Bazar Umanitar * 34

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

spuneti-mi daca nu era asta regula zilei de vinerica ma intorc eu in urma si caut.Deci cine liciteaza vineri dupa 12 licitatia expira luni la 12 indiferent de suprasolicitari corect nu?ma duc in urma la vineri.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Deci am licitat la capitolul trecut la pagina 50 era ora 12:06 deci dupa 12 nu?astept pe cineva sa verifice va rog stiam sigur ca pot pleca linistita ca astazi o mai gasesc deci cred ca nu a fost actualizata corespunzator.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Licitatia pentru J270(edit: jucaria cauza-efect, caci am vazut ca mai este un leagan cu acelasi cod) a inceput vineri 16.07 ora 11:40 (initial a licitat diana2242 la 11:28, insa nu se deschidea corect linkul) La 12:06 deja era spralicitare pentru ea.
Deci jucaria a fost castigata de crisis81.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Licitatii finalizate pentru: andata, simonapro, Cornelia, diana2242, crisis81,

georgipuia Am confirmat produsele achitate in contul lui Bogdan; pentru Marius Andrei, te rog sa trimiti chitanta pe mail sau sa trimiti pm la ancadragoman pt confirmare.

Am actualizat pana aici.

O saptamana superba tuturor.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Ma rog nu mai conteaza dar imi pare rau pt ca se creaza niste greseli si noi ne facem planuri dupa ele si sunt gresite.Oricum asta este. oricum nu aveam cand si de unde sa intru sa o supralicitez.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:

mikaeela Te rog sa spui daca acesti pantaloni http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5470496078517263826 ii mai ai.

Nu Kid,nu mai am acesti pantaloni.I-a cumparat o vecina de a mea .

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Diana, mie nu mi se pare a fi vreo greseala. Prima licitare a fost vineri, dar inainte de ora 12. Deci se aplica regulile cu 48 ore + 1 zi pt fiecare supralicitare din ultimele 24 de ore. Mie una mi se pare corect.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
bun acum sa va zic altceva...vb tot cu organizatoarele: sunt aceste 2 bodyuri http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5483711465367318450 oferite de aka si castigate de juliasm si ea renunta la ele si le-as vrea eu daca se poate...daca e ok si nu exista vreo alta regula in acest sens as vrea sa-mi spuneti ca eu maine vreau sa ma achit de tot ce am in bazar si sa stiu sa platesc si astea...de asemenea vreau sa stiu daca se platesc tot pt alex ca stiam ca a fost scos cazul din bazar sau aleg eu pt altcineva

Am vorbit cu Nushulica in prealabil,desi burticuta mea e gata de "livrare",in final ascunde o fetita,nu un baietel si mie nu mi-e musai sa am acele doua bodies,asa ca am convenit impreuna sa le achite ea in locul meu.
Multumim!

julia saru'mana inca o data!!! si sa iti traiasca bebelina

kid azi achit si bodiurile pt alex atunci

de David si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

supralicitez A287 9lei

licitez A279
licitez A285
licitez A290
licitez A292
licitez A298

Doina de 31+ si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

eu pentru cine achit sandalele astea?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5491787927811234562

Nushulica .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput