MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

CATALISKO intra pe culinar la diete apoi index retete monti

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Acum am vazut si eu ca nu merge linkul asa ca mai incerc o data www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19212/Zucchini-a-la-Maya/" target="_blank">zucchini. Si inca un topic cu retete de dovlecei www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7995/Dovleceii-mei/" target="_blank">aici. Lasagna aia cred ca bestiala

Maya, multumim de urari si de ideea cu curatitorul de legume

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

m-ai terminat cu retetele cu dovlecei mie-mi plac de moooor, noroc ca n-am acuma timp ca ma pregatesc de plecare, da' las ca ma-ntorc io la bucatarit

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ajung sa-mi para rau ca am scris pe topic..aproape la fiecare postare cineva a comentat si m-a tras de codite ca la clasa aIa ca de ce fac asa si nu asa ..zau daca asta seamana a comunitate de suport

in fine nu am nici chef si nici nu cred ca merita efortul sa dezbatem subiectul , insa ideea de fete vechi fete noi , faptul ca nu prea apar fete noi pe topicul asta desi pe alte site-uri e plin de "montigniace" ,ca in urma cu multe capitole era cate 1 pag de forumiste care tineau dieta asta , ca la un moment dat chiar s-a facut remarca ca au aparut multe fete noi ...spune multe despre atmosfera

chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni , insa pe mine m-ati convins (nu dau exemple cui "datorez" si nici nu vreau sa generalizez caci fete ca puisorul,nu merita) sa nu mai postez aici..

anne`mary, zanica , vezi-ti de dieta si nu te supara pt vorbe in vant ... nu merita sa-ti consumi energia pe fleacuri , efortul trebuie canalizat sa-ti atingi scopul

va doresc spor la slabit

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bai, ce v-o apucat? Marturisiti repede,care ce a baut?

Brindusik, lasa fetele in pace, acum cateva capitole si eu ma cantaream zilnic si postam aici cifre. Asa si? M-a tras Anda de urechi (ca ea avea atunci)? Si lasa-le sa se bucure de orice scadere. Te-ai implicat f mult in clubul Monti, tu faci modificari, deschizi capitole, practic muncesti cel mai mult pt noi,dar asta nu inseamna ca tre' sa aplicam toate aceleasi principii ale dietei. Sau ca toate ne implicam cu aceeasi emotie/pasiune/dedicatie in club.

Georgia, Anne_mary, daca v-a suparat o fata, nu aruncati vina pe intreaga "comunitate" (am pus ghilimele ca nush daca 10 fete se cheama o comunitate,poate e prea mult spus). Bineinteles, nu stati cu noi decat daca simtiti ca va ajuta - si vad ca Anda si Maya sau Puisorul v-au facut observatii pertinente referitoare la meniu.

Somleac vezi PM.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Mon vazut PM raspuns la el.

Puisorule cu cea mai mare placere. De la toamna ma inscriu la post universitara la Cluj asa ca voi avea ocazia sa-ti fac aprovizionarea cu varf si indesat.
N-am stiut ca aveti varicela. E cumplit. Pe ai mei ii mai usura daca ii faceam cu foenul pe aer rece mai ales in zonele intime.Multa sanatate va doresc

Andanii cum ti-s degetele? Si eu mi-am sclintit acu vreo 2 luni aratatorul de la dreapa, dar nici acu nu sunt in regula cu el.

Doamne ce bunatati de retete ne-ai dat Puisorule. Saptamana viitoare se va numi saptamana dovlecel.

A , am uitat sa va spun. Dovleceii aia pane au fost deliciosi a doua zi.Si cred ca si a treia ca numai eu mananc din ei

Cata sa-ti traiasca sotul si distractie maxima.

