Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 2

tierry spune:
Uf fetelor eu v-am tot citit, sunt mandra ca n-am ratat nici un capitol insa sunt total chefless...
. Nu-mi inteleg sotul, de cand sunt insarcinata parca anume face sa ma enerveze, ma socoteste cu banii, tre' sa ma descurc se pare numa' dintr-ai mei, ai lui ii vrea bani de buzunar, ieri m-am dus cu el intr-un parc, cica sa alerge si eu sa ma plimb, pe la 10 seara, la un moment dat il sun ca disparuse si cik pai aproape p ajuns acasa
si pe mine ma lasase noapte prin boschetii .. apoi a chemat pe unul cu mobila ca cik vorbisem da facem mobila pt. bebe si in toata discutia n-am auzit nimic de bebe, ii zic si face la ala: a da, am uitat sa va zic ca o avem un copil
, etc. Nu pricep ce e cu el...
Apoi mi-am facut iarasi analizele la sange si mi-au iesit proaste cele de urina, mai precis glucoza si ceva albumina in urina, desi glicemia e normala. Sper sa nu ma trezesc cu vreun diabet ..ca si asa taica-miu are parca era cineva pe aici cu diabet gestational, poate sa imi dea mai multe detalii? Scuze ca nu mai tin minte cine e
Oricum o sa repet analiza, insa.. stau cu stress..
Luna ce sa zic, imi pare tare rau de pierderea ta, nici n-am avut curaj sa scriu, si asa sunt intr-o pasa tare proasta, offf...

lcazangiu spune:
Violeta off m-am sperita cand am citit, noroc ca esti bine, multa sanatate si bafta, asteptam vesti bune!
Fetelor nu stiu, dar eu azi nu am mai fost buna de nimic de cand am auzit de drama Madalinei...Fereasca Dumnezeu de astfel de caderi....cum e viata asta...
Apropo de asteptat si eu mai am pana pe 03 numar zilele...
Lori, mami de David si bubu+10

bebelusi spune:
Tierry cred ca e o perioada, toti sunt asa la inceput, ai rabdare.
Eu m-am apucat sa fac ciorbita de fasole verde, yamiiii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Doloress spune:
Violeta pai nu prea stiu cum e la voi, insa nu cred ca o sa te tina pana se opreste sangerarea totusi. Si Lorich a avut hematom si nu a stat deloc in spital, de sangerat a sangerat mult si ea, tot vreo 2 saptamani parca.
Tierry imi pare rau... cu sotul, au si ei o perioada de acomodare cred. Eu am avut diabet de sarcina. Vezi ce zice doctorul, nu stiu cum e la voi. La noi suntem urmarite intr-o clinica speciala, la 2 saptamani mergeam pentru analize, intalnire cu nutritionist, doctor, ecografie, test non-stress, ne-a dat glucometru, trebuia sa-mi masor glicemia de 4 ori pe zi, de trei ori pe zi sa urmaresc daca am corpi cetonici in urina, trebuia sa scriu pe o foaie de cate ori il simt pe bebe in fiecare ora, trebuia sa scriu tot ce mancam si in grame, complicat tare a mai fost. Noroc ca a fost numai 2 saptamani, apoi am nascut. S-ar fi putut sa fi nascut si din cauza diabetului, si asta e o cauza de nastere prematura.
La mine nu era caz de insulina, numai de dieta. Daca tineam dieta era totul OK.
Si eu abia astept macar sa vad daca urina imi iese OK, trebuie sa o duc luni, cand am programare la doctor. Pentru testul de glicemie trebuie sa astept pana in saptamana 26.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Shines spune:
buna burtici
violeta..multa sanatate iti doresc, sa fiti bine si sa iesiti repede de acolo
luna..imi pare sincer rau, multa fortza
crina..bine ai venit..sarcina frumoasa si linistita
ana..cum mai e treaba cu spalatu ?
Simo 15+

loutzy spune:
buna burtici.
Acu am terminat de citit ce ati mai scris.
Felicitari Carmen si Ache pt carucioare.
Jasmin bine ai venit printre noi. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Raluca am aceeasi problema cu gasitul de imbracaminte si incalaminte pt ocazie, mai ales acu. Eu nici inainte nu purtam tocuri acu nici atat. Nu stiu ce o sa gasesc.
Monika bafta la eco.
Zumzu din cate stiu pe noi nu ne-ar afecta taierea de 15% din indemnizatie k noi ar trebui sa luam abia din feb-martie. Taierea e valabila pana la 31 dec. Cine stie ce o sa mai fie pana atunci? Mie una nu mi-ar conveni sa-mi dea 600lei.
Merci Angie pt informatie.
Laura 13+

Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tierry Uf fetelor eu v-am tot citit, sunt mandra ca n-am ratat nici un capitol ![]() ![]() ![]() ![]() Apoi mi-am facut iarasi analizele la sange si mi-au iesit proaste cele de urina, mai precis glucoza si ceva albumina in urina, desi glicemia e normala. Sper sa nu ma trezesc cu vreun diabet ..ca si asa taica-miu are ![]() ![]() Luna ce sa zic, imi pare tare rau de pierderea ta, nici n-am avut curaj sa scriu, si asa sunt intr-o pasa tare proasta, offf... ![]() |
tierry..al meu daca facea asa dormea in boschetii de la gara de mult..eu sunt foarte exigenta la felul in care se comporta..noroc ca e un dulce saracu..eu sunt cam Fulga cateodata si exagerez cu cerintele mele..da ma iubeste (deocamdata :)))))
poate al tau are si el emotii..e aerian de atatea evenimente..trece si asta, totusi nu il lasa sa se invete asa ..

Simo

shubulina spune:
Hei fetele.Tieryy,da-i timp sa sa obisnuiasca,poate i-e greu sa asimileze.Cred.
Cateodata ma gandesc si eu ce s-o face asta cand vine bebelacu.Acu daca zic ca o sa aiba si el grija,zice nu,ca io cu ma-sa.El e mai rasfatat si egoist un pic,fiind singur la parinti.
E si genu vesnic tanar,el sala zilnic,club daca s-ar putea de 2-3 ori pe sapt,monden,ce mai.
Cica "eu nu ma vad cu bebe de mana,asa.Nu stiu ce-o sa fac!" SAY WHAT???
Si nasi-mea zicea ca e mai insensibil asa.Da eu il simt noaptea cu mana pe burtica,o mangaie mereu.Si azi era asa atent,ca poate il simte.Il pupa zilnic.
Poate se schimba cand i-l pun in brate 11+
Ana

Shines spune:
am avut iar o zi de tot rah.....scuzati-mi expresia
mi-am mancat nervii la servici, doamne ce as mai pleca si i-as lasa cu fundu in balta..sa vada ce inseamna, ma consolez ca am am cateva luni..pe urma sa vezi disperare pe ei
evenimente muuuulte azi : ziua frantei (viva) ..murii cantareatza (s-a omorat de fapt sa nu fiu indulgenta) ..nascu vecina de deasupra mea, am auzit primele ''oac-uri''..da ce dulce se auzea ..si mai nascu vecina de langa noi de la casa..si la ea ''oac-uri'' la greu..aa..si evenimentu mare e ca am sunat-o pe mama (de buna voie si nesilita de nimeni, de fapt ma plictiseam in trafic) i-am zis ca va avea un nepot..si liniste ..cred ca ma asteptam eu la prea multe, am confundat-o
asa..si am mai aruncat cu o rosie dupa sotu meu in buctarie..a indraznit sa ma intrebe cum de pap 2 felii de paine (la mine sunt 2 felii pe sapt ) ..adica imi tinea socofteala cat pap eu..auzi
Simo 15+

tierry spune:
Fetelor dragi, multumesc de incurajari . Nu stiu daca al meu reactioneaza asa ca e stresat de evenimentele ce o sa vina, mai degraba cred ca acum e cumva sigur pe el ca avand bebe la purtator nu mai am ce comenta, o sa fiu dependenta de el, pentru ca in ultima vreme tot imi zice in gluma ca "femeie trebuie sa fie supusa barbatului" ori eu vai, sunt mama independentei si cum aud cum ma irit ingrozitor, mai ales ca am salariul aproape cat al lui si functie de conducere la fel cu a lui...asa ca probabil de asta se oftica ca nu ma poate la pune la punct. Deci cu bebe numa' bine acu se simte "acoperit" ...
Si nu cred ca sub motivul stresului a ajuns sa si tina salariul la el si eu sa il rog frumos sa cotizeze la achitarea ratelor...
Shines, daca aruncam eu cu rosia dupa al meu, cred ca iesea un scandal..e f. sensibilos