BV Crispro, Anagia,Carmen,Ela,Victo! Hai BTZ!(164)
Raspunsuri - Pagina 7
paula_m spune:
Larisa, nu ma face sa plang...toata ziua ma agit, poate, poate...cred ca puiutul meu asteapta dupa al tau, ca asa am vb mai demult cu el : mai intai Matei al Oanei, apoi Nectarie al tau si apoi el...dar nu am stiut ca e asa greu in ultimele 2 sapt...
Macar tu mai ai sperante, dar colul meu e tot lung si inchis.
Te rog, vezi cum faci...ca al meu cred ca il asteapta pe delfinasul tau
Paula, 38+ cu ,
AMR 10 zile
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Larisa, nu ma face sa plang...toata ziua ma agit, poate, poate...cred ca puiutul meu asteapta dupa al tau, ca asa am vb mai demult cu el : mai intai Matei al Oanei, apoi Nectarie al tau si apoi el...dar nu am stiut ca e asa greu in ultimele 2 sapt... Macar tu mai ai sperante, dar colul meu e tot lung si inchis. Te rog, vezi cum faci...ca al meu cred ca il asteapta pe delfinasul tau Paula, 38+ cu , AMR 10 zile |
da e f greu in ultimile saptamani. si cu caldurile astea care nu ne ajuta deloc. Eu mai sunt si racita...imi curg ochii, nasul, tot tacamul.....bebe se impinge, se foieste dar nimic mai mult.
Pai nu auzi ca si colul meu s-a inchis iar?
Eu nu-sh ce sa mai fac zau ca si obosesc f f repede....il las cum vrea el....
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 8 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui eladea2005 se pare ca eu anunt vestile bune azi... asadar, a doua veste pe ziua de azi: Paula a nascut...Mihaita are 3200 gr si a venit pe lume in jur de ora 15... felicitari mami...bun venit pe lume delfinas Mihaita!!! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Felicitari PAULA! Bine ai venit bebe Mihaita! Sa fiti sanatosi!!!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
larissa_79 spune:
Fetele care ati baut ceai din frunze de zmeur...cum l-ati facut..infuzie sau decot? Si cate cani pe zi...cica ma apuc si io de maine.
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 8 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
luana081985 spune:
Eu nu mai pot de cald sunt 33 de gr afara im casa murim de cald, eu la cate treburi am facut zile astea , dupa amiazaam tot avut contractii, numai ca de vreo ora nimic, dar cateodata parca am un cutit in vagin si ma taie, secudentele acelea nici nu respir, mor de durere, cine stie ce o fi, eu tot ma rog sa nu nasc noaptea ca nu am cu cine lasa fata, ziu am, dar noapte nu,macar de ar veni printesa, ca sincer numai pot deloc
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 13 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
michelle1981 spune:
FELICITARI PAULA!!
BINE AI VENIT, MIHAI!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu
AMR 2+ pana pupacim bebelina
rodyka spune:
FELICITARI VICTO!!! BUN VENIT BB MIHAITA!!!
crispro, ai plecat deja?! btz, si tu?!
cine-a mai ramas?!
cristina, nu-mi vine sa cred ca data viitoare cand mai vb o sa fii deja mami!!! abia astept eu, d-apoi tu!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissy77 spune:
Pup fetele.
Azi la Iasi a fost intalnire dc. Intai m-am intalnit cu michelle datorita careia va pot citi si scrie mesaje de azi inainte (), iar acum vreo 20 min, cand ieseam pe usa maternitatii am dat nas in nas (la propriu) cu btz. Mergea sa se interneze, spera sa nasca la noapte. Ii doresc nastere usoara. Am inteles ca si Sorina e internata, poate aflu mai multe maine.
va urma
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Doctora nu imi raspunde, eu nu mai pot de dureri. AM plecat la spital. Va pup pe toate, si sa ne auzim cu bine! Cristina 40+ cu |
Nastere usoara!!!Doamne ajuta!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
nela_didea spune:
Crissy dar tu ce faci? Ce face micuta Teodora? Azi ma gandeam la voi si chiar am intrebat fetele daca mai stiu ceva de voi.
34 + cu o de
AMR -5 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne