Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

cu banii e nasol..nu e ok sa se intample asta intr-o familie, mai ales cand amandoi munciti cot la cot si aveti acelasi drepturi .dai si obligatii
eu nu sunt asa buna la dat sfaturi de genul asta ...in general sunt prea radicala si rasfatata tocmai pentru ca nu am trecut prin asa ceva si ar fi urat din partea mea sa vb asa aiurea
eu va doresc sa fiti bine si sa fie doar o perioada mai grea

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Shubulina se schimba ei, o sa vezi. Acuma depinde si de fiecare, nu se stie niciodata. Al meu era la fel, la sala de 3 ori pe saptamana, tocmai platise pe un an cand s-a nascut Patrick, nu s-a mai dus nici macar odata! A pierdut tot abonamentul.
Numai el i-a facut baie de cand s-a nascut, mie mi-era prea frica, era o mana de om de 2.500 cand l-am scos din spital, am zis ca se rupe in cadita Numai el ii taie unghiile, ii mai dadea si biberon, se trezea noaptea si-l schimba, chiar daca avea servici a doua zi. Inainte nu l-as fi vazut.
Adevarul e ca si eu sunt exigenta, daca nu ii zic de exemplu nu se baga cateodata, insa stau cu gura pe el, fa aia, fa cealalta. Nu trebuie deloc lasati ca asa se invata. Eu de exemplu cand venea el acasa de la servici i-l dadeam pe Patrick in primire si-mi mai vedeam si eu de ale mele. Mi-am mai permis si un mers in oras, singura sau cu fetele, la un film si el acasa cu bebe, mi se pare normal sa avem grija in mod egal de el ca nu l-am facut de una singura. Si acum vinerea cand e ziua mea de facut mancare piticul iese numai cu tati pana seara.

Shines esti haioasa tare cu mama... si cu sotu' saracu' Si eu am mai aruncat odata cu un pahar si chiar voiam sa-l nimeresc. Dar eram mai tanara si mai nelinistita, acum ne-am calmat amandoi. Numaram pana la 10 si respiram adanc. Oricum eu am un aliat de nadejde in Patrick, e baiatul mamei, mereu tine cu mine cand ne mai ciondanim si sa vezi cum inchide usa dupa noi si-i zice lui tac-su Du-te tati, du-te! Taica-su spumega de furie

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eee..la mine e gluma..niciodata nu avem gesturi din astea
singura jignire pe care i-am adus-o in multi ani de casnicie a fost ''esti un gentlemen porc''..nu stiu ce facuse, se enervase pe o colega de mai avea un pic si o lua la palme si cand mi-a povestit i-am tinut morala (desi pe aia si eu vroiam sa o parui) , dar i-am zis sa se poarte frumos cu femeile

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Doloress,sa speram
El e de 5 ori/sapt la sala si cica lui i-e frica sa puna mana pe un copil asa mic.A,si doarme zilnic,are program de somn de frumusete

11+

Ana

Mergi la inceput

Da, si noua ne-a venit mintea la cap, mai ales de cand a venit piticul. Incercam pe cat posibil sa ne rezolvam problemele in mod pasnic, cu discutii calme.
Dar noi suntem impreuna de la 16 ani, de la 18 ne-am mutat impreuna, singurei, ei si pe la 18 ani era sangele mai aprig. Aveam multe episoade de drame si zbuciumuri pe vremea aia. Dar ne-am educat incet incet singuri, ne-am crescut unul pe altul.

Tierry nu stiu ce sa zic, din experienta mea, copilul acutizeaza problemele existente intr-un cuplu, nu prea le rezolva. Ce sa zic, nici mie nu mi se pare normal sa nu contribuie cu salariul lui la cheltuielile casei, insa voi stiti mai bine ce si cum, nimeni nu se poate baga.
Si copilul simte imediat tensiunea, mai ales a mamei. Cel putin al meu parca avea o antena radio de captat tensiunile. Nici nu am incercat niciodata sa i le ascund, de cand era mic i-am explicat, mami si tati sunt putin suparati, dar nu pe tine, tu nu ai nici o vina, mami si tati te iubesc mult. Nu stiu cat a inteles el, insa mereu i-am repetat chestia asta.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara, fetele,

Na ca am patit-o si eu cu un mesaj pierdut, asa ca apelez si eu la varianta cu rezumatul (sper sa mai tin minte tot)...

Ziceam eu ca nu stau mult ca tb. sa ma duc sa inventez ceva de mancare si idei zero...

Si mai ziceam ca eu ma epilez in continuare cu ceara, inclusiv inghinal, si e totul ok... si ca am fost chiar azi la cosmetica si acum ma simt tare bine si rasfatata (datorita si unei manichiuri care nu era in program, probabil...). Si tot legat de subiect intrebam fetele care sunt la a doua sarcina daca o sa mai putem mai incolo sa ne facem singure pedichiura - ca eu am o oarecare senzatie ca va deveni din ce in ce mai complicat.

Si mai ziceam ca maine la 16.30 ma duc la eco, sa vad daca domnisorica mea a ramas tot domnisorica sau i-a crescut ceva putzulica intre timp...

Si mai ziceam, Bebelusi, ca traseele in Retezat sunt in general tare lungi, nu stiu daca sunt ok pentru o femeie insarcinata... Intereseaza-te bine inainte de a pleca cam ce presupune sa ajungi la lacurile la care vrei tu sa ajungi, ca sa nu fii dezamagita acolo. Din pacate cazare in zona nu stiu. Vacanta placuta!

Si mai ziceam ca va pup pe toate si sper sa mai intru mai tarziu, dupa ce rezolva ecuatia cu mancarea... Tare complicata, de altfel, ma duc sa caut variabilele prin congelator!

O seara furmoasa!

Anca 15+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Tierry, e nasol sa ai stress de-asta.
Eu nu am experienta cu banii separat...pai daca muncim cot la cot si eu mai am grija si de copii si casa as lesina sa-mi ceara socoteala la maruntis...
La primul copil asa fac barbatii mai "rasfatati". Al meu nu facea nimic afara sa dea cu aspiratorul cateodata si sa duca gunoiul ca atat invatase acasa. Dupa aia plangea copchlu toata noaptea, eu turbam de nervi si el dormea in aceeasi camera bustean. Dimineata ma anunta: "am dormit asa de bineee, n-am auzit nimic" ...imi venea sa- sparg capul...

Plus ca ma "incuraja"....- "fara mama (soacra-mea adica) nu te poti descurca cu copchilu".

Acu la al treilea m-am mai desteptat si eu
Se doarme in patut in partea lui tata, mananca cu tata, se joaca cu tata etc...iar el e topit...
Am aflat secretul...cam tarziu dar tot e bine...trebuie ca tatii sa fie implicati in toate treburile adica sa schimbe un diper, sa se scoale noaptea, sa-l duca pe bb la plimbare cand mama face altceva (baie cu spuma de ex), cand e mai mare micul dejun i-l dadea tata caci eu plecam la 6:30 la servici, seara sa-l duca tata pe bb la culcare, sa ajute la baie etc...
Trebuie multa rabdare din partea mamicii dar asa se naste o legatura foarte frumoasa intre tata si copil iar mama are cate putin timp liber.
La mine secretul a fost sa nu am bunicile pe cap ca al meu daca stia ca e cineva prin preajma nu mai facea mare lucru...

Asa ca scumpa mea, sa ai rabdare cu el daaar ai grija de corecteaza chestiile alea ca : "te-am uitat in parc...".

Presupun ca e singur la parinti? Mai presupun ca e si tinerel.....

Nu te necaji din asta...sotii nostri se maturizeaza mai incet.

Mergi la inceput

Shubulina pai si mie mi-era frica inainte Sa vezi insa cand mi l-au dat prima data, nu mai voiam sa-l las jos.
Acum nici tu sa nu-l lasi, sa i-l dai mereu, la inceput cu pretext daca vezi ca nu vrea si nu vrea, tine putin, sa merg pana la baie, ajuta-ma putin sa fac una, cealalta si apoi sa vezi ce o sa se invete.
Si pe-al meu il simteam reticent la inceput, insa l-au educat asistentele de la terapie intensiva, i l-au pus in brate pentru bonding, pe pielea lui, bebe si el la pielea goala, n-a mai avut ce sa zica. Si de atunci s-a indragostit iremediabil.
¸
gata, va las ca n-am muncit nimic azi, numai de forumeala m-am tinut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

fetelor cum stati cu greutatea?eu am primit un calendar de la dr cu cate kg trebuie luate pe parcursul sarcinii si cu stupoare descoper ca eu pana acum trebuia doar 800g .....eu am luat deja 3kg,nasol moment

Crina [gravi 15]

Mergi la inceput

Inca una si ma duc!

Lili ai dreptate, si al meu cum apare vreo bunica prin preajma se eschiveaza imediat. Noroc ca sunt departe si ne viziteaza rar

Blue_night da, nu mai poti face nimic prin partea de jos a corpului dupa ce creste burtoiul Eu am apelat tot la sot - epilat, frezat, pedichiura, tot tacamul. Nici macar sa-mi pun sau sa-mi scot cizmele nu mai puteam, tot sotul era de jurna.

Uite stand asa de vorba cu voi, imi dau seama ca am un sot de isprava totusi, shhhht dar sa nu-i spuneti, ca si-o ia in cap!

Mergi la inceput