Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
anna_ivan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Waw! Ce coincidenta! Super! Ai mei stau langa fabrica de zahar! Lora, mami de Iustina si 33+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
mama sta pe rahovei unde caldura va fi maaareee de tot.
26+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
LoraG76 spune:
Nu stie fie-mea de ce rad!
Oricum, in curand o sa fie si ea membru DC, cred, ca tot mereu zice ca vrea si ea pe site-ul asta...
Halate de baie si prosoape eu n-as indrazni sa cumpar de pe net, daca nu le stiu dinainte. Si eu as incerca sa ajung tot la Dolphin, e cea mai buna firma in materie. Si bubulinei mici o sa-i iau tot de-acolo prosoape, dar n-am ajuns inca.
Lora, mami de Iustina si 33+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crina-s spune:
Buna dragelor
Va multumesc mult pentru incurajari!Sunteti niste prietene adevarate!
Azi noapte m-a mai durut burtica, dar parca nu asa de mult ca timp si ca intensitate. Probabil ca stia ca voiam astazi sa merg la doctor si s-a speriat. Mi-am facut injectie cu nospa si parca e mai binisor, dar nici nu ma mai dau jos din pat decat la baie.
ADELENA LA MULTI ANI!sa fi sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
KITI m-ai dat gata cu pregatitul copilului pentru viitoarea sotie la shoping!Esti tare haioasa!Nici noi nu ne-am hotarat la numele fetitei, dar parca nici unul nu-mi face cu ochiul.
ALEXUTA asa se intampla de la o varsta, incepi sa uiti pe unde-ti pui lucrurile.
Felicitari dragelor pentru semnaturile frumoase!
Si noi mai avem destule de cumparat, dar astept sa mai treaca din caldurile astea.
Sa aveti o zi super frumoasa!
29+
crina cu
Fistiq spune:
Botoselule, esti in lista.
Ce mai de chef am... bine ca nu mai e mult pina intru in concediu.
Luni cica decidem cine si cum imi preia atributiile. Din ce discutii am avut pina acum, se vrea impartirea lor mai multor oameni. Dupa mine, asta inseamna ca se desfiinteaza postul.
Ma rog, asta e ultima mea grija. Deocamdata ne freaca auditul, ca tre sa scormonesc in acte de acum 1000 de ani si sa-mi amintesc ce si cum s-a intimplat de la M.Viteazu incoace
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+
Fistiq spune:
Crina, sper sa fie bine totul azi la doctor! Hai ca nu mai e asa mult. Inca 2 luni sa fie bebita cuminte si gata
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+
alexuza spune:
Si eu mi-am facut bagajelul pentru spital , dar doar pentru mine , pentru grasuna le vom cumpara la inceputul lunii si o sa le pregateasca cumnata mea : sa le spele , sa le calce si o sa mi le aduca ea la spital .
AAA stiti c nu mi-am luat , am zis sa va intreb si pe voi , despre daca sa imi iau sau nu centura post-natala si garmastan (crema pentru mameloane ) , am cautat pe net si scrie ca se poate folosi din luna a 8 a de sarcina , dar habar nu am ce sa fac
Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
ana_25 spune:
Te rog s-o lasi mai usurel cu lucrul sa nu mi-l stresezi pe ginerica,da?
Ana27+ Maia Elena
alexuza spune:
CRINA ma bucur ca nu te mai doare ,daca atunci cand mai stai in picioare te doare iarasi eu zic sa imi calci pe urme si sa iti pui o pernuta sub fund si sa stai linistita in pat ,hai ca nu mai avem asa mult
Eu la inceput nu puteam sa sufar sa stau cu perna sub fund, iar acum nu mai vreau sa stau fara , nici cand dorm , cu toate ca amortesc foarte rau dar prefer asta si sa steagasuna acolo cat mai mult
Burtica de 32 +
alexuza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Nu stie fie-mea de ce rad! Oricum, in curand o sa fie si ea membru DC, cred, ca tot mereu zice ca vrea si ea pe site-ul asta... Lora, mami de Iustina si 33+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Pai ce numai tu sa te amuzi ?
Burtica de 32 +
alynta27 spune:
Adelena La multi ani!
Ana cred ca numai in Ro se poate intampla asa ceva!
Mari fain patut! Catti anisori are Ema?! Ce zice de noul membru?
Lora de curiozitate cat costa kg de zahar la Roman?!
Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra