma ia cu fiori un pic.
Merg sa ma intind in pat, ma supara spatele tare, azi am mers cam mult. Noapte buna tuturor! O sa intru dimineata sa vad cine a mai nascut.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 39+
AMR 2
nela_didea spune:
Crissy eu tare ma bucur ca totul merge inspre bine. Eu n-am incetat sa ma rog pentru voi si uite ca Doamne Doamne ne ajuta pe toate. Dar micuta s-a nascut la 1450 gr si doar 50 grame a luat in 3 saptamani sau n-am inteles eu bine?
34 + cu o de
AMR -5 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
bamboletta spune:
Am fost la plimbarica pe racoare..ce bine a fostam mancat gogosi cu ciocolata
Tina-delfinasului Radu..la cat mai multe luni
Rodika-
Crissy-ma bucur sa aud numai vesti bune Doamen ajuta
azi ma gandeam ca voi fi codasa delfinariului toate o sa fiti cu bb-ii de 1-2 luni in brate..si eu la nascut
Bamboletta 34+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 5+ pana vine
nela_didea spune:
HAI CRISPRO...ITI TINEM PUMNII SA SCAPI REPEDE SI BINE
Fetelor eu ma gandesc cand ne-o veni noua sorocul in august, oare mai are cine sa ne faca galerie? Toate mamicile vor fi ocupate cu puii lor iar activitatea pe aici va fi din ce in ce mai slaba.
Eu sper sa nu ne lasati pe sec, va rugam frumos
34 + cu o de
nela_didea spune:
citat din mesajul lui bamboletta azi ma gandeam ca voi fi codasa delfinariului toate o sa fiti cu bb-ii de 1-2 luni in brate..si eu la nascut Bamboletta 34+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) AMR 5+ pana vine |
Ha ha ha...gand la gand. Eu tocmai imi faceam probleme ca noua n-o sa mai aibe cine sa ne faca galerie. Dar nu ne lasa pe noi fetele ca ele sunt niste dragute
34 + cu o de
Otiliav spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Fetele care ati baut ceai din frunze de zmeur...cum l-ati facut..infuzie sau decot? Si cate cani pe zi...cica ma apuc si io de maine. Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR max 8 zile http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Am inceput si eu sa beau de aseara. Am pulbere si aseara am facut infuzie dar are gust nasol rau . In seara aceasta am pus la fiert cu o lingurita de zahar si doar cateva clocote.
Da de ce de maine? Eu stiam ca din saptamana 37, sau sunt eu mai grabita
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra