Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

referitor la kg......
14. 0,5 kg
15. 0,8 kg
16. 1,1 kg
17. 1,4 kg
18. 1,7 kg
19. 2,0 kg
20. 2,4 kg
21. 2,7 kg
22. 3,1 kg
23. 3,5 kg
24. 3,9 kg
25. 4,3 kg
26. 4,8 kg
27. 5,3 kg
28. 5,8 kg
29. 6,3 kg
30. 6,8 kg
31. 7,3 kg
32. 7,8 kg
33. 8,3 kg
34. 8,8 kg
35. 9,3 kg
36. 9,8 kg
37. 10,3 kg
38. 10,8 kg
39. 11 kg
40. 11 kg

sper ca se vede

Crina [gravi 15]

Mergi la inceput

ce ziceti?mie mi se pare comic ac calendar,,,la urma urmei contaeaza sa fie bebele sanatos,nu kg....

Crina [gravi 15]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pai si pana in sapt 14 nimic,nimic?

11+

Ana

Mergi la inceput

nu stiu....nu scrie nimic,decat de la 14 saptamani

Crina [gravi 15]

Mergi la inceput

eu sunt plina de spume.
v-am zis ca vineri plecam la mare.si din toti (suntem vreo 10),nu prea sunt decat asta al meu si inca unu disperati dupa cluburi.unii vin cu copii,d=astea.
Si i-am zis asta si el cica ma duc cu A,ca ce sa fac,sa stau in camera sambata seara?ca sunt batran?
si io-i zica da cand o veni bebe si mergi la mare ce-o sa faci?
si cica pai tu stai cu el in camera si eu ma duc la club.
imi vine sa turbez.miros o mare cearta

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

v-am mai zis eu cu greutatea...cica pana la sapt 20 sa iei in greutate 4kg si dupa aia 0.5kg/s(=8kg in 20 sapt).
Total 12-13kg. Pt mine pare logic.
Cred ca nu tre sa va bateti capul cu kg pe sapt.
Eu n-am tinut cont niciodata, nu m-am cantarit. doar la doctora. Ea tinea cont. Acu' cura de slabire nu pot sa tin...sunt un pic atenta la dulciuri (ca mananc multe rau) si la paine (ca fructe nu pot manca, as manca paine si covrigi).

Cu un pic de vointa kg se dau jos destul de repede dupa aia...bebeii sa fie sanatosi ca noi trecem prin tot felu' de alea...
Azi mi-a mai luat o sticla de sange. Asta cu sangele ma termina...alea cand ma vad asa spariata ma intreaba : "sunteti la prima sarcina?", eu: "nu, a patra..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Shubuluna,

Nu-l mai speria pe bietul sot...Nici nu-i aduce aminte ce-o sa faca atunci ca-l ispitesti sa-si faca planuri.

Pana va veni vremea, adica la anu' la mare, se mai schimba lucrurile...mai e mult pana atunci - un an de zile - si daca s-o duce la club, iei pe bb si te duci si tu

cate se pot schimba intr-un an...

Mergi la inceput

nu stiu Lili ce sa zic.mi se pare ca asta n-o sa-i scot niciodata din cap,cluburile.daca fac gura nu se duce,da dupa aia imi reproseaza mult timp dupa

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Hey!! Ma primiti si pe mine??
Acum am sosit de la eco morfofetala de trim I.
Am vesti bune dar si mai putin bune.
Bebe e f bine, dezvoltat normal , f jucaus, mai mare cu vreo 4 ziled ecat ar trebui, si se pare ca e baiat!!!!
Vestea rea este ca nu mi-a trecut ureaplasma, si mi-a dat sa caut 2 antibiotice , dar care nu se gasesc in Romania, si anume: Pyostocyn sau Josamycin.Asta nu e asa grav, ca fac eu rost de ele cumva.
Problema este ca am rezistenta usor crescuta pe arterele uterine ( eu avand probleme de coagulare, Factor Laiden) si cica e posibil ca pe la 30 de saptamani bebe sa nu mai cresaca cum trebuie!
Si inca ceva, dr mea a zis ca pna nastem noi, e posibil ca spitalul Municipal( unde vroiam eu sa nasc) nici sa nu mai existe, sa dea faliment , adica!
Cam atat , deocamdata, mai stau un pic sa-mi revin.
Va pe toate si noapte buna!!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Hey!!
Si inca ceva, dr mea a zis ca pna nastem noi, e posibil ca spitalul Municipal( unde vroiam eu sa nasc) nici sa nu mai existe, sa dea faliment , adica!
!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

CE???
Si eu tot acolo tre sa nasc.Ia sa lamuresc eu lucrurile cu nenea doctoru data viitoare cand merg

11+

Ana

Mergi la inceput