Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

shubulinate astept pe litoral

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Multumesc irina!
unele pers imi rad in nas ca vreau sa fac eco la 6 saptamani...voi ce ziceti?

eu am facut la 5 sapt, asa ca... Bine, eu de frica sa nu fie extrauterina (deh..fiecare cu piticii lui, eu ii am pe toti ai Albei ca zapada). bafta la eco! daca zici ca ai 6 sapt iti doresc sa vezi+auzi o inimioara mica de minune!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Deci Lorich, nu am fost singura care m-am ecografiat la 4 saptamani si 6 zile tot pentru extrauterina......asta e..... bine ca mai linistim piticii.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Monika, nu te stresa , e chiar indicat sa faci eco la 6 saptamani. Acum se poate vedea daca e sarcina uterina , si f posibil sa se vada activitatea cardiaca.Mie asa mi-a recomndat dr, sa fac eco imediat cum am implinit 6 saptamani, si a fost chiar ok.

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Nici eu nu cred ca e asa o problema ca vrei sa mergi acum la 6S. Mi se pare ok. Eu n-am mai rabdat si am fost la 5 S si normal ca nu s-a vazut mare lucru (doar sacul).
De linistit... nu stiu ce sa zic, ca intrebari si "daca o fi bine" apar tot timpul. Cel putin la mine asa e.
Poate daca ai avut ovulatia si mai devreme vei reusi sa auzi si inimioara, ceea ce ar fi super!

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

e bine sa faci eco si la 4 sapt si ceva...un eco bun...care sa vada bine ca e sacul plin...
anul trecut la prima sarcina am facut eco la 4 sapt si ceva la un 3-4d si m-i sa- confirmat sarcina ok...unica+un sac gol ..si eu...ca femeia, am mai mers la alt medic care avea un aparat antic si slab..si ducpa ce m-a chinuit o jumatate de ora...mi-a zis ca sunt 2 saci..ca pot fi gemeni..dar eu stiam ca doar unul era plin...deci ai grija de aparat in primul rad..ca nu e mare diferenta de pret...

oricum, la mine atunci la 6 sapt s-a oprit in evolutie...trist..dar am depasit momentul..cu greutate

acum sunt optimista si sper la tot ce e mai bun de data asta...cu bebeii

mergi cu incredere ori de cate ori simti nevoia..nu face rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monikaeu am facut la 5 saptamani ca eram sisperata sa vad daca e bb acolo...si la 6 am fost iar..si dupa ce i-am auzit inimioara m-am mai linistit..asa ca mergi cu incredere

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

Si eu am facut eco la 6 saptamani, tot pentru ca sa fiu sigura ca sta bine la locul lui, si am fost foarte norocoasa ca i-am vazut si i-am auzit inimioara.

Ieri am fost la controlul de 12 saptamani, am facut partea eco a dublu testului, sangele am decis sa nu-l fac acum doar la examenul viitor, pentru ca la testul eco a iesit totul perfect. Translucenta nucala este de 1 mm, a fost masurat BB in toate directiile, cred ca 45 de minute sa tot uitat Dr la eco si normal si intravaginal.
BB a fost foarte agitat, sa miscat tot timpul, doctorul radea de ce miscari facea. Este dezvoltat normal pentru varsta lui.
Sunt cateva lucruri care ma ingrijoreaza putin,
- am putina anemie care se poate rezolva usor, nu este mare stres.
- am o usoara infectie urinara, care ar trebui tratat si mi-a prescris antibiotic. Am antecedente cu infectia urinara, toata colilaria mea am avut si nu au reusit sa o trateze, si mi-e frica sa incep sa-l zgandaresc ca am impresia ca va fi degeaba. Asa ca am decis sa fac tratamentul cu antibiotice, sa repet testul si daca recidiveaza sa trec pe homeopat.
- si mi-a iesit herpesul pozitiv atat img cat si igg, care nu prea inteleg din ce cauza, ca nu am avut niciodata herpes si nimeni din familie nu a avut. Exista o posibilitate sa fie fals pozitiv, ca am avut febra in ziua cand mi sa recoltat analizele, asa ca va trebui sa repet testul, dar imi fac griji mari, ca poate afecta BB-ul foarte urat. Luni ma duc sa repet testul ca pana atunci nu voi dormi bine.

bebe de 12+
http://andreaz-style.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Neata, gravidutelor!

Sunt pe fuga, am o cotoroanta pe cap
Vroiam se le urez sanatate fetelor cu problemute, sa treaca hematoamele si riscurile!
Bafta celor care fac eco.
Iar pt. soti care inca copilaresc , nu stiu ce sfaturi sa dau ...ca eu is cam colerica , vreo 2 tigai ajuta?

Revin in pauza de masa.

Adam (22 mai 2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Anto spune:

Buna. Scuze ca n-am mai scris demult, insa va citesc intotdeauna
Pt andrea.z referitor cu testul de CMV (herpes) care a iesit pozitiv si img si igg - m-am documentat destul de mult, deoarece la prima sarcina pierduta imi aparuse si mie la fel. Din ce mi-au zis mai multi doctori, daca ai si anticorpii nu este o problema, deoarece corpul tau stie cum sa reactioneze. Acest virus poate sa reapara oricand, pe fondul unui organism slabit (ceea ce avem si noi in sarcina). Parca 80% din populatie are virusul in organism...
Probleme sunt cand este prima infectare cu virusul CMV, adica primele 3 luni pana corpul isi formeaza anticorpi.
Nu-ti face probleme si oricum pt linistea ta repeta analizele.

13+

Mergi la inceput