Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariana_alex ...... si sa folosesc apa si nu ceaiul. |
aha, care va sa zica esti prietena mea
Bine ai venit la noi, de ce asa tarziu ?
dar care sucuri sunt NU la fata ? sprite si brifcor? sau alea de fructe, proaspat stoarse. Ca ultima varianta e aur curat din cate stiu eu.
Poate ne arati si poze cu fata ca noi suntem curioase ca niste curci....mai mult eu
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
crystina spune:
Multumim pentru urarile pentru si LA MULTI ANI pentru Carina,Carol, Dinu, , Mely si Isabela!
Iulia, sa treci cu bine peste problemele cu sotul! Te imbratisez!
Luci, fasolica cu carnaciori, zici si David a mancat tot, dragul de el? Iti dau o idee cum am facut eu la Lilly..le ceream meniul pe saptamana respectiva si daca nu-mi convenea mancarea dintr-o zi ii dadeam cate o cu o cutiuta cu ceva facut de mine si ii rugam sa i-l dea in ziua aia. Pana acum cu Ruby meniurile au fost ok, si cred ca sunt mai flexibila. Ce face David cand te vede atunci cand vii sa-l iei? Ruby are o meteahna acum...o iau in brate iar mana ii aterizeaza direct la titi
Raluk, multi ani fericiti inainte tie si sotului! Va pupam!
Sanatate la toti bolnaviorii!
lutoniana spune:
Sa curga tuica si sa cante lautarii ca sunt in urma cu urarile pentru sarbatoritii dragi de ieri: Bruculica, Ruby, Carina, Dinutu, Carol
Mely sa fii sanatoasa si puternica asa cum te stim, mamica minunata si frumoasa si tanara si vesela si studioasa si harnica si devreme-acasa
LA MULTI ANI !!!!!!
Raluk ma gandesc ca poate e timpul de-o surioara la Alexutu....nu numai de-un pupic lu tati .....
Multi ani inainte plini de dragoste, iubire si respect.
lutoniana spune:
Ma tin (si nu ca sa nu ma scap pe mine) sa-i raspund Hepilicai mele dragi.
Cand lucram in Romania m-au desemnat fara sa-mi doresc asta sa fac documentatia firmei pentru obtinerea atestatelor ISO si inca unul dar nu imi mai amintesc cum ii spune ...si m-am pus putin la punct cu ce se mananca. Mai venea si un mosulica simpatic, auditor care ne sfatuia si ne explica teorie multa....si atunci, fara sa stiu cum e afara mi s-au parut foarte multe lucruri logice. De fapt absolut toata activitatea omului la munca se reduce la a indeplini niste proceduri. Daca procedurile sunt bifate ....nimic rau nu se intampla
Si cand am ajuns aici si am vazut de fapt ce inseamna proceduri si cum orice activitate implica un formular m-a luat durerea de cap. Da, la un moment dat poti spune ca moare initiativa si imaginatia ....dar atata vreme cat e demonstrat ca e mai bine asa decat altfel.....tind sa cred ca e bine.
Si pe mine ma omoara cu rigorile si corectitudinea....cand am nascut cred ca au scris moasele alea ...un top de hartie....deh, travaliu lung .....
Ideea e ca m-am lungit aiurea in tramvai si vroiam sa spun ca e cu multttttttt mai multeeeeee formulare decat am povestit eu .....
Si inca ceva, fiind astfel obisnuiti, bagati in tipare ...li se pare extrem de exotic ca cineva sa poata face ceva, sa gandeasca, sa intreprinda ceva din proprie initiativa....sa construiasca.....e un lucru rar pe care observ ca-l apreciaza.
Imi vine sa-mi dau doua palme ca mai am de scris si de povestit dar realizez in acelasi timp ca sunt off topic si neinteresanta
daca vrei, poti sa ma inviti la o cireasa sub umbrar ...sa vedem daca pot sa-ti rup leaganul...cand ma dau si eu uta uta uta
lutoniana spune:
mamideandrei fii curajoasa ca trec toate. La spital de ce nu ai putut sa mergi cu copilul ? Intreb si eu, poate ai zis si nu am fost atenta.
Multa sanatate si somn usor si linistit...dimineata iese soarele iar, ai sa vezi
Alex nu te mai ingrijora ca iti mai dau odata numarul de telefon, ce naiba, asa ma stii ?
Am trait sa o aud si pe Iulika cum se plange de caldura.....INCREDIBIL .....oricum o suspectez ca are calduri si de la sarcina
Crystina nu a zis nimic davidelu....cand m-am dus sa-l iau....in brate, evident.....dar nu asa spectaculos cum imi imaginam eu ca o va lua la fuga catre mine strigand: mama mama ce bine ca ai venit, cat de mult te iubesc.....
Poate maine
Se pare ca Ruby stie ce e al ei ...si ce primeste bun de la mami E buna ideea cu meniul ca si ei il au atarnat pe un perete, mi-a si aratat unde e.....am sa ma uit, super idee.
alex25 spune:
Buna dimineata dragelor.
Va las sa savurati proaspata si fiebinte, si va doresc o zi minunata.
Eu sunt daramata, atat fizic cat si psihic....mandra mea de ieri a inceput cu scaune mai multe, azi noapte a dat-o in diaree si febra 39. Am reusit sa ii scad febra pana la 38 dar nu am putut sa o conving sa bea laptele de dimineata, l-a refuzat categoric si a baut 50ml de ceai...drept pentru care, sunt dupa o noapte nedormita si cu sufletul cat un purice sa nu cumva sa inceapa vomitatul...mi-e groaza.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
Buna dimineata soare!
Alex,mi-ai luat-o inainte.
Va servesc cu tot ce vreti,cafele,sucuri,cockteiluri,gustari...mai am si ceva tarie,da' mai spre seara,dupa ce puneti dovlceii la somn
Raluk,Luci,Elle,Crystina,va multumesc din suflet pt urari
Ralucule,sa traiti fericiti pana la adanci batraneti
Alex,uuff,ce rau imi pare pt voi...asa am patit si eu cu Alex luni,doar ca nu avea febra.Noua ne-a zis ca e enterocolita. Doamne ajuta sa nu mai faca kk...in caz contrar,eu zic sa mergi la medic si sa incepi sa-i dai ceva medicamente. Te si o sa ma gandesc azi la voi
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
x_ggg spune:
Neata!
Alex, imi pare rau de telefon si mai rau de Zeinuca. Daca refuza laptele, pune-i in ceai, in apa, saruri de rehidratare, mai ales dc face kk moale, si da-i dc nu o portie de vreo 50 ml o data, macar cate 1-2 lingurite la fiecare sfert de ora.... e jale cu deshidratarea asta...
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
mariana_alex spune:
dar care sucuri sunt NU la fata ? sprite si brifcor? sau alea de fructe, proaspat stoarse. Ca ultima varianta e aur curat din cate stiu eu.
Poate ne arati si poze cu fata ca noi suntem curioase ca niste curci....mai mult eu
Pai nu sunt tot ce inseamna suc de fructe ...sincer cred ca ai glumit cu sprite ca nu mi-a trecut vreodata prin gand sa ii dau copilului alt suc decat cel natural...facut in casa ...Am incercat cu sucurile toate combinatiile: toate fructele admise in fel de fel de combinatii si cu morcov si mai diluate si mai dulci si mai acre si mai cu pulpa si mai fara pulpa...nu nu si nu. E posibil din cauza aciditatii lor sa le refuze ca o irita pe esofag...explicatie de dr.
V-as arata poze dar nu stiu unde sa incarc poze
mamideandrei spune:
buna dimineata!
Mely, sa fii sanatoasa, la fel de puternica, sa fii fericita alaturi de cele doua minuni si sotz; te pupam cu drag;
Raluk si voua aniversare frumoasa, sa aveti parte numai de clipe minunate alaturi de Alexutul si ceilalti pui ce vor urma
Alex, Zeinei si ne rugam sa nu mai aiba scaune moi; i-a mai trecut febra? nu-i apare vreun dintisor? va pup
Luci, am mers aseara cu Andrei la spital, dar eu spuneam ca as fi vrut sa fiu acolo cu sotzul meu, pe parcursul zilei, sa nu-l las singur...si nu aveam cu cine lasa copilul; l-am sunat din ora in ora: ce ti-au mai facut, te mai doare, ce mai faci?
mai fetelor, eu am o mare dilema; ieri i-am dat dat lui Andrei suc de sfecla rosie cu morcov si mar si aseara a facut o parte din kk rosu; acum dimineata cand sa ii schimb scutecul, surpriza, era rosu...il pun pe olita, face pipi rosu, dar rosu ca sfecla; ati mai patit careva? eu ce am mai citit pe net, cica asa ar fi, dar va intreb si pe voi...sunt cam delamurita
TOT ANDREI DAR PE PICASA