Bazar Umanitar * 34

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

A289 e inapoi in licitatii.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

ana imi poti spune te rog daca sti ceva de A299, nu gasesc pe nicaieri...

Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sweetyana

ana imi poti spune te rog daca sti ceva de A299, nu gasesc pe nicaieri...

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5490131597136798674

Am pus in finalizate si salopeta cealalta omisa

Mergi la inceput

Cred ca la A299 si la cealalta d ecare zicea carmina, am inversat si licitatorii, nu numai textul. Acum ies dar daca sunt tot ale tale sweetyana, lasa raspuns aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mai fetelor nu e bine salopeta asta am castigat-o eu sigur http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5490131597136798674 stiu ca am urmarit atunci si nu m-a supralicitat nimeni ba chiar carminabulina mi=-a dat si pm sa mi-o laude

eu daca vreti o cedez dar in cazul asta cedez tot si gata,ca se tot fac greseli si eu nu am timp sa stau acum sa caut din urma sa verific ce si cum

de David si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Daca mai am lucrusoare noi pentru bazar, dar nu vrea (inca) sa merg la bazarul nou, pot trimite pe mail, ca si pana acum?

Incerc sa simulez o postare de produs in bazarul nou (care mi se pare si mai complicat decat pana acum, respectiv si mai descurajant pentru persoane care ar vrea sa activeze ), am ajuns la detalii de plata si mi-am prin urechile, e o selectie obligatorie:
Factura: Vanzatorul creaza si trimite factura inainte de efectuarea platii
Plata Imediata: Plata se face prin PayPal catre adresa vanzatorului
pe care nu o inteleg!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Daca mai am lucrusoare noi pentru bazar, dar nu vrea (inca) sa merg la bazarul nou, pot trimite pe mail, ca si pana acum?

Nu, trebuie sa le pui in site-ul nou. Deci trebuie sa le pui personal din contul tau, daca intentionezi sa le expediezi tu.

Cine le expediaza, acela trebuie sa le puna, in orice caz.

Aci in albume oricum nu prea mai e loc nici sa arunci un ac.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

merci mult ana, de A299 nu stiam nimik, dara daca nu l-a licitat nimeni il vreau eu, tot este in finalizate pt mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

mai fetelor nu e bine salopeta asta am castigat-o eu sigur http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5490131597136798674 stiu ca am urmarit atunci si nu m-a supralicitat nimeni ba chiar carminabulina mi=-a dat si pm sa mi-o laude

eu daca vreti o cedez dar in cazul asta cedez tot si gata,ca se tot fac greseli si eu nu am timp sa stau acum sa caut din urma sa verific ce si cum

Te rog, lasa-ne sa facem ancheta si ne spalam cumva pacatele ...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Incerc sa simulez o postare de produs in bazarul nou (care mi se pare si mai complicat decat pana acum, respectiv si mai descurajant pentru persoane care ar vrea sa activeze ), am ajuns la detalii de plata si mi-am prin urechile, e o selectie obligatorie:
Factura: Vanzatorul creaza si trimite factura inainte de efectuarea platii
Plata Imediata: Plata se face prin PayPal catre adresa vanzatorului
pe care nu o inteleg!

Sincer nici eu nu inteleg cum e cu PayPal, insa alege Factura ca noi asta alegem si n-ai alte batai de cap. Am scris un mic manual la subiectul alaturat "Dezbatere" cum si ce sa setam...

Mergi la inceput