Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Noapte buna Irina.
Eu ma muncesc cu bagajele,mereu fac asa,pun tot sifonieru si acolo n-am cu ce sa imbrac

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Noapte buna, Irinuka!
Ana, sa ai vreme buna la mare si o vacanta faina!
Doloress , eu deja sunt verde de invidie si-mi rod unghiile.

Eu am observat ca de cateva zile burtica a devenit f vizibila, cam dintr-o data. imi pare cam mare pt. 14s

Adam (22 mai 2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Da fetelor, ce sa zic, eu una dupa prima zi de serviciu in Romania am zis ca eu in tara asta nu mai stau, mi-am depus urgent actele, am asteptat sa termine si sotul facultatea ca el e mai mic cu un an si dupa ce-am indeplinit toate formalitatile am taiat-o. El avea 24 de ani, eu 25, si nu exista zi sa nu multumesc Domnului ca sunt aici.

In primul rand, in Romania aveam crize cumplite de stomac. In fiecare zi ajungeam acasa cu carnea tremurand pe mine de stress si incordare. Am plecat cu o gramada de pastile dupa mine. Le-am aruncat pe toate la gunoi, ca expirasera, nu m-a mai durut stomacul de ani de zile, nici nu mai stiu cum e. Efectiv, aici am reusit sa respir, sa ma relaxez. Este un mediu care mi se potriveste mai bine pur si simplu. Acolo simteam ca ma sufoc in fiecare zi.

Totul se rezolva cu calm, cu liniste, nimeni nu tipa, nimeni nu se enrveaza, peste tot ti se zambeste. Intr-o sala de asteptare la medic toata lumea rade si vorbeste cu zgubliticul tau care alearga peste tot si face o galagie de se darama peretii, nu vezi nici o baba acrita care sa-ti arunce o privire din aia de sa te rusinezi ca ai copil normal si sanatos care alearga si se bucura de viata. Amabilitatea de peste tot, vorba buna, zambitul cu gura pana la urechi de la postas pana la sef... sunt multe maruntisuri din astea, care iti fac viata mai frumoasa. Eu de exemplu daca am vreo problema cu vreo colega nu am dreptul sa ma duc sa-i zic in fata absolut nimic. Daca ii zic ceva, e aiurea pentru mine, la viitoare evaluare am 0 barat la people skills si imi afecteaza bonusul si marirea salariala. Cand am vreo problema eu trebuie sa vorbesc cu sefa mea care va vorbi cu sefa colegei respective si asa se rezolva conflictele. Sefii au cursuri de gestionare a conflictelor la locul de munca si stiu foarte bine cum sa ia pe fiecare. Nu exista urlat si tipat. In fine, asta e la mine, ca e companie mare, cu o politica de resurse umane bine pusa la punct. Ca mai sunt si exceptii, asta e sigur.

Normal, nu e totul roz, sistemul de sanatate lasa de dorit, dar cand ajungi la el esti tratat cu toata consideratia si e gratuit, iti lipsesc intr-adevar prietenii, rudele, nu ai efectiv la cine sa apelezi intr-un caz de urgenta, trebuie sa te descurci singur, dar resurse sunt, Slava Domnului, numai sa vrei sa le gasesti.

Prieteni in Romania nici nu prea aveam, terminasem facultatea si toti se imprastiasera care incotro, aici e o comunitate mare de romani, iesim in fiecare week-end la gratar, la plaja, vizite unii la altii, exact ca in tara. Problematic e cu parintii, asta e cea mai mare tragedie, cand stii ca-i lasi singuri si batrani in tara, bolnavi, si fara nici un sprijin. Asta e intra-devar greu, insa ce sa facem, nu le putem avea pe toate.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Ache pai de ce, la voi nu-i la fel?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

A, si mai adaug un neajuns, inca n-am inceput sa va fac capul calendar, pe fetele de la cealalta Odisee le-am stressat sistematic : iarna care dureaza 6 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Doloress, ce frumos descrii tu...este exact cum spui.
Si la Toronto e la fel. nici noi in Rom nu aveam multi prieteni aici e comunitate mare de romani, iar la serviciu, cum spui...

noi nu prea ne-am bucurat cand am venit incoa ca ne stresau cei de acasa ca i-am lasat ai nimanui...ne-am simtit aiurea dar in timp am inteles ca tre' sa ne bucuram de ce avem, si chiar ne-a daruit Dumnezeu mai mult decat ne-am gandit noi.

Hai ca m-am mai linistit, ma rog sa am rabdare cand m-oi duce acasa, sa nu ma 'nervez...

Mergi la inceput

la noi e de toate felurile, mai pe sistem american in general, cu management arabesc
eu ma am bine cu sefii, m-au placut de la inceput, dar stiu sigur ca nu prea le plac gravidele...eu de exemplu am primit gravida fiind cu adam in 9 luni o super marire de salariu, acu 2 ani, de fapt ultima, ca a venit criza
dar de cand m-am intors m-am simtit data deopaarte, cumva nu mai eram favorita, adica primeam proiecte mai putin importante. La ultimul training platit de firma (pe care muream sa-l fac, ca e super scump, despre green architecture, la LEED) nici n-am fost inclusa
si fiindca nu-mi pot tine gura am fost peste ei si le-am cerut socoteala ...cica eu am cupil acasa si nu pot sta peste program daca-s sedinte si ei imi fac o favoare astfel plus alte explicatii fara sens
m-am simtit ranita rau in orgoliu si m-am decis sa caut alt job, indiferent de criza, la naiba
Dar a venit buburuza no. 2 si n-am mai facut nimic

Mergi la inceput

plus o vara de 12 luni, din care 6 ff cald, ajunge si la 53 grade
ca tot va vaitati de cald in Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Simo am inteles ca nu poti fi asa mai "nesimtita", dar i-a fa o proba si incearca sa nu te mai gandesti la cei din jur (la ce treaba au ei - ca luni ai sedinte, rapoarte...) si gandeste-te la tine si la bb.
Pune piciorul in prag si ia-ti liber luni, fara atatea explicatii. O sa vezi ca se vor descurca si fara tine. Si daca nu o vor face, e clar ca-s niste incompetenti si ca sunt la mana ta .
Incerci?

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

aha..:D o sa ii anunt duminica ca sunt foarte obosita

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ana..cand pleci ?

Simo 15+

Mergi la inceput