Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Pai normal da.pt ca somajul e trecut in cartea de munca si se considera vechime. Daaarr, in cazul meu nu ,pt ca pe mine m-au dat in somaj de la 01.01.10,iar actele de somaj le-am depus abia in 20 feb. Nu ca as fi vrut sa le depun eu tarziu dar nu mi-au dat aia de la firma actele si pana am scos hartia aia de la finante(dureaza doua sapt),am ramas cu luna ianuarie in caruta.nu figurez nici angajat nici somer,iar legea spune ca trebuie sa ai cotizat la stat 12 luni neintrerupt.Asa ca eu am pe cartea de munca o luna intrerupere,deci adios indemnizatie! O sa iau doar alocatia pt copil,aia 200 de lei. Asta e! Pe unde nu am fost?si pe unde nu am intrebat? dar peste tot acelasi raspuns:ne pare rau,nu se poate! Nu-i nimic,noi sa fim sanatosi,ca ne-om descurca! Ana27+ Maia Elena |
ana , imi pare rau...stiu cum este, vin multe fete gravide in situatia ta...pacat ca nu se reglementeaza cumva ...
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 28+ si mami de Ema
ana_25 spune:
ALEXUZA nici eu nu ma sperii cand patesc asa. Dar cateodata mi se intampla in public.odata eram la REAL si nu aveam servetele la mine,am pus mana la nas,si m-am umplut toata si pe mana si pe fata.In drum spre toaleta se uitau toti ingroziti la mine si eu ii zic la sotul: daca strig acu' in gura mare ca-m-ai batut? ce crezi ca zice lumea de tine?si poate capeti si una in nas ca dai in femei gravide?"
Ana27+ Maia Elena
ana_25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mari_paun
ana , imi pare rau...stiu cum este, vin multe fete gravide in situatia ta...pacat ca nu se reglementeaza cumva ... BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 28+ si mami de Ema |
Eu am vrut sa platesc impozitul si asigurarea pe luna aia,asa din mana,dar nu se poate. Dar nu mi se pare corect.Ar trebui sa se poata plati pt cateva zile sau o luna,mai ales ca nu a fost vina mea. Daaar na!
Ana27+ Maia Elena
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui ana_25
Nu inteleg! De ce sa ma bag in frigider?? Ana27+ Maia Elena |
Dupa lubenita ta rece, ca la cat de cald zisesei ca-ti e, mi te imaginam deja jumate in frigider!
Lora, mami de Iustina si 33+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoredanaB Fetelor multumesc pentru aprecieri! Ana eu de doua ori aceeasi gresala nu o fac.Cu Eric tot am amanat bagajul pana in saptamana 36...ia ghici am ajuns in saptamana 36.NU! Am avut ce alerga dupa toate dupa ce am nascut. 31+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua |
O sa incep si eu de sapt viitoare sa le iau asa pe rand si din timp ca daca le tot aman.... Mai bine sa fie acolo decat sa umblu dupa ele atunci!
Ana27+ Maia Elena
ana_25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LoraG76
Dupa lubenita ta rece, ca la cat de cald zisesei ca-ti e, mi te imaginam deja jumate in frigider! Lora, mami de Iustina si 33+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Ooo ca bine zisasi acuma! ma duc s-o halesc,ca mai am o felie!
Cred ca stau in frigider pana o mananc!
Editez:am incercat sa ma bag,si nu-mi incape burta si c*rul!
Ana27+ Maia Elena
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui anna_ivan
Lora suntem consatene asadar.. si eu sunt din Roman si abia astept sa ajung marti 26+ cu bebe mic http://blog.photostories.ro/ poze |
Waw! Ce coincidenta! Super! Ai mei stau langa fabrica de zahar!
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
alexuza spune:
citat din mesajul lui ana_25 ALEXUZA nici eu nu ma sperii cand patesc asa. Dar cateodata mi se intampla in public.odata eram la REAL si nu aveam servetele la mine,am pus mana la nas,si m-am umplut toata si pe mana si pe fata.In drum spre toaleta se uitau toti ingroziti la mine si eu ii zic la sotul: daca strig acu' in gura mare ca-m-ai batut? ce crezi ca zice lumea de tine?si poate capeti si una in nas ca dai in femei gravide?" Ana27+ Maia Elena |
Parca imi si imaginez vreo batranica alergand-ul cu sacosa
Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui mari_paun http://www.okazii.ro/catalog/42157769/Patut-bebe.html acesta este patutul lui bb e pe verde, acum este in cutie si la bunica, saptamana viitoare mutam biroul in sufragerie ca sa facem loc la patut si la comoda pe care o vpo folosi si ca masuta de infasat fetele care sunt in somaj, sa stiti ca beneficiati de indemnizatie de cresterea copilului insa trebuie sa duceti inainte CM pt ca se face suspendarea somajului...pt mai multe info intrebati-ma ca eu lucrez la somaj ...la dosare noi. am si eu o gramada de hainute si cos de masina pe care l-am primit, caut aparatori de patut si salteluta de infasat. azi am notata lista cu bagajul de spital, trebuie sa incep sa achizitionez ce trebuie La Ema nu am cum,parat nimik si tare greu mi-a fost sa nu am de ce sa ma apuc...acum incerc sa nu repet greselile de atunci ma orientez si la carucior, desi e vb sa primim unul de la o cunostinta...vom vedea ma duc sa mananc ceva ca ma roade stomacul BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 28+ si mami de Ema |
Mari, felicitari pt. patut! E f. frumos, o sa-i placa lui bebe!
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ana_25 spune:
citat din mesajul lui alexuza
Parca imi si imaginez vreo batranica alergand-ul cu sacosa Burtica de 32 + MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
Si sa-l fi incins un pic cu bastonul pe cocoasa!!
Ana27+ Maia Elena