Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Vreau si eu fornetti!!! Ufff, mai am de asteptat. Pe-aici nu e nimic asemanator.

Eu tocmai ce m-am intors din oras. Am luat hainute! cam multe, da' ce sa-i faci, asta e, nu m-am putut abtine....

Magdy, multumesc pentru raspuns. Tu in ce localitate stai? Poate ne vedem la un suc undeva la mijloc de drum.

Adriana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae

Vreau si eu fornetti!!! Ufff, mai am de asteptat. Pe-aici nu e nimic asemanator.

Eu tocmai ce m-am intors din oras. Am luat hainute! cam multe, da' ce sa-i faci, asta e, nu m-am putut abtine....

Magdy, multumesc pentru raspuns. Tu in ce localitate stai? Poate ne vedem la un suc undeva la mijloc de drum.

Adriana, 27+

Eu stau intr-un satuc, dar localitatea belgiana cea mai apropiata de Lux este St. Vith. Am sa-l intreb pe sot cum se cheama acolo unde mergem noi la cump poate nu e chiar asa departe de voi.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Am venit si eu ceva mai devreme din peregrinari, am fost la biserica.
Alynta, da, masinuta a disparut luni noapte-marti dimineata din fata portii si a fost gasita azi. Bine, e ceva mai ciufulita decat credeam, are si o aripa busita, dar toate se rezolva. toate fetele care mi-au scris. Nu m-am agitat din pricina asta si nici nu ma omoara spiritul justitiar dar parca iti pica destul de greu cand vezi cum trateaza unii bunurile altora. Dar, ma rog, in tara asta te fura statul, ce mai asteptam de la semenii nostri?
Magdy, deci de acum ar trebui aplicata crema pt sani? Cred ca ma apuc si eu. Am mari sperante ca voi alapta desi mama imi zicea ceva mai devreme ca daca o mostenesc nu crede sa am sanse. Chiar m-am deprimat, pt mine e fff important alaptatul.
Alexuza-curaj doamna! e doar o noapte! eu de 7 ani sunt singura odata la trei zile, m-am obisnuit. E drept ca am si cateii pe hol si ma apara (sunt niste potai foarte fioroase, una de 5kg si una de 8 )
Anuto lasa fornetti, ca nu-s buni! mai si faci pofta altora!

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

in prospectul de la garmastan zice de la 32 de saptamani sa fie aplicat, nu mai devreme. stimularea mameloanelor poate duce la contractii asa ca mai asteptati cu cremutele

-----

Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ma duc la parcare ca ma dor salele, picioarele si fundul si inca vreo cateva parti intr-un mare fel.

O noapte frumoasa, racoroasa, vise dulci cu botosei, costumase, caciulite si ce mai vreti voi!

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

in prospectul de la garmastan zice de la 32 de saptamani sa fie aplicat, nu mai devreme. stimularea mameloanelor poate duce la contractii asa ca mai asteptati cu cremutele

-----

Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Eu am zis ca mai bine sa o intreb pe dr . deci luni o sun

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ALEXUZA multumesc,dar in loc de praji mai bine iei niste nectarine,ca am mancat mult dulce azi!.Facem pijama party!cu nectarine si suc!! hi,o sa fim doua burtoase in izmene!

Ana27+ Maia Elena

Anusca nectarinele sunt deja la frgider , la fel si sucul . LIPSESTE DOAR SA AJUNGI TU

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ALEXUZA multumesc,dar in loc de praji mai bine iei niste nectarine,ca am mancat mult dulce azi!.Facem pijama party!cu nectarine si suc!! hi,o sa fim doua burtoase in izmene!

Ana27+ Maia Elena

Anusca nectarinele sunt deja la frgider , la fel si sucul . LIPSESTE DOAR SA AJUNGI TU

Burtica de 32 +

Alexuza ma pun in pat,inchid ochii si in max 10 min sunt la tine!!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Hai ca ma pun si eu , ne vedem curand
NOAPTE BUNA BURTICI SI VISE PLACUTE

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fusei la ikea, am mai luat una alta, maruntisuri...
Va pup si eu si va urez noapte bun si somnici usori!

Cristina 28+

Mergi la inceput