Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

[/quote]

Ti-a trimis PM in care iti spun cum e cu pozele.

sorana 24+ cu

[/quote]

Multumesc mult.

Adriana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noapte buna, fetelor!
Nu-s in stare sa scriu mai mult, sunt terminata dupa bantuiala la cumparaturi...da-mi luai o rochie c-un decolteu generos, in bretele, taiata sub sani si scurta...anti-caldura, nu?!
Va pup pe toate!

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

M-am uitat si eu la poze. Ce de burtici dragute am vazut!!! Sa mearga totul bine in continuare si sa va vad asa frumusele si fericite si cu puiutii in brate!

Pentru ca s-a vorbit un pic de tricotat mai devreme, am pus si eu o poza cu o chestiuta facuta cu manutele mele si terminata acum vreo doua zile.

Adriana, 27+

Mergi la inceput

Va zic si eu noapte buna, somn usor, fara (prea multe) treziri.

Adriana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata fetelor! Nu papam azi ca n-avem voie, ca fug la spital sa-mi fac toleranta la glucoza! A insistat dr de la diabet sa fac cu 100g glucoza, si deja mi-e sila de solutia aia, numai cand ma gandesc...
Va pe toate si va urez o zi frumoasa frumoasa!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

buna dimineata mamici! doreste cineva clatite cu nutella si fresh de portocale?

aura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Pity, multumim pentru micul dejun delicios! Tu ce mai faci? Ce face bebe?
Chichi, nasol fara sa mananci...si glucoza...yax! Eu n-am experimentat. Bafta!

Asta noapte, chit ca eram f. obosita, normal ca la 3 m-am trezit si pana pe la 4.30 n-am mai putut adormi...acum iar sunt obosita, dar acusi plecam, asa ca ne-am trezit de dimineata.

O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

multumesc mult lora de intrebare. noi suntem bine, facem miscare in fiecare nopate de la 1 pana dimineata la 7 in burtica, doamne sper din toata inima sa nu aiba acelasi program si cand se naste, am fost la eco acum o saptaman si avea 1.550 kg.
doctora imi spunea ca nu crede ca va avea o greutate foarte mare la nastere, undeva in jur de 2800-3 kg, asa ca m-am decis sa nasc natural.
si cred ca azi va fi ultima mea zi la birou. deja nu-mi mai incape burta de volan si am ajuns la suma record de 20kg cu +.

aura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Bine ai venit, sa ne dai mai multe date sa te trecem pe lista de la prima pagina !! Sarcina usoara !

sorana 24+ cu

Multumesc.
Pai datele mele ar fi:
UM: 31.12.2009
DPN: 09.10.2010 (conform primei ecografii)
Voi avea un baietel
Ziua mea: 14.08.1980

Din cate am vazut cam asta se trece pe prima pagina. Daca mai trebuie ceva, sunt gata sa raportez.

Adriana, 27+

Rog persoana care face capitol nou sa treaca si datele Adrianei.
multumesc,

sorana 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Buna dimineata fetelor! Nu papam azi ca n-avem voie, ca fug la spital sa-mi fac toleranta la glucoza! A insistat dr de la diabet sa fac cu 100g glucoza, si deja mi-e sila de solutia aia, numai cand ma gandesc...
Va pe toate si va urez o zi frumoasa frumoasa!

Cristina 28+

Dupa ce mi-am facut si eu testul m-am dus la servici si pana sa am rezultatul am cautat pe net ce e cu testul asta...si in vreo doua locuri am gasit ca nu trebuie sa fim nemancate....dinj contra. Insa sa mancam cu o ora inainte de a ingera glucoza, ca cica e cam gretoasa si sa nu vomitam. Mie chiar mi-a placut, era ca un siropel.... Eu am baut numai 50 g insa de glucoza. Tu iei 100 odata sau 50 si peste o ora 50?

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput