Bazar Umanitar * 34

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

azi au plecat din Navodari colete spre:
-Alexandrina
-sdcristian

aka in ce cont dopresti ,tu alegi

Georgipuia pls da-mi si mie link cu ce prod ai de la mine,tricoul il stiu,dar nu stiu daca mai ai si altceva

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Platit pt David,
10 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5493308473066899282
15 lei (valentina_or
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5454762464464255154
Ledi, daca iti aparem,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

cris sa stii ca am facut senzatie cu posetutasarumana

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Ma bucur ca esti multumita. Sper sa fie toate fetele multumite de posete.

Cris mami de Teodora si 24+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Platit pt David,
10 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5493308473066899282
15 lei (valentina_or
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5454762464464255154
Ledi, daca iti aparem,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

confirm platile
acu cum mai apare?????????

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Tricoul asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5492184153802715394 l-am platit cu 7 lei inainte de finalizarea licitatiei (am avut drum la banca si m-am grabit un pic). Pt ca dupa supralicitari a ajuns la 10 lei, sunt datoare Alexiei cu 3 lei (2 de fapt, ca oricum rotunjisem suma cu 1 leu, dar nu asta e important). Promit ca o sa mai licitez ceva pt ea si o sa pun si diferenta asta de banutzi in contul ei. Sper ca e ok.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aka

eu pentru cine achit sandalele astea?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5491787927811234562

Pentru cine vrei tu....

Eu acum plec la posta cu doua colete micute cu botosei. De asemenea sper sa ajung si la banca sa achit ce am.... daca nu lesin de cald pe drum.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cris daca n-ai plecat inca nu pleca~!!!ca lesini sigur...mie iar mi s-a facut rau pe strada unde sa ma mai duc ca m-am saturat de stat la munte si la tara iar in oras e infern

daca ajunge mama sa plateasca azi bine,daca nu ies eu iarasi maine cat mai dimineata

de David si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

duduitzelor (mama ce urasc termenul asta), eu am iesit ca nu mai sunt gravi.
am pus pachetele pentru mamagiuliei, diana, crisis81, ursuleata si galliciana. am rugamintea sa imi da-ti un shut cand le primiti. fiecare unde vrea.

am primit pachetele de la pisellino te pricepi de o mie de ori mai bine la gaici decat mine, eseea supermishto ghetutele (acum le roade propriitaru'), ledi nu m-am uitat inca fiindca's multe si tre' sa culc kapkaunu', da' sunt sigura ca sunt foarte ok.

am facut si ceva plati si o sa le dau PM la fete sa-mi confirme sau mai pe seara fac poza le chitante.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

cris daca n-ai plecat inca nu pleca~!!!ca lesini sigur...mie iar mi s-a facut rau pe strada unde sa ma mai duc ca m-am saturat de stat la munte si la tara iar in oras e infern

daca ajunge mama sa plateasca azi bine,daca nu ies eu iarasi maine cat mai dimineata

de David si 28+

Inca n-am plecat..... acum plec.... n-am ce sa fac ca trebe sa iau si niste bani de la unu' si dc nu ajung ..... o baga pe aia "i-am cheltuit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

madyrizi au intrat banutii de la tine,pls link-le sa fie mutate prod si la mine pe PM cu cod te rog sa-mi fie usor sa le gasesc si sa vad cum ma mobilizez....sper sa ajungg repede la posta.Adica sa fie acceptabil dimineatele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput