Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Neata burtici!
Mai nene e ceva in aer. Ori ne plangem in aceeasi zi ca nu misca bebeii cum trebuie, ori ne iau pe toate arsurile.
Ieri am capiat . E prima data cand am arsuri si habar nu aveam ce sa iau. Daca stateam in pat, era ok, in schimb, cand ma ridicam era jale.
E clar, o luam pe aratura
Aaaaaa si azi schimbam semnatura.
Va pup pe toate (ca sa nu se supere nimeni)

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (26+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata, burtici

Sunt fericita ca pot spune ca am schimbat mai devreme semnatura

din acelasi motiv, mi-am pus ambitia de dimineata sa ma introduc intr-o pereche de pantaloni scurti...nu pot spune ca nu am reusit decat sa ma leg la snurul pe care il au, dar noroc ca mi-am tras pe deasupra un tricou cu burta mailungut si nu se vede nimic

Azi noapte am dormit foarte bine...imi spunea sotul inainte sa plec la birou ca in ce pozitie m-am culcat aseara, asa m-am trezit de dimineata (ar fi bine daca a fost asa, dar la cum "canta" bb la coastele mele in timpul noptii cand dorm pe o parte.....)

Valentina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna dimineata burtici!

Chichi, curaj cu solutia aia, si rezultatul testului sa fie bun. Nu faci si o eco daca tot esti pe acolo?

Azi m-am trezit tirziu, am uitat sa-mi iau vitaminele, am uitat sa-mi iau si fructele, am ajuns tirziu la serviciu... Sper sa nu continue ziua asta asa.

Bb si-a schimbat iar pozitia. Toata noaptea m-a durut in dreapta de data asta, aproximativ in zona ovarului. Parca aveam un bolovan. Dimineata l-am miscat de acolo putin si dupa ce mi-a dat inapoi un ghiont, s-a mutat si a trecut ca prin minune si durerea mea.
Oare ce greutate o avea la virsta asta? Ca nu stiu zau ce o sa mai simt cu cit se mareste.
Ma pun pe baut apa si mai multa, sa aiba loc sa innoate in voie.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Felicitari pt semnatura Botosel! LA cit mai multe spatamini cu sanatate si bucurie!

MA duc pe picasa ca parca am retinut ceva din urma despre niste poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Avem burtici noi la care as vrea sa le spun: Bine ati venit! Sarcina usoara in continuare si la termen!. Ma bucur ca inca se mai alatura burtici si se mareste odiseea noastra

Aseara mi-a picat netul si nu mai tin minte ce am vrut sa spun fiecareia...

Felicitari pentru semnaturi si pentru intalnirile cu bebeii.
Pity, eu clatite nu pot refuza niciodata asa ca am sa iau cateva

Noi nu am prea reusit sa dormim azi noapte din cauza caldurii si acum de dimineata vad ca mi-e cam rau, sunt ametita si slabita, imi tremura mainile - e de la caldura, asa-i?
Pup toate fetele, fara exceptie si va doresc o zi racoroasaaaaaa!

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Am mai vizionat cateva albume de poze pe picasa si, Kiti2205, foarte tari pozele...cred ca daca vede sotul meu pozele din Chile si de la Machu Pichu, moare pe loc . E visul lui sa ajunga acolo

Cum va pregatiti pentru caldura care se anunta in acest sfarsit de saptamana?

Valentina 28+

Mergi la inceput

Andreea, eu am stari din astea de slabiciune din cauza gliemiei mici. DAca nu maninc ma apuca si pe mine tremuratul. DAr imi trece cu un fruct dulce, un covrig sau biscuite ceva. Asta pina iau masa.

Adriana, am vazut in album poza cu hainuta tricotata. Dar chiar te pricepi!
Cam cit a durat pina ai facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Andreea, exact raspunsul lui Fistiq vroiam sa ti-l dau si eu. E posibil sa fie o cadere de glicemie...incearca ceva dulce.

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata fetelor!

Ieri, dupa ce am plecat de la lucru, m-am dus acasa, am luat rochia si copilul si ne-am dus in Sun Plaza. Am lasat rochia la modificat, apoi m-am gandit la viitoarea nora si am tarat banditul la cumparaturi intensive pana la 21.30, prin Mall . Oricum, cred ca sentimentul anti-shopping il au in gena, ca intreba "da' aici de ce mai tb sa intram". I-am explicat foarte clar ca nu se comenteaza cand o doamna vrea sa intre intr-un magazin, nici cand probeaza prea multe haine si, mai ales, nu se comenteaza cand le cumpara . Cred ca a inteles ceva, ca nu a mai carait si a primit si o jucarie cadou, premiu de cumintenie.

Raportez - o rochita de la promod (erau tone, dar cine mai intra in ele), 2 tricouri de la C&A, pantaloni scurti de la Stradivarius si inca niste chestii pentru nunta de maine - camasa si cravata pt Dragos, camasa pentru Vladut si figurinele din COnfruntarea Shaolin .

Asa, acum sa vad dc neuronul insarcinat isi mai aduce aminte ce voia sa mai zica...
Crinuta - sper ca te simti mai bine
Magdy - multumesc la fel
Botosel - plimbarea prin America de Sud a fost visul nostru de mult si anul trecut am reusit sa o facem. Cica urmeaza Asia, dar cand o sa aiba si bebelina vreo 2 anisori

Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Aaa..
Chichi si Ana -

Hai ca m-am intins, nu stiu ce am azi
pup

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

De Andra B mai stie cineva ceva? Ca a disparut de ceva vreme si nu a mai dat niciun semn. Andraaaaa!!! Esti pe aici?

Andreea_82 - si eu am patit in ultima vreme de astea, dar nu stiu dc de la cadere de calciu, glicemie scazuta sau tensiune scazuta . Cert este ca dc mananc dimineata cum ma trezesc, e mai ok. si ai grija

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput