Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si la multi ani mie si lui Relu ca facem 4 ani de casatorie , va las sa-l tzuc si pe el, ca intai am scris aici

raluk - La multi ani! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de mogaldeata din viata voastra. Numai bine iti doresc.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Santorini cand te plicti de Romanica si vrei så emigrezi stii unde så vii

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 6+

Bruce, minunea noastrå

Clar! Mai ales daca zici ca acum e si cald (ca eu sunt tare friguroasa din fire).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Ebru e minunata...!!! Ce as vrea sa pape si a mea fara mofturi. A mea daca nu se uita la reclame la tv nu deschide gura. am mari probleme cu ea cu mancarea in ultima vreme.

Aaaa...maine plecam iar la mare pt o sapt. posibil prelungire la 2 sapt (depinde de vreme).

Alex, multa sanatate Zeinei!

Iulika, cum e cu sarcina, cum te simti?

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit girls!

Mai, am prins un net si am intrat sa va salut! Duminica ajungem acasa si o sa recuperez.

Am ratat cateva aniversari, m-am gandit la voi girls! So, la multi ani Andra, Moni si Mary! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de lucruri bune! Va pup cu drag!

Natalia se simte tare bine, mai nou ii place sa mearga tinuta de manutze, nu sta nicio clipa. Si mai sunt extrem de fericita ca a zis mama, nu doar o alaturare de silabe ci clar cu directie.

Sunt un pic intoarsa ca i-a aparut o iritatie tare urata pe gat si ceafa, cred ca e de la transpiratie..nush ce sa zic.

Va pup cu drag!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Aaaa...maine plecam iar la mare pt o sapt. posibil prelungire la 2 sapt (depinde de vreme).

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

In Mamaia? Poate reusim sa ne vedem!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit girls!

Natalia se simte tare bine, mai nou ii place sa mearga tinuta de manutze, nu sta nicio clipa. Si mai sunt extrem de fericita ca a zis mama, nu doar o alaturare de silabe ci clar cu directie.

Sunt un pic intoarsa ca i-a aparut o iritatie tare urata pe gat si ceafa, cred ca e de la transpiratie..nush ce sa zic.

Va pup cu drag!

Bravo pt Natalia! Cat despre iritatie, cred ca iti mai aduci aminte cum avea Andrei de la transpiratie cand ne-am intalnit in Mamaia. Lui i-au trecut cu A-Derma Exomega (dar a venit si vremea mai rece un pic si nu a mai transpirat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Iulik, multumim frumos. La mine nu e munca clasica, deci inca nu o las decat pe moment cu cate o bunica. Pt ca am castinguri, probe...specatcole. Urmeaza sa ne mutam si sa luam o doamna, sora bunicii lui Cristi, care sa stea cu ea mereu...si cand sunt eu si cand nu. Dar voi fi cat mai mult. Va fi o bona excelenta...asa cred. Imi place dintotdeauna de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Santo, exact asa are si Nata. Tot cu Exomega ii dau, dar cred ca pana nu se raceste un pic vreme nu-i trece. Noaptea ii mai trec dar ziua cand se agita se umple toata.

Mai, mi-a zis Luto ca m-a vazut Iulia in Crang. Mai mami, de ce nu m-ai tras de mana?
Recunosc ca mi-au tremurat chilotii cand mi-a zis Luto, speram din sulfet sa nu ma fi vazut la terasa band bere din pahar de plastic si mancand hamsii prajite cu usturoi
Zau ca-s o duamna, da' mai am scapari cateodata!

La multi ani si pt Raluk! Sa fiti fericiti si sa aveti impreuna numai zile frumoase!

Sunt haotica tare, dar nush cum sa recuperez mai repede!

Mergi la inceput

Citat:

Santo, exact asa are si Nata. Tot cu Exomega ii dau, dar cred ca pana nu se raceste un pic vreme nu-i trece. Noaptea ii mai trec dar ziua cand se agita se umple toata.

Ufff si la Andrei tot asa era. Dimineata erau ff putin vizibile si pe masura ce se incalzea si incepea sa transpire se faceau rosii! Lasa ca se racoreste si trec! Oricum pe ei nu ii deranjeaza (asa mi-a zis cumnata mea si asa am observat si eu)

Mergi la inceput

Citat:

Mai, mi-a zis Luto ca m-a vazut Iulia in Crang. Mai mami, de ce nu m-ai tras de mana?
Recunosc ca mi-au tremurat chilotii cand mi-a zis Luto, speram din sulfet sa nu ma fi vazut la terasa band bere din pahar de plastic si mancand hamsii prajite cu usturoi
Zau ca-s o duamna, da' mai am scapari cateodata!

Depun marturie ca e fata de gasca! Eu asa am abordat-o in Mamaia si zic eu ca s-a bucurat!

Mergi la inceput