Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
bebecris26 spune:
vb in capitolul trecut de hainute. eu am primit ieri de la verisoara mea din spania hainute pt bebe pana la 2 ani. mi-a trimis tot ce avea la baietelul ei, hainute aproape noi. trei cutii imense de haine si incaltaminte
. verisoaramea asta e obsedata de hainute, sa tot cumpere. sunt multe pe care baiatul ei nici nu l-ea imbracat. si cum alt copil nu mai vrea, mi-a trimis mie tot
. mi-a dat si patutul cu saltea si 3 lenjerii noi noute ca baiatul nu a dormit o zi in ele, sterilizator de biberoane, incalzitor de bibe, pasator de fructe, multeee scutecele si paturici. si mi-a si cumparat bady-uri noi, 3 costumase, un set de creme si gel de dus. cand am vazut cate mi-a trimes m-am speriat, o sa trebuiasca sa mai iau bluzite mici si pantalonasi cu totu mici in rest nu mai am nevoie de nimic vreo 2 ani. hai ca m-am intins.... dar sunt asa fericita, i-mi impart si eu bucuria cu voi ca nu ma asteptam ca ea sa-mi trimita mie tot ce avea
. a gasit o firma la care da 1 euro pe kg pus, foarte convenabil ca cu 90 de euro mi-a trimis tot.
cristina si bebe in burtica
28+sapt
summertime spune:
voi v-ati cumparat sau ati cumpara cele necesare pt bebe de pe online? sau preferati sa mergeti in magazine?
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu 
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 vb in capitolul trecut de hainute. eu am primit ieri de la verisoara mea din spania hainute pt bebe pana la 2 ani. mi-a trimis tot ce avea la baietelul ei, hainute aproape noi. trei cutii imense de haine si incaltaminte . verisoaramea asta e obsedata de hainute, sa tot cumpere. sunt multe pe care baiatul ei nici nu l-ea imbracat. si cum alt copil nu mai vrea, mi-a trimis mie tot . mi-a dat si patutul cu saltea si 3 lenjerii noi noute ca baiatul nu a dormit o zi in ele, sterilizator de biberoane, incalzitor de bibe, pasator de fructe, multeee scutecele si paturici. si mi-a si cumparat bady-uri noi, 3 costumase, un set de creme si gel de dus. cand am vazut cate mi-a trimes m-am speriat, o sa trebuiasca sa mai iau bluzite mici si pantalonasi cu totu mici in rest nu mai am nevoie de nimic vreo 2 ani. hai ca m-am intins.... dar sunt asa fericita, i-mi impart si eu bucuria cu voi ca nu ma asteptam ca ea sa-mi trimita mie tot ce aveacristina si bebe in burtica 28+sapt |
este foarte tare si de mare folos acest ajutor
te-a scutit de un stres imens; ma bucur pentru tine

Valentina 27+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 am fost si eu ieri la MF pentru analizele de 7 luni. m-a masurat, mi-a luat tensiunea si m-a........cantarit . cat credeti ca am luat? de la 63 cat aveam la 2 luni jumate acum am 74![]() .cristina si bebe in burtica 28+sapt |
Lasa ca le dam noi jos dupa ce vin bebeii , sa fie ei sanatosi

Burtica de
32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
hadrianae spune:
Salut!
Numele meu este Adriana si sunt o viitoare mamica din Constanta (in prezent cu sediul provizoriu în Luxemburg). ![]()
Bine v-am gasit!
Adriana, 27+ 
pianna spune:
| citat din mesajul lui summertime voi v-ati cumparat sau ati cumpara cele necesare pt bebe de pe online? sau preferati sa mergeti in magazine? ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu ![]() |
Eu am comandat multe chestii on-line (in general vb, pt bebe inca nu am luat nimic) si au fost situatii in care n-am fost multumita de ce am ales, pt ca live nu aratau la fel de bine ca-n poza. Asa ca pt chestiil mai mari gen patut, carucior, etc prefer sa merg in magazine sa le vad si analize in voie si eventual comand on-line daca n-au culoarea sau combinatia care-mi place mie. La hainute, nu-s asa de "pretentionasa" as fi dispusa sa cumpar si pe nevazute, mai ales ca toate fiind mici is automat fainute. acum daca nimeresc un material de 2 lei.... asta e.
25+ cu
botosel452 spune:
| citat din mesajul lui summertime voi v-ati cumparat sau ati cumpara cele necesare pt bebe de pe online? sau preferati sa mergeti in magazine? ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu ![]() |
eu nu am cumparat inca pentru bb nimic, mi-am cumparat diverse cosmetice pentru gravida on-line. Gasisem niste preturi mai mici decat in magazine

Pentru bb cred ca as lua niste accesorii, gen biberoane, suzete. Nu am fost inspirata sa cumpar cand au fost targurile de profil prin primavara...asta este..
Valentina 27+
bebecris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
este foarte tare si de mare folos acest ajutor te-a scutit de un stres imens; ma bucur pentru tine ![]() Valentina 27+ |

cristina si bebe in burtica
28+sapt
fulguta28 spune:
summer, eu am luat on-line produse care stiam ca sunt ok. costurile produselor achizitionate direct din magazin au adaos comercial. plus ca toate magazinele on-line sunt obligate prin lege sa-ti inapoieze banii daca prezinta defecte sau daca nu iti plac. Ai un termen de 10 zile sa returnezi produsele. On-line-ul sa traiasca!
uta28 este
27+
cu Mara Elenahttp://zaleboutique.wordpress.com
alynta27 spune:
Salutare!
Aseara, dupa 3 ani, am iesit singura cu sotul la un suc si eu am papat pizza! Record, nu?! A fost socrela si sora pentru o seara la noi!
Azi am fost la "Ortopedie pediatrica" cu Matei! Ne-a vazut prof dr Gotia Dan! Mi-a placut cum a decurs consultatia! Verdictul:"picior plat valg bilateral"! Vom purta incaltaminte ortopedica! CAS deconteaza o parte din suma! Asa ca azi am avut de umblat! Diseara mergem la medicul de familie ca baietii sunt mucosi si tusesc! Sora cea mica a mers cu mine! Intre timp "ajutoarele" s-au evaporat!![]()
Azi noapte cel mic a plans pana a ragusit! Are gingia umflata in mai multe locuri!
Abia astept sa ia sotul concediu, la sfarsitul saptamanii si sa plecam sa ma refac si eu la cerebel ca simt ca o i-au pe aratura!![]()
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

. cat credeti ca am luat? de la 63 cat aveam la 2 luni jumate acum am 74
.