Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

eu inca n-am curajul sa cumpar hainute de bebe, dar poate dupa urmatoarea intalnire cu bebe ma incumet si eu...

Alina 29+ cu Alexandru Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Livreaza si in Romania, dar costul de transport este de 35 lire sterline . Dar, dc ne strangem mai multe burtici...

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Kiti, eu m-as combina la o treaba de asta

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae

Salut!

Numele meu este Adriana si sunt o viitoare mamica din Constanta (in prezent cu sediul provizoriu în Luxemburg).

Bine v-am gasit!

Adriana, 27+

Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS ce faaain de tine ca primisi atatea! Sa le folositi cu placere!Si lasa draga kilele ca le dam noi jos!
SUMMERTIME eu prefer sa iau totul din magazin,sa la vad inainte,ca asa din poze....Nu am comandat nimic on-line si nici nu cred ca o s-o fac.Sunt o groaza de magazine pt bb,numai sa ma tina picioarele!

Si acu sa va zic si voua "ce-am patit" mai inainte!!.Am fost la magazin,si cand m-am intors am gasit pe jos doua bancnote de 50 lei!!.Bineinteles ca nu i-am luat ca doar au microbi nu?? GLUMEAMM!!!! I-am insfacat cu viteza luminii si i-am bagat la buzunar.Nu stiu cum de nu i-a vazut nimeni inaintea mea ca erau pe sosea, in fata unei spalatorii auto si dupa ce i-am luat venea in fata mea o maturatoare de strada cu tomberonul dupa ea.Aia sigur ii vedea daaaar am fost eu pe pozitie
Ce ma bucur!! Pe criza asta......sunt buni!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

Bine ai venit Adriana

Sa ai o sarcina usoara si la termen!

Alina 29+ cu Alexandru Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Bine ai venit ADRIANA ! Sarcina usoara si bb sanatos! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae

Salut!

Numele meu este Adriana si sunt o viitoare mamica din Constanta (in prezent cu sediul provizoriu în Luxemburg).

Bine v-am gasit!

Adriana, 27+

Bun venit in clubul celor vesele

Valentina 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

BEBECRIS ce faaain de tine ca primisi atatea! Sa le folositi cu placere!Si lasa draga kilele ca le dam noi jos!
SUMMERTIME eu prefer sa iau totul din magazin,sa la vad inainte,ca asa din poze....Nu am comandat nimic on-line si nici nu cred ca o s-o fac.Sunt o groaza de magazine pt bb,numai sa ma tina picioarele!

Si acu sa va zic si voua "ce-am patit" mai inainte!!.Am fost la magazin,si cand m-am intors am gasit pe jos doua bancnote de 50 lei!!.Bineinteles ca nu i-am luat ca doar au microbi nu?? GLUMEAMM!!!! I-am insfacat cu viteza luminii si i-am bagat la buzunar.Nu stiu cum de nu i-a vazut nimeni inaintea mea ca erau pe sosea, in fata unei spalatorii auto si dupa ce i-am luat venea in fata mea o maturatoare de strada cu tomberonul dupa ea.Aia sigur ii vedea daaaar am fost eu pe pozitie
Ce ma bucur!! Pe criza asta......sunt buni!

Ana27+ Maia Elena

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Va multumesc pentru primire. Va doresc si voua o sarcina cat mai usoara in continuare si copii sanatosi.

Vorbeati de cumparat lucrusoare online... Eu in general cumpar tot felul de prostii online, dar pentru bebe prefer sa le iau din magazine. Placerea e muuuult prea mare si nu mi-o pot refuza.

Adriana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Si eu am niste faze la birou...asa-zisa contabila sefa, de cand am ramas insarcinata, imi aminteste de cate ori poate ca sunt angajatul-problema, ca tot timpul pentru mine trebuie sa faca mai multe (aici facea referire la faptul ca,avand contract cu Casa de sanatate a armatei, trebuie sa faca declaratie separat pentru mine), ca nu stie cum se calculeaza concediile, si ca trebuie sa munceasca mai mult si bla-bla...de abia astept sa scap de ea...

Eu implinesc 30 de ani in decembrie, chiar daca se mai trezesc unii vecini din bloc sa ma intrebe dc mai am pana termin facultatea

Valentina 27+

Mi mi se pare ca prea pedaleaza pe nervii tai! Tu nu ai nici o vina ca aduci un copil pe lume ci din contra esti de admirat! Ce caracter pot avea oamenii care zic asa ceva?!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput