Aspirante optimiste > 20 ani (540)
Raspunsuri - Pagina 3
mamutz spune:
Tu ai facut histerosalpingografia sa vezi cum sunt trompele? De cand incerci sa faci bb?
mamutz spune:
Am facut una la medsana si apoi in spital. La privat e 4-500 ron, la spital te duci cu adeverinta si nu platesti nimic. Doare chiar tare. Dar trece repede nu trebuie sa te sperii. Si daca ai trompele infundate nu ramai cu o suta de stimulari sau inseminari cum mi-au facut mie. Daca nu le ai poti sa incerci si cu Naprasnic, e o planta si ori face bine, ori nu face nimic, rau sigur nu. Si sotul si-a facut spermograma?
draguta spune:
demult, 10 ani, cum spui si tu si eu am plictisit poate unele fete care au mai citit
nu, vroia odata sa-mi faca dar la urmatorul control nu a mai zis nimic
si nici eu nu am insistat, am zis si eu ca stie el ce face
mamutz spune:
Nu nu am avut niciodata si nici nu am dureri la ciclu, se pot infunda de la f multe chestii sau pot sa nu fie ok din nastere, asta vezi doar la laparoscopie. Dar nu pot sa cred ca incerci de 10 ani si nu ti-ai facut HSG. Eu am facut din prima dar nu a vrut niciunul sa-mi spuna ca nu sunt bune. Ghinionul meu. Fa analiza asta urgent. Si daca sunt cumva infundate fa laparoscopie, nu mai pierde timpul. Ca asa astepti degeaba. Sper ca nu te superi ca iti spun asta. Adica eu vreau sa te ajut.
mamutz spune:
La mine se pare ca s-au infundat de la o operatia de apendicita, ca am facut o infectie si s-au facut aderente pe trompe.
camcris spune:
cosmi multumesc de informatii
sotul zi ce sa mergem la inceputul lunii august vreo 3 zile trebuie sa facem programare?
au camera cu pat dublu, tv, aer conditionat, frigifer cat costa?