Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fete dragi,

Nu suntem acasa si eu ca si Dna Fragutza am prins un net... si vreau sa va spun ca nici noi nu avem nici un dinte.
Fratiorului i-a iesit la 11 luni primul dinte insa Karo urmeaza sa faca 11 luni pe 21 iulie si nici un semn. DECIT AGITATIE si BALUTE ... MULTEEEEEEEEEEEEEEE

Va pup si poate mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

P.S santo sper sa ajungem si noi anul asta la mare si sigur te voi aborda sa ne vedem

PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Alex, cum sunteti?

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

vaaai fragutza cat m-ai impresionat cu "mama cu directie". bravo, mai mami!b din tot sufletul ma bucur pentru tine. ce emotii!
o imbratisez pe natalia mea draga.

offf, ca abia o astept si eu pe maia cu "mama cu directie". of, of. cred ca o fiu fleasca de emotie.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

iulia08, sanatate lui raducu cel voios. sa intri sa ne spui cum sunteti.
hai, te pup mami. sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ziua buna dragelor!

Meli la multi ani, scumpa mea! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

o pupacesc de numa' si pe mamaruta Isabela! sa cresti mare, pui frumos!

nu am citit...deduc si eu din ultimele mesaje

Raluk la multi ani fericiti, dragilor! anul trecut a fost nunta de piele, nu? cu Alex in burtica..ce mi-au placut pozele acelea..sper ca sarbatoriti frumos;

Fraguta te salut, mama! cred ca te-ai topit toata; imi pare rau ca au reaparut bubitele..uff, relele!

Clodute te salut si pe tine mamico!

Alex cum mai sunteti? tare rau imi pare de voi, dragelor..Doamne ajuta sa treceti cu bine si peste asta!

mai, mamelor, sper din tot sufletul ca lipsa dintilor (la dovlecei,clar!) sa nu va dea stresuri inutile..asta le este evolutia, nu avem ce le face...

Lui Prichi i-a iesit astazi al 8 -lea..sper sa se opreasca aici..sunt destui, ce naiba! ne ajung pana la 1 an!

o zi linistita sa aveti..cat mai este din ea

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetele, imi pare rau ca nu am mai intrat, din pacate a facut febra 40 si nu am reusit sa i-o scad nici cu novocalmin, drept pentru care am ajuns la urgente...diagnostic: viroza digestiva cu rosu in gat, analize ok, nimic grav....jur ca simt ca nu mai pot, deja e mult prea mult pentru mine, acelasi lucru de 3 ori in 2 luni.

Acum suntem acasa, pe antitermice si regim alimentar...nimic mai mult, doar ceva pentru imunitate....sper sa nu mai creasca febra atat de rau si sa nu cumva sa inceapa sa vomite...

Sper ca nu v-am stricat dispozitia, dar ramasesem ca vin cu vesti, nu am apucat sa citesc nimic, dar stiu ca sunteti alaturi de mine, va pup.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Mai,Joshulinu meu e inca pe fusul de Romania ca de 2 nopti il culc la 9 si la 10 jumate e in picioare deja si cu chef de joaca pana pe l2 doo noaptea

As avea atatea de zis dar o sa scriu probabil cate-un pic cate-un pic in mesaje scurte,ca-s cu ochii pe el.Sa incep cu sarbatoritele de luna aceasta pe care le-am ratat-Uve,Uka,Andra,Moni,Mary la multi ani fericiti si impliniti alaturi de cei dragi!

La multe lunite si dovlecutilor mei dragi de 13 si de 14,pupa Miha pe fiecare in parte si pe Isabela de azi!

Vacanta noastra in Ro a fost-asa cum ii spuneam cuiva drag deunazi-o pastila(cam amara) dar tare necesara.M-a ajutat sa vad cu alti ochi relatia cu sotul meu si sa ma cunosc mai bine.De asemenea mi-a fost teribil de dor de Japonia si m-am bucurat ca un copil cand am ajuns in aeroport...am savurat in tacere fiecare particula de aer,ploaia blanda si vanticelul caldut.E frumos si in Ro si mi-au placut multe lucruri tare mult,dar acasa e aici.
Mi-au placut tare mult oamenii saritori si femeile deosebit de frumoase si elegante,calde si rafinate,cum numai in Europa intalnesti.Mi-au placut mult magazinele,mall-urile desi preturile au fost cam usturatoare.Mi-am clatit ochii cu ceva peisaje din Sibiul meu drag si mi-am reincarcat bateriile pe o perioada lunga sper.
Am avut marea placere sa o cunosc pe Raluca noastra draga si pe Alexut,un copil adorabil cu un zambet absolut superb! Intalnirea a fost cam spontana,ca atata ne-am sms-uit si sucit ca era sa nu ne mai intalnim din cauza racelii lui Josh(dupa cum ati putut vedea in fotografii nu i-am lasat sa se atinga,desi tare eram curioasa de cum s-ar fi jucat impreuna)A fost pana la urma o decizie de ultim moment asa ca cer scuze fetelor din Alba si Cluj,era normal sa nu puteti veni la cat de tarziu ne-am hotarat
Cum zicea si Raluk..parca nu ne vazusem de ieri si ne intalneam si noi la o terasa sa mai discutam una-alta.Foarte firesc si frumos,mi-a placut la nebunie.Desi,pe de alta parte,cand am realizat ca bietul Alexut a stat nemancat atata mi s-a cam mai dus din bucurie:( Imi pare rau Ralukule,sper ca n-am intins coarda prea tare,spune-i lui Alex sa ne ierte pls A,si sa zic si de Relu,e un tatic foarte grijuliu si cald,foarte mult mi-a placut.Happy Anniversary cu ocazia asta draga mea,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Revin,ca Josh e in mare forma:)

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

of mai Alex,pupam Zeinuca mica sa se faca bine,draga de ea!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bip bip bip ca acum iese soarele si pe noi ne-a prins ploaia cea mare AFARA dar carol era tare fericit asa ca nu mai conteaza ca nu aveam barca la mine

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput