Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*
Raspunsuri - Pagina 20
vik-cj spune:
fete dragi!
pentru Ana banana si ceilalti sarbatoriti din weekend si de azi! .
Noi suntem ok, suferim teribil din cauza caldurii si a lipsei bunicii care o mai ducea 2-3 ore pe mamarutza la plimbare (sunt in vacanta, plecati in Spania 10 zile), asa ca nu am timp nici sa suflu. Isabela busileste dar si merge (tinuta de manute), se catara peste tot, baga tot in gura, face o gramada de nazbatii, e pe baterii duracell ca ne termina si pe mine si pe taica-sau (deh...oameni in etate, asa ne trebuie daca am asteptat atit sa o facem ). Miine avem controlul de 10 luni...sper sa revin cu date tehnice. Acum doarme de 40 min...sper sa mai doarma inca min 20 ca e singurul ei somn de peste zi.
Sanatate puiutilor bolnaviori.
Va pup si va doresc o saptamina minunata
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
alex25 spune:
Clodute tare rau imi pare sa citesc ca nu sunteti bine, ma rog la DD sa va reveniti repede.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
biaz29 spune:
Alex, am uitat sa scriu, dar ma bucur c#259; Zeinuca e mai bine. Virozele astea intestinale sunt inca un mister pentru mine. Tu o lasi sa mai bage in gura chestii de pe jos, sau, dimpotriva, o feresti de microbi?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Fetelor, am inregistrat o victorie rasunatoare astazi. I-am dat papica urlaciosului meu in camera pe pat in loc de scaunul sau din bucatarie si surpriza! N-a mai urlat deloc. A papat tot si, desigur, a cerut si paine. Dar a papat tot. Fara urlete!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Fetelor, am inregistrat o victorie rasunatoare astazi. I-am dat papica urlaciosului meu in camera pe pat in loc de scaunul sau din bucatarie si surpriza! N-a mai urlat deloc. A papat tot si, desigur, a cerut si paine. Dar a papat tot. Fara urlete! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
yuhuuuuu! bravos... poate nu-i placea scaunul de masa
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Ioanna81 spune:
ce faceti uamelor? (feminim, plural de la OM, da?) uite baiatul meu mai trage un pui de somn pe ziua de azi, eu navighez, budinca se face in cuprtor, afara a inceput sa adie vantul!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 ce faceti uamelor? (feminim, plural de la OM, da?) uite baiatul meu mai trage un pui de somn pe ziua de azi, eu navighez, budinca se face in cuprtor, afara a inceput sa adie vantul! Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
..pai ce nu zici cuscra ca faci tu budinca, mai ard si eu gazu ?! ooof, ai ca venim pana la tine !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Ellenuta spune:
asa la spartul targului ..
buna fetele
noi am fost pe la tara mai toata saptamana trecuta, net nu am acolo si nici pe mobil .. sambata seara la o nunta, aseara la o terasa ..
din pacate, anna de azi-noapte face febra .. acum 1 h avea 38,8 .. am fost la dr, e ok in gat, plamani, urechi .. dr a zis ca poate fi o viroza sau dinti ..
voi aveti un ritm alert, nu pot tine pasul cu voi .. imi cer scuze ca nu am citit din urma.
vreau sa-i felicit pe david, atomix ptr primii pasi singurei, sa urez sanatate multa puiutilor bolnaviori, sa urez multi ani fericiti inainte lui raluk si sotiorului .. incerc sa mai citesc din urma ..
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
happy_uka spune:
citat din mesajul lui biaz29 Fetelor, am inregistrat o victorie rasunatoare astazi. I-am dat papica urlaciosului meu in camera pe pat in loc de scaunul sau din bucatarie si surpriza! N-a mai urlat deloc. A papat tot si, desigur, a cerut si paine. Dar a papat tot. Fara urlete! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Bravoo !!
Ciudati mai sunt si copiii astia cu toanele lor ! Si vin si fara manual de utilizare, de unde sa stie saraca mami tot?
Asa Mosorel, papa tot, cere si suplimet !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Bun gasit!
Nela, la multe lunite inainte pentru pui!Sa creasca mare si sanatoasa! Va pupam cu drag!
Hepi, coditze isi face mey?
Natalia e bine, e la fel de nemancacioasa, zilele trecute am inceput sa-i dau iaurt si pare ca-i place. Insa suge de parca n-ar fi diversificata. Zi si noapte! Doc a zis ca nu-i problema, cu ea zic, dar eu sunt extenuata, ma dor sanii..acum vine la mine si ma trage de bluza, dc nu-i dau se enerveaza rau de tot.
Am incercat sa-i dau mancare de fiecare data cand vrea san, dar nu merge, nu mananca mai deloc si tot lapte cere.
Na, asta e, sunt si putin neprietenoasa azi si fara energie.:(
Ai mai fost la bazin cu Maia? Tare mi-ar placea sa o duc pe Natalixa, e innebunita dupa apa.
People who say they sleep like a baby usually don't have one.