Ce imi doresc?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Alintaroma, asa e ca nimeni nu isi face astfel de calcule. Deci ce aberez eu e doar teoretic. Eu ca soacra, fi-miu o sa faca ce o sa vrea si cu cine o sa vrea fara sa ii ceara medical history la dinner Pana atunci, de cate ori imi zice prietena "ce bine ar fi sa creasca si sa se castoareasca copiii nostri" eu ingaim "mblah mdeah blah blah" Socroshenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ok, am recitit mesajul si acum inteleg ca tu spui, cerceteaza first si apoi asuma-ti alegerea. Ceea ce e somehow ok. Dar de exemplu la mine familia e mai numeroasa si am unchi si matusi pe care eu insami nu i-am intilnit vreodata darmite sa le stiu istoricul medical. Deci nu am ascuns nimic ci pur si simplu nu stiu ce boli s-ar putea ascunde si gene nebune deci ce ar fi de facut? Intreb asa retoric, nu ma iau de tine

Mergi la inceput

Nah, acu' sa stii si tu rudele de gradu' I. Restu', daca e sa "te arunci in neam", ghinion de nesansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ruxij esti grozava! ca tot mi-ai amintit - asa fac si eu cind ne-o tot petesc pe Bianca niste amici, pentru feciorul lor evident ... cu care zau ca nu am nimic ca e un copil nevinovat dar stiindu-i pe ei ce dusi cu pluta sunt cam am aceiasi atitudine ca a ta ingaim si eu ceva in barba si sper sa nu mai zica nimic data viitoare

Mergi la inceput

Urat din partea mea, stiu, nu zic sa nu se marite fata, Doamne Fereste, e o fata foarte draguta, da' numa' sa nu se marite cu al meu. Vorba aia "fiecare sa faca ce vrea si cu cine vrea, dar nu fetele noastre" Cine zicea ca noi n-o sa fim soacre rele? Ca eu n-o vad bine pe nor-mea, care o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

frumoasa discutia asta asa, teoretic, dar din experienta mea - de alt gen, nu pusa in fata unei asemenea situatii - pot spune ca omul e imprevizibil cand il "loveste" ceva. e bine sa evaluezi daca crezi ca ai putea sau nu, pe baza cat mai multor date, dar rezultatul poate fi "fals pozitiv" in multe cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

o discutie delicata din multe puncte de vedere.

1. Nu pot sa zic ca primul e erou si al doilea ticalos. Fiecare face ce poate

2 nu sunt implicata direct sa vad cum e.... dar nici nu imi doresc..

3. enumerati aici f.multe boli care nu le cunosc dar numai ideea imi ridica parul pe spate. Eu cred ca fiecare are greutatile lui in viata - pe care tre sa le ducem, asa cum sunt.

Ce pot sa zic, dragostea adevarata nu e conditionata, nu cunoaste limite, si nici sentinte de genul erou sau ticalos. E un sentiment, pur, si vine din suflet. Si un test al dragostei - este in situatie de criza. Cred ca o boala este acest lucru. Si aici arata sanatatea sentimentelor familiei.

Edit: ba am fo implicata. Acum 15 ani, tataia s-a imbolnavit grav (spital de provincie internare de cateva luni, la pat, perfuzie, oxigen, de restul nu mai discutam ). Toata familia a fost unita! S-a trecut peste orice disputa, stateam permanent cu el, in ture, fiecare intreba pe celalalt: mai rezisti? vrei miine sa ramai acasa? sa vin eu ca e weekend si nu merg la munca? Acasa, ca la tara, animale de intretinut. Cel mai greu insa a fost sa vad lacrimile lui tataia cum ne ruga sa il luam acasa, ca medicii nu mai pot face nimic...

Din pacate nu toti pot face efortul asta. Stiti ce e f. grav? rational, sunt constienta de asta. Dar in sufletul meu nu pot, ii acuz si ii urasc - pt seninatatea cu care oamenii zic "la azil e mamaia, ca o iubim...". Evident, atat le e sufletul, si atat pot oferi ei.

Asa ca, tragand linia in cazul de start, pot sa zic ca primul sot este un om cu suflet IMENS, al doilea un om simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Uite, eu una cred ca, daca sotul meu s-ar fi imbolnavit, as fi ramas alaturi de el.

Eu ma gandesc la cat de greu mi-ar fi sa iau o decizie daca nu as avea suportul neconditionat al cuiva. Daca, in loc sa ma sustina in ce decid eu, n-ar fi de acord. Sau, mai rau, ar incerca sa ma indrepte spre o anumita drectie. Si cu siguranta n-as vrea sa ii fac asta copilului meu, oricat de greu mi-ar fi mie.

dianocica cu d (3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bolile psihice merg pana la a saptea spita.adica se arunca departe in neam rau de tot.totusi daca te casatoresti asta presupune ca e facuta din iubire,deci nu poti parasi la greu.scurt.eu nu parasesc la greu si nu voi parasi niciodata.mi-am ajutat si dusmanii ca sa zic asa.eu ma rog la dumnezeu sa nu fie nevoie,dar....asa as face......

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput