MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anne_mary, eu zic sa nu te ingrijorezi, si eu am scazut cate 2 kile pe saptamana in perioadele de caldura. Daca nu te infometezi voit,inseamna ca atata iti cere corpul,fructe si lichide. Te simti bine? Adica esti slabita? Ca daca tu esti in forma - cat de in forma se poate pe caldura - mai bine da o limonada, ca bere n-avem voie, de bucurie!

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

nu ma simt slabita. Tocmai ce am terminat de facut curatenie in casa, ce mi-a luat 5 ore, si nu ma simt slabita. Am mancat 2 nectarine si acum astept sa plec la tzara. Ideea cu limonada este foarte buna...ma apuc acum sa o prepar. Merci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Anne mary, poate e si deshidratare. In plus intotdeauna la inceputul dietei lucrurile merg mai usor.

Mon,chiar buna ideea cu limonada. O sa fac si eu cu sirop de agave.

Ninha, delicios remediu pt degetele lui Andanii

Somleac,felicitari si la mai mare . Din pacate eu am facut pauza de sport din cauza bubelor piticei si invaziei de rusi.

Sa va spun de zucchinii executati la micul dejun: DEMENTIALIIII . E cea mai buna reteta cu dovlecei mancata vreodata. O sa incerc sa o fac si cu dovlecei de-ai nostri dar nu cred ca e mare schimbare. Si pe luni execut lasagna de dovlecei cu mozzarela.

De pranz nu am mancat inca dar e o caldura la noi de te topesti. Si apropo de topire, saptamana trecuta am mancat la Suceava o inghetata fantastica. Eu nu ma omor dupa inghetata( ca dovada anul trecut nu imi amintesc sa fi mancat) dar asta era deosebita. Era la galetusa, cu caramel si nuci, atat de cremoasa si naturala ceva extraordinar. Imi spunea nasa ca e o mica fabricuta care nu isi distribuie produsele decat in Suceava asa ca nici o sansa sa gasesc aici .
Dar fata inventiva cum ma stiti am purces la gugalit dupa reteta. Am facut o compilatie de doua retete si a iesit ceva aproape monti ca totusi are doua linguri de zahar brun caramelizat. Dar pe final am comis-o ca mi-a trebui sa bat frisca cu robotul si mi s-a taiat . Am pus-o la frigider asa cum ii iar rezultatul vi-l spun mai spre seara.

Daca aveti o reteta buna de inghetata care sa nu faca ace si sa fie cremoasa v-ati gasit un client

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ceau-ceau!
o sa fac si eu reteta aia cu zucchini ca pare delicioasa si am vazut zucchini prin piata. abia astept. poate chiar azi, daca ma degajez un pic buctaria, ca am santier (imi pun centrala, v-am spus? nu se mai poate, asta-iarna am avut 16-17 grade in casa si am platit cate 4-5 milioane pe luna si iarna si vara!)
anne-Mary, nu te ingrijora, baga mare si slabeste cat poti de mult la inceput, ca nu te mai intalnesti cu usurinta asta de a pierde kg. mai incolo te dai cu capul de pereti si nu se mai duc. da-i bataie

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

neatza fetelor. gata cu scaderea in greutate drastica..az aveam cu 300 g mai mult ca ieri. De ce? Pai pt ca am mancat bineinteles.
MD- 2 oua fierte
Gustare- 2 nectarine
P- ciorba legume, o bucata de pui, 2 porumbi fierti
C- 2 nectarine
Am fost la tzara si am rezistat cu stoicism tentatiei de a manca porumb fiert caci stiam ca e interzis. Dar cand am auzit "porumbul din gradina s-a intarit deci nu mai e bun fiert" si m-au apucat trepidatiile "cum? si eu nu mananc anul asta porumb fiert?" ..ca sa preintampin nenorocirea asta, am mancat 2 porumbi fierti.

Vroiam sa va intreb ceva. De cand ati inceput dieta, va este dor de ceva ce mancati inainte? Mie de exemplu imi place mult iaurtul cu fructe pe care nu-l mai mananc de o saptamana, dar stiu ca se poate face si in casa. Dar ma sfatuiti sa fac? Cum? In piata nu mai gasesc fructe de padure sau capsuni iar piersici si caise eu nu mananc. Deci, daca mi-ati da ok-ul pt iaurt cu fructe, ce fructe as putea folosi?

Puisor, am dat un search pentru "inghetata dietetica" si am gasit: http://forum.slabute.ro/slabit/inghetata%20dietetica.html
http://gastronomie.ele.ro/Inghetata_dietetica_--r77.html
Nu stiu daca sunt bune si cum ies...dar eu am cautat.

Mergi la inceput

Anne_mary, fluctuatiile de greutate de la o zi la alta pot avea si alte cauze. In general pt mancare nepermisa "scadenta" vine mai tarziu. In principiu consumul de lichide si gradul de retentie a lor influenteaza fluctuatiile astea de greutate.

Acum,pt iaurt cu fructe... Cred ca oricum ai da-o, esti la limita alimentelor permise. Adica iaurtul natur oricum e glucido-lipidic, deci in faza de slabire e recomandat cel degresat, glucidic. Daca pui fructe in el,incalci regula necombinarii fructelor cu altceva, regula pe care oricum o incalcam cand facem inghetata sau prajituri. De-aia zic ca esti la limita permisului.

[daca iti place f tare, gasesti in real un iaurt bio, Andechser, care nu are zahar - ca asta e buba cea mare la iaurturile cu fructe - si are si varianta degresata. Nu e chiar 100% Monti, insa, daca ti-e pofta, mai bine halesti unul de-asta decat un Danone]

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Anne,cum nu mai gasesti fructe de padure in piata? Noi am gasit azi si afine si zmeura si cred ca in Bucuresti ajung mai greu decat in Buzau.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

ee atunci mai astept cu iaurtul cu fructe.... ca inca nu mi-e pofta sa nu ma pot abtine si atata timp cat pot face fata, de ce sa incalc reguli. Azi m-am plimbat prin oras si m-au incercat fel de fel de arome: gogosi, inghetata, ciocolata... nu m-au ingenunchiat ci am trecut indiferenta pe langa ele.
Sotul mi-a spus ca nu a vazut in piata fructe de padure...eu nu am mai trecut de mult prin piata...daca el a mintit, mint si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

buna dimi!
ma grabesc la raport ca sunt mandra de mine: azi-dimineata cantarul , dragul de el , arata... 58,5, deci minus 500!!!
acum va pup si va las ca urla Mirci . vrea la plimbare ACUM!!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, azi n-am vreme, am intrat doar sa dau raportul

68 kg adeca -500g, ma asteptam la mai mult, dar poate din cauza ca am fost azi noapte pana tarziu la niste prieteni la gratare. Eu nu am prea mancat dar tot am baut gin tonic .

Va pup , mai intru diseara.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput