Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***
Raspunsuri - Pagina 5
simonapro spune:
Buna, fetele!
Multumesc tare mult pentru sustinere, ma bucur macar ca mai am un pisoias jucaus.
Eu m-am incumetat sa ma duc in dupa-amiaza asta la plaja singura cu copiii, in plus cu nepoata-mea de 12 ani, am statvreo 3 ore, normal ca osului meu fracturat nu i-a priit si acum ma doare la cat m-am tinut dupa Lucian, care facea numai nazbatii, ba dadea cu nisp in cap, in ochi si pe unde mai nimerea la copii, ba se duce la toti sa cotrobaie, sa vada ce mai mananca lumea si tot asa, data viitoare stau cumintica cand e sotul plecat ca inca mai sunt in covalescenta.
Dodo: puiutilor petrecareti!
Ayla: sanatate lui Claudiu, sa scapati repede!
Fug la , somn usor
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgiana310 spune:
Ayla, multa sanatate puiutilor tai! Sa treaca repede...
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
pisigri spune:
Neatza! De Petrean si Andrei stie cineva ceva?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mihaelacg spune:
buna fetelor!
slaba miscare, noi care eram mereu pe prima pagina, acum suntem codase.se cunoaste ca sunt fetele plecate.
dar aris e si ea plecata? ca ea intra si in prima parte a zile cu "rapoarte".
ilinca, faina prietena ai.super si lucrurile aduse lui sophiphi, dar cosmeticalele pt tine, m-au dat gata. eu tot scobesc cu un betigas de urechi intr-un flacon de fond de ten, toate is pe terminate, iar tu te lauzi cu atatea achizitii. bravo tie, ai cu ce te cosmetiza.numai sa le pui bine sa nu intre si sophiphi in ele.
bravo sophphicai si pt comportamentul avut in deplasare.a mea mai mult de 10 min nu sta linistita in masina sau maxi taxi, sau taxi. restul timpului stam cu tzitzi in gura.
cat despre admiratiile pe care le-a starnit pe-acolo, nu ma mir, la cat e de frumoasa si cu fatzuca aia de fetitza buna si cmincioara nu vad cine i-ar putea rezista.
ayla, imi pare tare rau de clau ginerica.da ce-i aia, se poate lua si la luana? of cand ai zis si tu ca ai scapat cu luana, acum o iei de la capat cu clau. sanatate multa va doresc.
Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
inapreda spune:
Hola tucucuiete,
Da' unde sinteti cu toatele?
Nu bem o cafea, asa, numa' sa fim iar pe prima pagina, vorba Mihaelei?
Haideti ca tocmai ce facui; nu apucai sa beau toata dimineata pe motiv de copilas miriit tare. De abia l-am adormit, dupa vreo 2 ore juma' de incercari. Poa' sa fie de la Priorix?
Ieri l-am facut.
Din cite stiti voi, l-am facut prea tirziu?
Ian e nascut pe 23 martie.
Merg sa-mi pun cafea si revin, poate mai gasesc pe cineva cu puiutz adormit sa stam la taclale.
Pup si o zi minunata
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
mihaelacg spune:
kea, mi se pare cam mare deranjul pt doua ore de munca.o faci pentru bani, sau sa mai schimbi putin decorul? daca e de decor, eu nu m-as baga, daca ar fi pt bani, da.
si eu vreau sa-mi caut ceva de munca.nu stiu, orice, menaj,calcat, gatit, birou, orice.trecem prin cea mai mare criza financiara de cand suntem noi. nu ne asteptam ca se va intampla asa ceva. suntem doi bugetari in casa, asa ca veniturile noastre s-au prabusit foarte tare in ultimile luni, iar de luna viitoare, nici nu mai zic. asa ca.....la munca cu mine. mi se rupe sufletul ca o sa tb s-o las pe bubu cu mama. oricum tb sa gasesc ceva de cateva ore, ca nici mama nu poate sta mai mult.
cel mai fain ar fi ceva de lucru acasa, dar ce?
astazi i-am facut mariei omleta cu capsuni.
am "tras" in putin unt(mai putin de jumatate de lingurita de unt) 6 capsunele feliate, peste care am pus o linurita de zahar brun. am lasat un pic pe foc de s-a topit zaharul si s-au inmuiat capsunile, si separat am batut un ou, cu o lingurita de smantana. am pus peste capsunile din tigaie,le-am pazit pana s-au facut, si gata.
iese ceva de genul cremei de zahar ars la gust. e tare buna , dar ca pisi a mea, era cu burta plina de tzitzi, si n-a vrut decat putin. dar am papat eu, ca nu iert nimic.
tb s-o mai raresc cu tzitzi, ca de cand cu toate pataniile noastre, a fost ca la autoservire tzitzi. des si mult, sau des si putin, depinde de situatie.
mihaelacg spune:
inapreda, bine ca dai tu cafeaua.noi daca avem in casa, ne mai prostim cu cate o canita, daca nu, nu servim. si cum e jale cu banii acum, astept sa faceti voi cinste cu cate o cafea.
noi priorix-ul l-am facut la 1 an si o luna. nu am avut nik de la el.noi pentaximul nu l-am facut, daca cica nu-i bai, putem sa mai asteptam ca avem imunizarea facuta.
ce sa zic, da de ce l-ati facut asa tarziu?banuiesc ca daca erau ceva pb, ar fi zis dr.nu?
inapreda spune:
Pai eu stiam ca se face la 15 luni, si cind a facut Ian 15 luni, a zis doctorita ca nu are Priorix si nici nu o sa aiba degraba. Io cred ca a vrut sa mi-o plateasca pt. ca nu am lasat-o sa i-l facacind a vrut ea, adica in acelasi timp cu Infarixul.
Am facut eu rost de Priorix si am sunat-o si iar s-a crizat ca am trecut peste ea si mi-a spus cal-a comandat si ca o sa ma sune si nu m-a mai sunat Si uite asa, o poveste lunga si aiurea pe motiv de pediatru comunist, arogant si atotstiutor
Luni merg iar cu Ian sa-i faca un bilant: cintar, fontanela, picioruse, putza (cred ca sint singura mamica de la odisee care nu a decalotat \) Vreau sa-i mai fac si un set de analize, pentru linistea mea sa ma asigur ca e alimentat corect .
Cu jobul te inteleg; noi nu sintem chiar "pe butuci" dar criza se simte si la noi; in domeniul meu SIGUR nu-mi gasesc nimic; de fapt, la Bistrita, in perioada asta, te poti angaja fie agent, fie in domeniul asigurarilor; asa ca, intentionez sa fac un curs de unghii tehnice si sa inchiriez un loc intr-un salon; intentionez sa lucrez 4 ore pe zi la inceput, timp in care pe Ian il las cu sor' mea; in timpul asta, sper sa-mi fac clientela numeroasa si, cind o sa-l dau pe Ian la gradi, voi munci mai mult; de mult am planul asta dar imi era jena sa va spun ca am facut atita scoala si ca am avut "job-uri de job-uri" si acum am ajuns sa pun unghii; nu-mi place ABSOLUT deloc, in plus, IMI PLACEA la nebunie ce faceam inainte si imi lipseste ingrozitor munca in sine dar vremurile de criza impun solutii de criza
Bafta iti doresc.
PS. Suna bine ce ai gatit tu acolo, da' la noi nu se mai gasesc capsuni
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg inapreda, bine ca dai tu cafeaua.noi daca avem in casa, ne mai prostim cu cate o canita, daca nu, nu servim. si cum e jale cu banii acum, astept sa faceti voi cinste cu cate o cafea. noi priorix-ul l-am facut la 1 an si o luna. nu am avut nik de la el.noi pentaximul nu l-am facut, daca cica nu-i bai, putem sa mai asteptam ca avem imunizarea facuta. ce sa zic, da de ce l-ati facut asa tarziu?banuiesc ca daca erau ceva pb, ar fi zis dr.nu? Botzul meu de aur din 10 Martie 2009 |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
uali spune:
Inapreda - si Meda mea e nascuta tot pe 23 martie si Priorix-ul l-am facut martea trecuta :))
Nu a avut nimic pana alaltaieri cand a tras niste episoade de subfebrilitate (37-38 gr), inclusiv aseara, combatute cu antitermince. in rest, tot vioaie si mancacioasa ca de obicei...
sper sa nu mai tina mult...mi-a zis dr ca vreo 3 zile dureaza faza asta, care nu e obligatoriu sa apara, deci e posibil sa nu aveti nici o neplacere.
in ziua cu vaccinul si a mea a fost mai maraita...
dr zice ca reactiile pot aparea ori la 3 zile de la imunizare, ori la 7-10 zile.
inapreda spune:
Mda, asa stiam si ee dar doctoritza mea desteapta a spus ca Priorixul NU da nici o reactie adversa, degeaba ma tot agit; ca Prevenalul e posibil sa dea reactii, da' la asta sa stau linistita
Amuzant mi s-a parut ca, dupa consultatia in care ea a dat ok-ul pentru vaccinare, am trecut in sala de tratament unde asistenta i-a facut, efectiv, vaccinul si mi-a spus sa-l monitorizez ca in a 7-a zi e posibil sa faca febra si sa aiba eruptie cutanata Pai sa nu te enrvezi pe dobitoaca ce pare ca a facut o scoala de vraci?
Ai inceput Monti?
Sa-ti mai "ciripesc" ceva? Te tenteaza?
Citat: |
citat din mesajul lui uali Inapreda - si Meda mea e nascuta tot pe 23 martie si Priorix-ul l-am facut martea trecuta :)) Nu a avut nimic pana alaltaieri cand a tras niste episoade de subfebrilitate (37-38 gr), inclusiv aseara, combatute cu antitermince. in rest, tot vioaie si mancacioasa ca de obicei... sper sa nu mai tina mult...mi-a zis dr ca vreo 3 zile dureaza faza asta, care nu e obligatoriu sa apara, deci e posibil sa nu aveti nici o neplacere. in ziua cu vaccinul si a mea a fost mai maraita... dr zice ca reactiile pot aparea ori la 3 zile de la imunizare, ori la 7-10 zile. Medeea |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +