Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
roxx26 spune:
shubulina, nu stiu ca sa zic, noi nu suntem nici unul "clubberi", insa are si al meu sot multe metehne care ma dispera rau de tot (deh, nu i-am proiectat noi dupa cum ne-ar fi placut
) - in primul rand, la fel cum ziceai si tu, a fost cocolosit si educat sa nu faca nimic si sa astepte sa fie hranit, sa i se calce, sa i se spele etc.
Eu in timp am inteles ca nu tre sa fac scandal pe tema asta si nici sa ma enervez mereu (de obicei doar eu ma enervez...) pt ca episoadele astea nu aduc nimic bun. treptat am inceput sa ii inoculez tot felul de idei si multe dintre proastele obiceiuri au inceput sa se schimbe. Dar cu calm si fara reprosuri, mai mult, cum sa-ti zic, lasandu-l sa creada ca de fapt el a luat decizia de a face un lucru sau altul, cand de fapt eu am fost ca picatura chinezeasca...dar asa, de departe, nu stiu daca m-am facut inteleasa. Ce sa facem, noi ni i-am ales
, acu sa nu fim rele, au ei acolo si un sac de calitati daca i-am luat de barbati, nu?
Stii care e treaba cea mai importanta? Nu il cocolosi si tu, nu ii da totul de-a gata, o sa te perceapa ca pe o continuare fireasca a ma-sii, in concluzie ai si tu un fel de obligatie sa faci tot felul de chestii pt el. Si, foarte important, desi banuiesc ca e greu, chiar daca nu cunosc situatia voastra - solutia ideala ar fi sa va mutati de langa ai lui. Nu stiu daca el sustine ideea, daca nu , ar trebui sa incepi sa ii picuri in ureche din cand in cand. Nu maine, nu la anul, dar poate in timp o sa se poata. fa-l sa simta cat de bine este cand sunteti doar voi 2, fii mai calma in perioadele astea chiar daca n-ai chef (ca sa pui placa: vezi, din cauza alor tai sunt nervoasa, vezi ce bine ne intelegm cand suntem numai noi?..) si tot asa - nu la modul ca parintii lui sunt naspa (chiar daca poate sunt..), ci in sensul ca aceasta convietuire nu aduce mari beneficii.
Sper ca nu te-am suparat pe undeva, eu am comparat un pic cu situatia mea, care nu am soacra in casa, ci in acelasi bloc. Noi cautam solutii sa ne mutam si mai departe, dar deocamdata nu e momentul. la noi insa cu un pic de scandal (facut de sotul meu, bineinteles, eu doar m-am ocupat de "montat"
), au devenit doar niste "vecini" care suna inainte sa vina in vizita, desi nu ne viziteaza prea des, care ne dau mancare doar cand cerem (nu prea se intanpla...) si carora la mai inmanez uneori un vraf de haine de calcat (nu cu mare succes ca soacra-mea nu prea le are cu munca...bunica sotului ce mai munceste saraca, e de aur!).
Wow, cat m-am lungit, doar ca ma recunosc uneori in povestile tale shubulina si vroiam demult sa-ti scriu niste chestii d-astea
pupicei
si nervi de otel!
_
BB e deja pe drum
Roxana
14+
bebe creste
bebelu86 spune:
am aterizat si eu intr-un final pe forum
dupa ce m0am trezit cu fina la usa k se plictisea aksa.. 
nu aveam nici cel mai mic chef de invitati, iar durerea de cap nu m-a lasat nici acum 
din ce am retinut:
Gabi din cate stiu nu se fac spalaturi in timpu sarcinii, sunt interzise. si din cate femei au luat utrogenstan, nu am auzit k toate sa fi facut candida de la ele. eu una nu am facut asa ceva. Adita nu a facut. mai cunosc si multe alte fete care nu au avut nici o probl. intereseaza-te bine inainte sa folosesti irigatoru ala.
eu luam 2 dim 2 seara a cate 100mg. adica 400 mg in total.
Aditza ia 3 dim si 3 seara de cate 100mg.
Gabriela felicitari pt vesti bune. stai linistia k se va rezolva si cu ureoplasma aia.iar legat de cealalta probl, dc nu esti sigura, mai mergi la un medic si vezi ce zice. poate bb se va dezvolta cum trebuie. nu ai de unde sa sti. hai nu te mai gandi la prosti, linisteste-te si totu va fi bine.
Tierry imi pare rau k se comporta asa sotu. eu chiar nu stiu ce sfat sa iti dau. poate totusi e ceva de moment si isi va reveni repede.
Simo am gasit asa modele care sa imi placa..dar acu sa le gasessc si in magazine si la preturi cat de cat ok. pt duminica acu la botez, vad eu ce gasesc sa imi iau. nu e asta o probl.
in legatura cu kg. si mie medicu mi-a recomandat sa nu iau mai mult de 12-14 kg. k imi va fi mie greu sa le dau jos. si mai alesk sunt slabuta sa nu explodeze pielea pe mine si sa fiu zebra dupa.dar acu dc iei mai mult...ce sa faci? nu mai papi k sa nu pui pe tine??? eu deja am luate 3 kg. asta era acu vreo 2-3 sapt. de atunci nu stiu dc s-a mai schimbat ceva.
imi mai aduc aminte si revin

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Roxana
esti o draguta
M-as muta si maine,crede-ma.Iar pe tava nu primeste tot de la mine.problema vine atunci cand nu fac eu si face ma-sa.raman perplexa.
daca nu venea bebelacu acuma,sigur ne mutam.cu chirie,asta e,sunt atatia oameni care stau asa.ai lui tot zic ca se muta la curte in maxim 2 ani.
oricum,mult nu mai am si explodez si-i explic io vreo 2 i lu ma-sa.exemplu concret:farfurie cu coji de banane lasata langa pat.eu am tot lasat-o,in speranta ca o sa=l deranjeze.si intr-o zi plec nush unde si cand ma intorc gasesc curat in dormitor,aspirat chiar.
bineinteles ca i-am zis lu ma-sa ca de ce si cica nu-l mai suporta asa nesimtit,ca s-a enervat cand a vazut aia acolo de atatea zile si daca tot s-a apucat,a dat si un aspirator.mentionez ca am parchet,adica oricum aspir eu la 3-4 zile ca se strange puf din ala.
zi si tu ce sa mai raspunzi?mi-e si jena sa ma cert cu ei,e casa lor pana la urma,dar poate ar trebui sa las rusinea deoparte cateodata.
11+
Ana
roxx26 spune:
Si io stau tot la ei in casa cum ar veni, chiar daca nu impartim (din fericire) acelasi apart. Dar sunt de parere ca si chiriasul e stapan pe casa pt care plateste chirie...lucru valabil chiar si pt o camera, deci nu prea vad ce are de cautat pe la voi prin camera.
Sunt total de acord cu tine, unii ar putea spune ca nu apreciezi ajutorul primit, dar nu e deloc asa. Asa-zisul ajutor nu trebuie sa iti fie bagat pe gat. Ei nu inteleg ca prin cocolosirea puisorului care mai are putin si devine tata nu rezolva nimic bun...Eu sa stii ca am fost foarte diplomata la inceput. Dar acu mi-am bagat picioarele. M-am saturat de amabilitati. Linistea casei e mult mai importanta!
_
BB e deja pe drum
Roxana
14+
bebe creste
shubulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 Dar sunt de parere ca si chiriasul e stapan pe casa pt care plateste chirie... _ BB e deja pe drum Roxana 14+bebe creste |
Asta m-a amuzat maxim.Nu cred ca are rost sa spun ca de vreo 2 ani ei nu platesc nici o factura in casa
Scuze daca va plictisesc,ma mai descarc si eu...
bebelu86 spune:
Ana stai linistita k nu plictiseti pe nimeni
imp e sa te descarci si poate te putem ajuta cu un sfat ceva

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
15+
858 SMS PT COPII
roxx26 spune:
Eu ma bag la somn, nu mai suport tv-ul, si Badea vorbeste acum de Madalina Manole, sincer.. e prea mult! Si sunt oricum super obosita.
Pupici pt burtici!

Noapte buna!
_
BB e deja pe drum
Roxana
14+
bebe creste
Lili_g spune:
Nu ne plictisesti...ei...daca ati putea sa va mutati ar fi super...iti spun din experienta...daca nu stati singuri greu se scapa de obiceiurile 'de la mama".
Si cu cearta nu se rezolva nimic...doar cu vorba buna...
Eu am stat si cu mama si cu soacra, vin adesea la noi...poveste lunga...am trecut prin toate fazele...dintotdeauna mi-am dorit sa stam doar noi...dar e una sa vina ele la tine si alta sa stai la ei acasa.
bebelu86 spune:
Lili asta cam asa e
si eu stau cu socrela in casa
si cu toate k ne intelegem, mai sunt anumite chestie care mie nu imi convin, care ei nu ii convin. si uite asa...
asa la tine aksa faci ce vrei cum vrei, cand vrei,
nu e vb k trebuie sa faci un anumit lucru.
eu visez si sper din tot sufletu sa ne mutam si noi o data si o data la casa noastra k asa e cel mai bine.
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
noapte buna Roxx

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII