Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Hepilica cum sa nu cinstesc o bere rece cu tine, ca tare mult imi placi ...
multumim pt aprecieri

_

Maria (28.08.2009)

haideti fetelor, eu cu aricelul plecam la o terasa. va lasam si fetele noastre in grija. nu stim cand ne intoarcem. oricum, azi .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Iulia, te sarut!
Multumim, insa zi-mi mai bine cum e Uku, bebe voios! Cum se mai simte?

Imi pare rau sa aud vesti proaste de la Clodute, sper sa treaca odata episodul asta urat! Te imbratisez, Clodute!

Imediat ma duc sa o iau pe Banana de la aer!

Hepilica, Aricelu', have fun! Hepi, te astept cu o cafea de la NOHA cand te intorci!

Elle, ce mai faceti, mami?

Moni, welcome! De abia astept sa va vad brozulici!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Asaaa, sa incep cu ce trebuia.

La multi ani dovleceilor sarbatoriti azi! Sa fiti sanatosi cu totii si sa cresteti mari!!!!! Pupici multi si pentru mamici.

L-am vazut pe David mergand. Nu stiu ce ati simtit voi, dar eu am fost topita toata. I l-am aratat si lui sot. Mai, asa mi se pare de minunat ce se intampla si unde am ajuns....de nu-mi vine sa cred. Eu sunt plansa toata cand face Maia d-astea "marunte": scoate silabe noi, face pasi sprijindu-se..., dar cand o merge singurica?
Felicitari Davidelule. Esti mare puiule. Felicitari Luto! Cred ca esti tare mandra.

Maia a luat azi pieptanul ei si l-a dus la par . Cand suntem la masa, ii dau si ei o lingurita sa o tina in manuta. Ea mi-o intinde mie la gura sa pape si mamica ei. Si eu pap, evident. Nu-i asa ca e dulcica ?

Fragutza - nu stiu mami cand ne-om vedea. Sper sa mai vina astia vreo 2-3 zile si sa terminam si noi, apoi ne apucam de curatenie. Incredibil, dar nu au terminat. Bine, si noi ne dam seama in ultimul moment ca mai vrem si aia si aia....
In plus, trebuie sa ma renovez si eu ca doar incep serviciul si nu pot sa apar cu moaca asta de neom. Dar tare imi doresc sa ne vedem.
Ce mai face Natalia draga?

Am vazut pozele minunate cu Carina dulcica. Mi-a placut freza ei. Uka .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Alex, clodute, iulia - sanatate multa puilor. Doamne ajuta sa treaca repede perioada asta si sa se faca bine. Of, dragii de ei pui mici.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Bine ai revenit Monica! Ma bucur ca lui Zgatix i-a placut marea. Nu-ti spun cat tanjesc si eu dupa ea. Dar nu e nici o sansa pentru noi anul asta.
Si sa nu crezi ca scapi fara poze: Hai, repede! Unde sunt sa se clateasca si ochiul meu?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Maaai dragelor, ca tare buna mai e un pic de liniste..
Am citit un pic din urma, imi pare rau sa aud de puiutii lui Clodute si de frumoasa Zeina ca sunt bolnaviori, pup mamicile suparate!
Monica, imi pare tare rau ca nu ne-am sincronizat . Cand vedem si noi pozeee?
Mada, ce-mi place ca te plimbi, bravo mami, arata feciorului frumusetile patriei. Pup pletosul mic! Si Carina abia asteapta sa o duc iar la munte..prin august, apoi in Spania/Turcia, in septembrie.
Ioana, Hepi, Raluk, Lali si tuturor celor care au intrebat de mine, va pup! Stiu ca nu a fost frumos sa dispar asa fara explicatie dar eram total stoarsa de energie, obosita tare si cu nervii calare pe mine! Phiiiu, bine ca a trecut !
Nela, iti tzuc boieroaica , sa fii sanatoasa si cuminte pui mic!
Am vazut pe FB niste poze cu Aidan, o splendoare (in iarba) !!
Raluk, felicitari pentru aniversarea a 4 ani de casatorie, multi ani fericiti inainte, multa fericire, sunteti o familie tare frumoasa! Ce scump e Alex in yukata
Noi am aflat ca vom avea un nepotel, de la cumnata mea, s-a vazut la echo ... si cautam nume de baietzel.
Piticu Carinicu nu vrea sa faca pasi deloc, e lenesa tare ..se catzara pe orice, se arunca in cap, busileste in 2 moduri (modul rapid, cu un picior sub ea si modul contemplativ, pe coate, cu capul stanga-dreapta, spre prada ). In rest, e tare cumintica; acum sunt probabil inca marcata de bebe Andrei care are argint viu prin vene, dar imi place ca ne intelegem cu ea, si cand e foarte obosita e tare comica, se alinta asa , se tanguie...rade la toata lumea, ne imita..nah, de-astea de care faceti si voi si vi se par minunile minunilor ! Cum bine spunea Luto , tare frumos mai e sa fii mamica !! By the way, scump tare Davidutzu in mers , tare mistoc sentimentul , te pup mami si pe mandreata de baiat !!
Am adormit bebelul, caut in urma reteta de budinca, as presta si eu in seara asta. Daca o are cineva salvata, va rog dati si la mine. Pupici !
Sper ca nu am uitat nimic..
A,a,a..Hepi dear, ma uit si eu in manualul ala da magaru da' nu vad nici un fulger la indicatori.. sigur nu e altceva? un..procent, o acolada??
Io nu vreau bere, o colica as bea ca mor de pofta, aseara nu m-a lasat cineva s-o beau ca era 9 seara, azui motiv ..

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Of, am uitat sa multumesc pentru sfaturile primite cand imi era rauul acela nesimtit...Ioana , Lali . Sunteti cam dragutze, zau!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Pentru Uka:

3 mere potrivite
zeama si coaja de la o lamaie, daca ii place mai acru
250-300 g branza de vaci
2 galbenusuri
2 linguri zahar brun
1 lingura gris

merele le cureti si le tai cubulete si le amesteci cu zeama de la o lamaie, sau jumatate, cat crezi tu . branza de vaci se freaca cu galbenusurile, zaharul, coaja de lamaie si grisul, dupa care se pun si merele. se toarna intr-o tava unsa cu un si tapetata cu pesmet, se tine o ora la cuptor la foc mic.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Pentru Uka:

3 mere potrivite
zeama si coaja de la o lamaie, daca ii place mai acru
250-300 g branza de vaci
2 galbenusuri
2 linguri zahar brun
1 lingura gris

merele le cureti si le tai cubulete si le amesteci cu zeama de la o lamaie, sau jumatate, cat crezi tu . branza de vaci se freaca cu galbenusurile, zaharul, coaja de lamaie si grisul, dupa care se pun si merele. se toarna intr-o tava unsa cu un si tapetata cu pesmet, se tine o ora la cuptor la foc mic.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Sarumana mult !! Of dar nu am zahar brun . Sun un prieten (pe tata adica )
Se poate intr-o yena mica, da?
si inca din partea Carinei .
L-am vazut a 2a oara azi pe Rares cum o tine pe-a lui cu contrazisul...e destul de convingator ! Ia sa incerci sa spui tu "tata" sa vezi ce confuz este, Carina punea buza sa planga cand o luam asa, cu propriile arme

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Pfiu ... ca tare bine ar fi la terasa acum ...am calcat cateva lucruri si zici ca am stat la sauna toata ziua ... culmea e ca intotdeauna mi-a fost rau la sauna, iar acum si mai si ..... deci cine se ofera sa aiba grija de Maia si Maria ???!!! sincer amandoua sunt tare cuminti

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput