Metropatie hemoragica.....ati avut???

Metropatie hemoragica.....ati avut??? | Autor: cosmi1975

Link direct la acest mesaj

de sambata seara am avut o mica sangerare...apoi de duminica de vreo 2 trei ori pe zi....mai mult ziua nopatea deloc...m am speriat si m am dus la dr....nu m a linistit deloci am zis ca mi curge nitel....m a urcat pe masa si mi a zis ca nu i nitel delocca este si o scurgere albicioasa......m a dus la echo si mi a zis ca uterul e ok si ovarele la fel......si mi a zis ca ori e raceala puternnica ori o dereglare hormanala

Diagnostic: Metropatie hemoragica....care nu are legatura cu ce a zis ea
Tratament: clorocalcin si supozitoare cu indometacin

v ati confruntat cu asa ceva????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

da, in adolescenta, aveam 15 ani si mi-a fost rusine sa spun cuiva. Am stat pana am ajuns la o anemie foarte urata. Eu am luat in plus si niste hormoni care sa opreasca sangerarea, era foarte urata cu cheaguri mari.
Foarte bine ca te-ai dus la doctor, daca esti nelinistita poti cere si o a doua parere

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

altcineva nu???offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu am avut acum cateva luni. M-a lovit intr-o zi o durerea groaznica de burta de n-am mai putut sa merg si o sangerare f abudenta. M-am dus la primul dr pe care l-am gasit. Mi-a zis ca se vede inflamatia si si mi-a dat un sac de medicamente, vitamina K, inca un antihemoragic injectabil, flamexin si nu mai tin minte, parca si un antibiotic. Mi-a trecut si n-am mai avut probleme, desi simt ca am ramas cu o sensibilitate la frig pe care nu o aveam. E foarte important sa duci tratamentul pana la capat, ca astea recidiveaza adesea.

Mergi la inceput