Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***229***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Flori, eu am un Canon SX200, 12X optical zoom si LCD mare.
Sunt super multumita de el...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Mai fetelor, la cate mesaje dau astia stelute colorate? Ca mi s-a facut si mie dor de una...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asaaa...hai ca revin cu episodul 2 din telenovela.
La Cluj am stat juma de ora pana a venit autocarul celalalt, i-am dat un borcanel de fructe in carucior, in autogara (ii dadusem pranzul in loc de micul dejun, acasa) si apoi da-i iar aproape 4 ore cu autocarul. Niciun mir-mir, niciun miorlau, s-a distrat teribil intinsa, cu capul la mine-n poala, ba rozandu-si picioarele, ba jucand cucu-bau cu palmele la ochi. A tras si-un somn de o ora jumate iar...Va spun drept ca io mai rau ma plictiseam decat ea cand aveam de mers cu autocarul si eram mai maraita :)))
La Sibiu am fost cazati intr-o camera imensa, putea juca Phiphi fotbal ca pe stadion (ceea ce a si facut, ca i-am dus mingea; cu o zi inainte a invatat sa strige:"goool"), sear ne-am plimbat prin orasul care mi-a placut foarte foarte mult si apoi nani.
De a doua zi programul meu era asa: 9.30-11- curs de formare; 11.30-12.45 curs; 14.15.30 curs; 16-17.30 curs. Husbandul s-a descurcat iegzemplar cu Sophiphica. Eu la 11 urcam in camera (cursul era in cladirea alaturata) s-o alaptez, apoi in prima zi am trimis-o la plimbare cu tac'su si a dormit in carucior pana am terminat noi pranzul iar a doua zi fiind usor decalat programul (pauza la 12) a adormit in camera, la tzitzi. Acum n-are rost s-o lungesc, dar eu am fost uimita cat de bine s-a adaptat Phiphi, la masa statea in carucior si era atenta la tot grupul, cand incepeam sa radem izbucnea si ea:HA! HAHA! muream de ras de rasul ei. Prin piatza mare s-a plimbat in fiecare seara de-a facut km intregi, a racolat cel putin 8 barbati (are o tehnica...), s-a hlizit, a dansat pe muzica de opera (era un spectacol in aer liber), a cucerit pe toata lumea...Cei de la curs din celelalte judetze se tot minunau, ca n-au mai vazut asa copil rabdator si relaxat, sa nu planga, sa nu se plictiseasca...Toata eram umflata ca un paun de mandrie, va zic drept; io banuiam ca n-o sa am mari probleme in deplasare dar mi-a intrecut asteptarile.
Intoarcerea am facut-o la fel, cu 2 autocare, tot 7 ore de drum cu o pauza de ora jumate in autogara din Cluj, iar n-am avut treaba cu ea. Din Sibiu in Cj a fost un autocar mishto ca avea centuri si-a stat Phiphi in scaun ca un om mare, cu centura peste burtan. O sa pun si poze intr-o vreme.
Ajunsi acasa am avut o surpriza (azi): best-frienda mea din Hamerica a venit in Ro fara sa-mi sufle o vorbulitza (zicea ca vine numai la Craciun!). A primit Phiphi o gramada de hainutze, pantofiori, cizme pentru la iarna si...niste Huggies ultimu' racnet, albastri-indigo, ca si cum ar fi din jean (au si buzunare desenate pe fund si eticheta de jeans:))), sa se vada frumos de sub rochitza!:)))
Eu am primit iar o gramada de farduri (numa sephore, lancoame, estee-laudere etc, de la dermatografe la rimeluri, rujuri, farduri de ochi, blushuri, creme de fatza...), parfum, crema de corp si dush gel Valentino, lac de unghii etc etc, is bazata rau (saraca da' ma poci aranja, pot fi capra raioasa cu coada pe sus:)))
I'll be back, ca tre sa ma ocup de Sophiphica.
Da' Floric, se stie ceva care-a castigat "intrecerea" pentru postul ravnit?
Pe mine m-au chemat directorii la scoala pentru ce credeam: sa ma abureasca/vrajeasca/shantajeze emotional/ ameninte voalat/ convinga etc. sa ma intorc la scoala de la 1 septembrie...mi-au urcat tensiunea de numa, dar nu si-au gasit fraiera

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Wellcome back, Ilinca! Super aventura voastra si mai ales, Phiphi. Azi eram cat pe ce sa te sun sa te rog ceva daar... am rezolvat!

pupici!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
Noi scapam de una, dam de alta.
Clau are rinoadenoidita, de ieri are febra si nu trece, acum avea 39,2 si dupa 2 doze de algocalmin injectabil.
Luana e ca si scapata de varicela, azi au fost cele 2 saptamani, de maine putem face si baita si iesiri afara. Doar sa nu ia si ea de la frate-su.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001
Intru in luna a 7a, iar peste 10sapt imi voi tine printesa in brate. printesa mea cantareste 1.040kg

Felicitari Magdy si Doamne ajuta pana la termen.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

doua fatutzi la inceput de party

La noi e caaald si azi
all

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Super dulci amandoi!

_

Mergi la inceput

Unde vad si eu pozele cu Briss? mai caut.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

salutare monica imi pare tare rau pt necazurile voastre. poze cu bris cred ca gasesti in capitoulul anteriori pagina 14 -15 pe acolo. Pt claudiu ai incercat supozitorul cu novocalmin? sosete cu otet aromat si manutele de la coate in jos. Noi de 3 seri dupa ce venim de afara avem 37,9 sau 38 cu 2 temperatura..avem gingia de la premolari inflamata rau. pediatra a zis ca este de la denti aceasta stare febrila..
Sanatate maxima va dorim

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Hello fetele!

La noi e o caldura am 30 grade in camera, dar ne-am luat AC Luni ni-l instaleaza, pana atunci sper sa nu mor de cald.

Simona, imi pare rau pt pisoiasul tau. L-am vazut pe Lucian la mare, ce bine de voi ca sunteti atat de aproape..

Gia, super pozele de vacanta iar micuta ta e o scumpete.

Dodo, sunt tare frumosi copilasii tai! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei!

Magdy, ce dulce e Gabriel cum iti pupa el burtica

mihaleacq, si sotul meu ii spune Iuliei tot vuvuzela

Ayla, of imi pare tare rau, cand crezi ca se linistesc apele se intampla ceva. Multa, multa sanatate.

Ilinca, ce cuminte fetita ai tu! Vrem poze!

Simplyana, de la ce firma e crema, vreau sa o dau si eu pe Iulia, i-a trecut alergia dar avem niste bubite si vreau sa vad daca ii trec. Mersi

Mergi la inceput