Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Doloress,ce frumos spui tu acolo.Ma gandesc serios sa ne caram si noi.Daca iese ce avem in cap,sigur sigur pleca.Canada era printre primele optiuni,stiu ca acolo comunitatea de romani este foarte unita.
Nu inteleg de ce nu se pot toti bucura de starea nostra,e ceva minunat,mai presus de cuvinte.
Si Simona,cand o sa-l tii pe bebelac in brate,o sa uiti de sefi si de toti.
Acum suntem si noi mai sensibile.Cel putin eu in ultima sapt am fost varza,plang,rad,tip,ma cert.Nimeni nu se intelege cu mine.Cateodata imi pare rau.
Cand imi ajunge sotu acasa chiar o sa-i cer scuze pentru cum m-am purtat si pentru ca am tipat.Il si vad cu ochii mari,uimiti ca nu stie ce sa-mi mai zica sa ma potolesc.Atunci imi dau seama cat il iubesc si ca din iubirea asta o sa avem un gandacel.
Gata,ca mi s=au umplut ochii de lacrimi.
Mai bine ma uit la "Mondenii".e in reluare pe Prima,mie mi se par amuzanti.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ce frumos dolores..parca ai fi pe alta lume ..incredibil

maine merg la doctoritza, vom vedea ce zice, am sunat-o in seara asta, i-am zis ce simptome am si m-a intrebat din start ''ati avut o zi grea, v-ati enervat?'' de fapt am avut o sapt grea..nu stiu maine cum va fi
pe urma sambata dim la 4 plecam la tara..seara la nunta..duminica dim dupa 3-4 ore de somn plecam spre bucuresti...imi e groaza cand ma gandesc..apoi luni oar servici cu nebunii

Simo 15+

Mergi la inceput

Din cauza la tatele astea nu mai imi vine nici o haina
Pamela e mic copil pe langa mine,probez tot din sifonie si nimic nu ma incape!!!!
Simo,mi se pare un program mult prea incarcat.Nu poti renunta la nimic din ce-ai enumerat tu acolo?

11+

Ana

Mergi la inceput

ana..din pacate nu
puteam sa renunt la nunta..insa e nasol, sunt niste prieteni ai socrilor de vreo 30 ani care au doi baieti..deoseamna cu sotu meu si fratele lui..au crescut impreuna..s-au insurat pe rand,,prima data noi am avut nunta cu o sapt inainte de nunta baiatului lor cel mare..apoi cumnatu a avut nunta cu o luna inainte de baiatu lor mic..am mers prin rotatie la toti si ne-am bucurat impreuna..acu eu cu sotia celui mare suntem insarcinate..zici ca e un facut..parca vad ca la anu cumnata va fi gravida o data cu cea mica..e pacat sa nu mergem si imi trebuia motiv serios (sper sa nu existe)
eventual sa imi bag luni concediu si sa ma refac..dar lunea e zi de sedinte..de rapoarte..de chestii, si vor face ca toti dracii daca le zic ca nu ma duc
sper sa iasa toate bine si sa nu fim asa obositi

Simo 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Din cauza la tatele astea nu mai imi vine nici o haina
Pamela e mic copil pe langa mine,probez tot din sifonie si nimic nu ma incape!!!!
Simo,mi se pare un program mult prea incarcat.Nu poti renunta la nimic din ce-ai enumerat tu acolo?

11+

Ana

si eu patesc la fel..si inainte eram destul de ''umflata'' acu sunt si mai si..am si obs ochii magarilor pe sanii mei, da ce sa le faci
noroc cu tricouri din astea mai largi..la sutien am deja cupa d ..si parca-parca e cam mic ..

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ana esti tare rau... auzi la tine Pamela Anderson... nu te mai incap bluzitele, ce nebuna esti!

Simo... asa te vrem... capul sus, nu mai lasa toti nebunii sa te calce in picioare. Daca crezi ca nu poti, fa in asa fel si ia-ti concediu maternal!!! Intr-adevar e greu sa nu pui la suflet. Trebuie sa fi facut pentru asta zic eu. multi

Doloress ce ai povestit tu ca se intampla acolo, la majoritatea dintre noi e un vis placut, o poveste, un film. Nu stiu cate din noi avem norocul sa fim pretuite la adevarata valoare. Putine, sunt sigura.
Exact asta e motivul pentru care toata lumea isi doreste sa scape de mizeria asta de tara, de sclavagismul asta - in frunte cu noi. Maine as pleca daca mi s-ar ivi ocazia. Fara sa ma uit inapoi.

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Surprinzator e ca mai porti sutien.Eu nu=l mai suport

11+

Ana

Mergi la inceput

Simo am inteles ca nu poti fi asa mai "nesimtita", dar i-a fa o proba si incearca sa nu te mai gandesti la cei din jur (la ce treaba au ei - ca luni ai sedinte, rapoarte...) si gandeste-te la tine si la bb.
Pune piciorul in prag si ia-ti liber luni, fara atatea explicatii. O sa vezi ca se vor descurca si fara tine. Si daca nu o vor face, e clar ca-s niste incompetenti si ca sunt la mana ta .
Incerci?

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Mda..ma bag si eu la capitolul ''evadare''..doamne ce as mai pleca
nu te asteapta nimeni cu masa pusa nici acolo ..tot atatea ore pe zi am muncii..dar am fi apreciati ca oameni in primul rand..sau cel putin am fi mai ''nebagati in seama''..adica toti si-ar vedea de viata lor si nu i-ar interesa de a noastra ..cati copii facem..de ce..cu ce ii crestem si cu cine..
aici cand vin de la piata se uita vecinii sa vada cati cartofi am luat..i-ar numara cred..

Simo 15+

Mergi la inceput

Burticute eu va urez o SEARA PLACUTA, fara evenimente ( sau doar din acelea placute!), ca la mine e tarziuuu!
"Va citesc" dimineata!

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput