Aspirante optimiste > 20 ani (540)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

nu stiu ce ai patit cu doctorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Cu drag
In ziua a treia a ciclului recoltezi FSH, Estradiol, LH, Prolactina, TSH
In ziua a 14-a a ciclului recoltezi FSH, Estradiol, LH
In ziua 21 Prolactina, progesteron, Estradiol

Mergi la inceput

-am povestit cand am intrat prima oara la voi
adica in capitolul trecut
- 4 ani mi-au zis ca sunt sanatoasa tun, am facut si stimulari fara motiv (am si am avut ovultie si ciclu ceas)
-am facut mormane de analize de nenumarate ori inclusiv histerosalpingografie
-toti dr la care am fost (nu putini si care mai de care mai cunoscut) mi-au zis ca toate sunt bune si trompele permeabile
-am facut si doua inseminari ca o desteapta mi-a zis ca am anticorpi antisperma si sa mergem acasa sa ne gandim daca nu vrem sa facem copii fiecare cu altcineva
-inseminarile mi le-a facut un domn prof care mi-a mai facut si el o hsg
- dupa multe rugaciuni mi-a deschis Dumnezeu ochii si am vazut singura ca aveam trompele infundate tun
continui imediat

Mergi la inceput

multumesc mamutz

astept, citesc si ma ingrozesc de ce doctori incopetenti exista

la fel imi zicea si mie, esti bine, mergi si presteaza si ne vedem dupa 6 luni

Mergi la inceput

Pentru cine a mai citit rog sa nu mai citeasca iar, ca m-am plictisit si eu de poveste

M-am dus valo vartej la dr si i-am arata descoperirea si a recunoscut ca stia, dar mi-a facut si 2 inseminari fara sanse,asta e....
In aceeasi zi am mers la un domn dr, care nu este roamn si a vazut imediat, fara sa ii atrag eu atentia, ca am trompele infundate. M-a operat imediat si am ramas din prima. adica nici vorba de vrun anticorp. O prostie. Din pacate mi-a scazut Proteina S si a murit bb.
Trombofiliile dobandite sunt in mare parte din cauza anticonceptionalelor administrate dea lungul timpului. am confirmarea de la multi medici.
Cam asta e
Evident ca acum imi e teama ca nu cumva sa mai apara vreo minune si sa nu raman repede, ca inebunesc. Si sa stea bb pana la termen.

Mergi la inceput

scuze, nu am inteles cum ai descoperit singura trompele infundate sau care din doctori

Mergi la inceput

intreb ca poate asa am si eu si sa aflu metoda

Mergi la inceput

AA si vezi ca am prietene care au ramas imediat dupa tratament cu naprasnic. Face minuni.
Chiar o prietena care nu ovulase in viata ei, dupa 2 luni de luat naprasnic (6 pe zi din cele de la dacia plant) si a ramas.

Mergi la inceput

mamutz si eu am ovulatie dar am acceptat tratamentu de stimulare in speranta ca poate nu am eu ovule de calitate, dar m-a dezamagit ca nu m-a chemat la monitorizare sa vad si eu ce si cum, endometru, foliculi, asa sunt in ceata

Mergi la inceput

Cum am descoperit?
M-am uitat cu atentie pe radiografiile de la hsg si am vazut ca nu era substanta in cavitatea abdominala si nu se explica asta daca tromplele erau permeabile.
Am mers la un alt doctor, aveam o carte de vizita de la cineva si am zis ca raman si la ala daca vede ca sunt trompele infundate. Din fericire a vazut m-a operat excelent a rezolvat problema. dupa am aflat ca e un dr fff bun si de altfel am constat pe pielea mea.
El mi-a dat sa fac si coagularea pe sarcina ca altfel habar nu aveam de ce am pierdut sarcina, mi-a dat si tratament dar nu s-a mai putut face nimic. Trebuie sa fac preventiv tratamentul ca sa nu scada pe sarcina urmatoare. In afara sarcinilor e in parametri normali.
Sper ca am fost coerenta

Mergi la inceput