Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ADHNANAdraga mea..cu scuzele de rigoare pt intarziere...multi ani traiascaaaaaaaaaaa...multi ani traiascaaaa..laaa multiii aniiii!!!!!!!!!!

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Multumesc mult inca o data pentru urarile de ziua mea! Sunt tare emotionata! Sa fim sanatoase cu toatele si sa nastem la termen copii sanatosi!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 13 fix cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

neata....puteti sa-mi spuneti si mie cum este testul cu verigheta si lantul..........sunt si eu curioasa

[gravired ] 15

Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

asa stiam eu k mai trebuia sa zic ceva

MOnica nu te lua dupa toate testele astea
k nu sunt adevarate.sau nu iti zic mereu exact ce ai in burtica sau cati bb vei avea
asa k nu te supara.

fina-mea si-a facut testu cu verigheta, sarea, acu, si toate nebuniile si latoate iesea baiat. si are fetita.
si nu e singura care a patit asa.

Crina iei verigheta, o pui p o ata destul de lunga. atingi un pic verigheta de burtica si o indepartezi usor cam la 3-4 cm. si o lasi. la un mom dat ea va incepe ori sa se invarta si atunci cia e fata, ori se balangane fata spate si atunci e baiat.

cu lantu nu stiu si nic nu am auzit

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

aaaa
Crina, dc vrei sa iti apara burtica rosie la semnatura, pune paranteza, gravided si inchide paranteza dar fara nici o pauza.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

multumesc ca mi-ai zis tot ma chinuiam cu chestia cu burtica de la semnatura si nu-mi iesea,sper sa fie acum ok
si pt test multumesc,mi-am facut si se intoarce,deci e fetita....sper sa si iasa asa

15

Crina

Mergi la inceput

nu ai pt ce
am tot vazut k aveai lasemnatura dar nus e vedea burtica si am tot zis sa iti zic.dar am uitat.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ache, multumesc mult!!!! Poate acolo la tine, s-or da fara reteta, sau macar sa accepte reteta romaneasca, ca fac rost de ea, daca este nevoie.
Fetelor alta belea acum. Am fost azi la med de fam si s-a legat de grupa mea sanguina care este 0 si a sotului AB desi amandoi avem Rh pozitiv. Mi-a dar trimitere la instit de hematologie, sa fac analize, ca cica e incompatibilitate de grupe. Asta imi zisese si dr ginecolog, dar nu i-am dat importnata, dar acum, fiind a 2 persoana care imi zice, incep sa ma ingrijorez.
Mai e cineva in sit asta??
Si cum ajung la Instit de hematologie de la Universitate ?? e pe str Dr Felix pe lg Filantropia, dar nici asta nu stiu exact unde vine!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dangabriela da, exista si incompatib de grupa, eu am de rh cu sotul; chiar cum, in 10 min plec la Institut sa-mi iau rezultatul, sa-mi tineti pumnii!!

In alta ordine de ide, la Institut ajungi destul de usor de la univ. iei metrou spre pipera, cobori la Victoriei si o iei spre cladirea aia de birouri cu Deloitte, e si un starbucks la parter, apoi in capat faci dreapta pe o straduta, apoi prina lastanga. E simplu, mai bine ai intra pe salut bucururesti.ro sa vezi, ca sa te poti orienta. Pt recoltari L:8-15, M-J 8-10 si V 8-14 dar nu recolteaza. Sper ca te-am lamurit. Pup

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

lorich bafta..tin pumnii

Angie+11

Mergi la inceput