Brindusik relaxare in bratele parintilor.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata

PUISORULE ce mi-ai facut tu mie cu topicul de dovlecei ..neaparat o sa incerc ghiveciul ala sau tocanita[am uitat cum ii zice] cu toate legumele...si cel in care erau puse straturi de ceapa- rosie- dovlecel- branza...
mi-ai trezit niste amintiri din copilarie ..dulceata de dovlecei facuta de mami meu aromatizata cu sucuri de portocale..Doamne ce bunatate era ...si cati ani au trecut de-atunci....mai bine de 15.. in care am uitat complet de ea [de dulceata ,nu de mami]
si ca tot e vb. de aceasta leguma...ma gandesc sa inlocuiesc orezul...am comanda pt. ardei umpluti ..si doar carne ''goala'' nu ma atrage..si ma gandeam sa-mi fac pt. mie 2-3 ardei cu dovlecei cubulete mici ceapa muulta si ceva carne cat sa-i dea un pic de gust....
io cred ca ar iesi comestibil..nu?
no, io va ca tre sa ma pregatesc ...plecam la shomping....vreau sa-mi cumpar o rochita
un sfarsit de saptamana placut s-aveti

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Pur si simplu ma iubesc. Am bagat core cardio si bonus un cardio abs. Am facut balta sub mine. E drept ca a contribuit si caldura ca din pricina de soacra a trebuit sa ma misc in dormitor cu usa inchisa c In orice caz se simte sportul asta al meu. Aseara am ajuns prima la et. 4 cu copil adormit in brate

Astazi mergem la casa de vacanta. Voi manca gratare,

A si ma incape o rochita pe care am purtat-o ultima oara acu 6 ani.Bine nu pot iesi inca in lume cu ea ca e cam fixa, dar totusi intra pe mine.

Maya spor la cumparaturi.

azi iubesc pe toata lumea.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza. Va invit la cafeluta . Cantarul arat azi 80.3 cu 400 g mai putin ca ieri. Daca trag linia, in 4 zile am ajuns de la 82.7 la 80.3 si nu e bine deloc. Eu nu asimilez calciu foarte bine si mi-e teama ca in ritmul asta o sa am probleme .. ma astept sa inceapa ametelile si poate asa ma opresc din infometarea asta. Dar ieri, de exemplu, nu mi-a fost foame. Am mancat doar 2 nectarine, 2 felii de pepene si o bucata mica de pui. Este atat de cald si zapuseala ca nu imi vine sa mananc.
Azi mergem la tzara si norocul meu ca acolo se mananca la gratar carne, fara garnitura ci doar cu salata. Deci nu-mi fac griji pentru pranz. Iar maine vreau sa fac o pizza monti caci am citit la voi ca e buna si ...monti

Andanii ce-ti fac degetele? Le poti masa?
un week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

neatza. Va invit la cafeluta . Cantarul arat azi 80.3 cu 400 g mai putin ca ieri. Daca trag linia, in 4 zile am ajuns de la 82.7 la 80.3 si nu e bine deloc. Eu nu asimilez calciu foarte bine si mi-e teama ca in ritmul asta o sa am probleme .. ma astept sa inceapa ametelile si poate asa ma opresc din infometarea asta. Dar ieri, de exemplu, nu mi-a fost foame. Am mancat doar 2 nectarine, 2 felii de pepene si o bucata mica de pui. Este atat de cald si zapuseala ca nu imi vine sa mananc.

Nici mie nu-mi vine sa mananc pe caldura , dar asta nu inseamna ca slabesc cand vine seara ma apuca halitu'. aseara am mancat niste cascaval pane (nu dati, ca oricum l-am vomitat, a fost f naspa , mi-am promis ca nu mai mananc pe terasa aia!) si am mai baut si o bere nefiltrata, drept ptr care acum ma doare capul. si trebuie sa mai merg si la un botez azi, deci, se indeparteaza targetul meu pe zi ce trece

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

andani, n-am fost pe faza, ce ai patit la degete? ti le-ai scrantit? eu zic sa stai cu degetele in inghetata, si cand se topeste o lingi de pe degete, si tot asa...

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput