Bazar Umanitar * 34
Raspunsuri - Pagina 40
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Daca mai am lucrusoare noi pentru bazar, dar nu vrea (inca) sa merg la bazarul nou, pot trimite pe mail, ca si pana acum? Incerc sa simulez o postare de produs in bazarul nou (care mi se pare si mai complicat decat pana acum, respectiv si mai descurajant pentru persoane care ar vrea sa activeze ), am ajuns la detalii de plata si mi-am prin urechile, e o selectie obligatorie: Factura: Vanzatorul creaza si trimite factura inainte de efectuarea platii Plata Imediata: Plata se face prin PayPal catre adresa vanzatorului pe care nu o inteleg! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Selectezi "Factura..."
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
sweetyana spune:
nushulica atunci sa omis o greseala
A299 este pt nushulica eu nu am licitat-o
spuneam doar daca nu a licitat-o nimeni o vreau , dar ....
Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
cosminiq spune:
citat din mesajul lui katty Cosminiq, pachetul cu fusta de la mine l-ai primit? Ti-am trimis PM in ziua cand am pus pachetul... La fel, mai astept raspuns de la Mihaela77O (tricoul galben) si blue_rain (Dr. Spock). Catalina & www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei |
Scuzeeeee!!!am uitat sa iti zic ca am primit fusta!
E mare tare pentru mine dar gasesc eu ''nanasa'' pentru ea
multumesc frumos!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
cris_82 spune:
mikaeela am primit azi "blanoasa" iar copila mea deja a pus monopol pe eaastept sa se faca seara sa o culc si sa mi-o recuperez
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
sweetyana spune:
am primit 3 colete, de la mari_paun boticelina si de la crisis81
multumim
Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
mikaeela spune:
citat din mesajul lui sweetyana am primit 3 colete, de la mari_paun boticelina si de la crisis81 multumim Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005) |
De la mine,nu?
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mari_paun spune:
citat din mesajul lui sweetyana am primit 3 colete, de la mari_paun boticelina si de la crisis81 multumim Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005) |
ma bucur ca ai primit coletul, sper ca-ti place bluzita, a fost una dintre preferatele mele, tare drag imi era s-o imbrac pe Ema cu ea, sa o poaret cu placere micuta Cris ( big sister)
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 28+ Petru si mami de Ema
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana buna dimineata!
revin cu intrebarea. |
galiciana,rochita are un fermoar pe lateral,nu este pe elastic si nici cordon nu are!
are 37*2cm in talie si distanta intre umeri la fel!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
kid spune:
Mercedes Poti sa trimiti la mailul comun printscreen dupa pm in care sabina iti confirma plata.
Dodo Stiu ca Alex@Sara a spus ca va plati toate produsele castigate, doar ca are ceva probleme (sper sa se simta mai bina zilele astea); te rog sa nu pui si produsele castigate de ea in noul bazar.
Si eu am trimis pm la blue_rain, insa nu am primit raspuns. Eu de saptamana viitoare voi fi plecata o perioada; azi pun pachet pentru ramona_patra, mai am de ma intalnit cu Flowers, madyrizi; daca mai are cineva ceva castigat de la mine, rog sa-mi spuna.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
mihaela77O spune:
am citit putin...inca nu stiu care-i faza cu bazarul nou,insa mi-a sarit in ochi plata cu pay-pal....
pai e mai mare daraua decat ocaua.....pt ca,nu poti sa transferi banii din pay-pal in card decat daca ai peste 40-50 euro,ca sa nu mai spun si de comisioane......
lucrurile se complica din ce in ce mai mult la bazar,cel putin din punctul meu de vedere....
edit:imi puteti da si mie un link de la noul bazar?unde il gasesc?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M