Alex Viorel are nevoie de ajutor!

Alex Viorel are nevoie de ajutor! | Autor: madyrizi

Link direct la acest mesaj

am mai deschis un subiect legat de acest copil cu ceva timp in urma.
acum vreau sa aduc in atentia adminilor faptul ca eu ma ofer sa il ajut pe acest copil, atat prin donarea de hainute si diverse lucruri pt. bazarul umanitar, cat si ca intermediar (daca este nevoie).

acesta este raspunsul primit de mama copilului de la adminii forumului:

V-am spus de prea multe ori si vad ca nu intelegeti.

Singurul lucru pe care il face forumul umanitar desprecopii.com este sa accepte un topic special pentru un anume caz – am inteles ca aveti un astfel de topic pe forumul umanitar.

In rest – nu exista nici o conditie pentru a intra la bazar – decat daca aveti mamici care doresc sa preia cazul dvs si sa va sprijine. Deci depinde numai de dvs. si de ajutorul pe care persoanele de pe forum doresc sa il ofere pentru a va sprijini.

Va rog sa intelegeti si sa nu mai trimiteti mailuri.

Va multumesc – sper ca am fost suficient de clara si multa sanatate.

deci, ca sa fiu si eu clara si sa inteleg EU, este un caz acceptat, mai trebuie dovezi (acte)? de ce a fost considerat un topic ne-moderat si deci nu am mai putut scrie la cel deschis anterior?

se pare ca nici pe asta nu vreti sa-l moderati. am inteles ca este o lipsa de bunavointa. ma retrag si-mi pare rau ca am crezut ca aici sunteti seriosi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

S-au primit documentele solicitate. Succes!

Nota:
In viitor v-as ruga sa cititi si sa va conformati cerintelor solicitate de www.desprecopii.com cu exactitate, pentru a fi aprobate cazuri umanitare. Am o doza de amaraciune citind ce scrie mai sus.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

se pare ca pana la urma am facut si eu ceva bun. na, ca tocmai cand imi luasem gandul s-a moderat subiectul.
multumesc pentru ajutor.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

va rog sa inchideti acest subiect avand in vedere ca mamica copilului a mai deschis unul in care isi spune povestea si in care a primit si raspuns.
doza de amaraciune am si eu. pentru simplul fapt ca am avut impresia (si chiar certitudinea) ca am fost ignorata.
v-am multumit pentru ajutor si o mai fac si aici. vreau sa se inteleaga ca eu nu am cerut ajutor pt. mine, ci pentru un copil lovit de soarta.
pt. moderator exclusiv.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E totul in regula - insa avem reguli foarte clare - insa usor de indeplinit. Sincer nu dorim decat sa aveti toate posibilitatile deschise, va tinem pumnii tuturor sa reusiti cat mai mult, insa in egala masura suntem extrem de atenti la posibilitatile de extorcare si/sau escrocare sentimentala, asa incat pentru a proteja cat mai mult membrii comunitatii DC, trebuie sa recunosc ca uneori poate suntem un pic rigizi.
Cred ca este totusi o chestiune in ultima instanta de comunicare si, poate de rabdare, insa eu zic ca merita.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput