Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Donna, Maitrey crema mea nu e garmastan. E o crema pt mameloane, pe baza de ulei de masline, luata din DM. Si o aplic intr-un strat subtire pe piele, deci nu cred ca are ce sa dauneze. Dar decat sa mai trec prin ce am trecut, mai bine asa...
Donna, nu pleca urechea la ce spune lumea, chiar si mama ta fiind, in legatura cu alaptatul. Asta nu se mosteneste ci se face cu rabdare. Tu esti singura in masura sa decizi pt copilul tau... Si pe mine m-au zapacit multi, dar nu am plecat urechea. Soacra-mea a venit in ziua in care Gabriel implinea 2 luni si mi-a zis: "Nu crezi ca ar trebui sa renunti la alaptat? 2 luni ai alaptat suficient, asta iti ia din puteri si alti copii, gandeste-te ca nu primesc nici atat..." Ea care nu a alaptat nici macar unul din cei trei copii... I-am zis ca daca nu am renuntat atunci cand il alaptam cu sange, acum cand mi s-au trecut si pot alapta si eu normal, nici atat nu am sa renunt. Si am avut de dadea noaptea pe dinafara...
La 4 luni cand am fost cu el in Ro, taica-miu ma tot stresa ca nu am lapte, ca nu se satura copilul, sa-i dau lapte praf etc. Pana intr-o zicand m-am enervat, am scos tzatza si am strans. A tasnit cat colo... De atunci nu a mai avut nimic de zis.
Oricum sunt fete aici care au alaptat destul de mult si oricand iti pot da un sfat atunci cand ai sa ai nevoie. Fruntea sus si gandeste pozitiv

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Noapte buna!!! Merg si eu la ...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata fetele! Somnoroase?!?... Nu-i nimeni pe aici?
As mai fi dormit si eu dar trebuie sa plec la analize asa ca va zic:
Buna dimineata! Sa aveti o zi senina si nu foarte calduroasa, cu relaxare si pace si sa petreceti frumos ziua asta alaturi de cei dragi!

Alexuza si Ana... ati dormit sau ati stat la taclale toata noaptea? Sau ati avut neplaceri de la combinatia de suc cu nectarine ?

Magdy mi-ai mai ridicat moralul cu alaptarea. Simpatica povestea cu "proba de lapte". Eu chiar ma gandeam ca nu mi-ar placea sa ma vada cineva alaptand, dar daca s-or apuca de sfaturi aiurea te pomenesti ca le dau si eu vreo proba asemanatoare

Am fugit la baie sa ma dusez, ne "vedem' mai tarziu.

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Aaaa... am semnatura noua!

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata burtici!!
DONNA felicitari pt semnatura! La mai mare!!
MADGY f tare demonstratia cu tzatza!!
ALEXUZA trezeste-te,ca or sa zica fetele ca prea ne-am facut de cap aseara!!
Poftiti la micul dejun!Sandwisuri,ceai si o cafea cu lapte!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

neata burtici. donna sa va fie de bine, de azi a-ti intrat in 7 luni.

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Aaaa... am semnatura noua!

Donna 28+ cu

Si eu!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetele
Ema doar s-a trezit, pana acum am dat cu aspiratorul si am strans prin casa...mi-e lene sa spal vasele, asa ca le las pe mai tarziu.
Aseara am gatit cu sotul...de fapt mai mult el;, ca se facuse o caldura in bucatarie...diseara cred ca branza cu rosii la cina ca nu mai suport sa stau langa aragaz.
Am baut o casa mare de lapte si am mancat cativa biscuiti, apoi mi-am facut frisca pt ca simt nevoia de dulce...imi vine rau..

Diseara merg la cumparaturi cu sotul si Ema, prefer hipermarchetuo pt ca e racoare si cumper tot ce imi trebuie pt mai multe zile.

va doresc o zi minunata si racoroasa...eu stau in casa pana diseara ca e prea cald afara

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 28+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata tuturor!
Donna felicitari pentru noua semnatura .Nasoala treaba cu masinuta.Bine ca in cele din urma ati recuperat-o si o puteti repara ca e mai greu sa o innlocuiesti cu alta.
Ana sper ca tu si Alexutza chiar ati facut pijama party si nu ati chemat vreun striper .Felicitari pentru inca o saptamana adaugata la semnatura! Sa cresteti mari si mai departe!
Mari ai un super sot.Cum merge terapia Emei?E o scumpa!
Bebecris neata!Cum te mai simti?

Haideti desteptarea burticutelor!

31+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Loredana multumim frumos! si tie la fel!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput