Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Tare raspuns. Nu cred ca este cel pe care il astepta magdyi.

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Nici eu nu am somn, inca mai bantui pe aici...
Lora am scris mai devreme ca revin, in cazul in care mai am timp, pt ca trebuia sa plec la doctor...
Scuze daca am suparat pe cineva cu postarea de mai sus, dar am fost intr-un fel dezamagita... M-am gandit ca, uite dom'le, intru si eu dupa atata timp si nu ma ia nime in seama...
Inca odata SCUZE ...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Da Magdy, iarta-ma si pe mine te rog, ce nesimtire auzi..sa nu raspunzi cuiva la un post. Mai ales ca aici toti dau cate un reply la fiecare post al altcuiva. Eu cred ca poate fi chiar un complot! Si auzi tu, cum este posibil sa scape cuiva vreun post. Sau ce sa crezi...o fi chiar posibil ca fiecare sa fie mai preocupat de ale lui decat de ale altora? Noooo, nu cred asa ceva...

M-am gandit mai bine si la cate posturi am pus si nu am primit nici un raspuns, nici o floricica, nici un pupic...ma supar si eu, ca simt nevoia azi sa-mi ceara lumea iertare pt pacatele pe care le au toti fatza de mine, o fiinta atat de speciala si sensibila

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu

uta28 este 27+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Nu stiu exact cine intreba, cateva pagini mai in spate, cu privire la statul la birou...
Eu incerc, pe cat posibil, sa ma misc si sa ma ridic cat mai des de pe scaun. Dar dupa ora 2 si pana la 5.30 este cosmar, nu imi mai gasesc o pozitie cum trebuie in nici un fel...Ieri am citit ca se poate reduce cu 2 ore programul de lucru, pe acelasi salariu, cu o recomandare din partea medicului de familie, dar la mine doctorita este tare nebuna si daca nu am,efectiv, ceva care sa necesite sa plec acasa mai repede cu 2 ore, nu o sa-mi dea recomandarea. Trebuie sa ma interesez

Multumesc fetelor pentru parola. Am intrat si am vizualizat o parte din poze si am postat si eu cateva

Valentina 27+

De ce nu schimbi medicul de familie? Adca nu e ca si cand e impus de cineva. Il poti schimba oricand dupa bunul tau plac si propriile nevoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
M-am gandit mai bine si la cate posturi am pus si nu am primit nici un raspuns, nici o floricica, nici un pupic...ma supar si eu, ca simt nevoia azi sa-mi ceara lumea iertare pt pacatele pe care le au toti fatza de mine, o fiinta atat de speciala si sensibila

Uite aici pupici pentru tine si toate fetele ca eu niciodata nu reusesc sa raspund la posturile mai vechi de 1 ora
Poftiti fetele: fiecare sa-si aleaga ce doreste:

Ati prins ideea, DA ? Nu de alta dar mi-e greu sa adaug mai multe iconite
P.S. Ca sa ma asigur: Magdi, nu era un afront la adresa ta, dar asa se glumeste pe aici.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

Pai, sa incep cu inceputul

La triplu test au descoperit in timpul ecografiei ca bebele are probl. la rinichi in sensul ca are o dilatatie la ambii rinichi...

De acolo m-au trimis la medicul care-mi urmarea sarcina

La clinica, pt ca acolo era d-na dr. erau mai multi medici in sala cu ecografele si se uitau toti ca la urs la bebele meu...

In final verdictul: intrerupere de sarcina dar dupa un control la o saptamana...

Continuarea mai traziu putin ca sunt la birou ...

Alina, 29+ cu Alexandru Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

La faza cu salariile in aug intra si indemnizatiile, sau astea sunt chiar pe luna respectiva? Sunt ff curioasa cum vine pe 22 iul, oricum pe aug o sa primesc doar pentru 22 zile

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Lora, te invidiez mami! Ce bine ca mai poti purta tocuri!

uta28 este 27+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Maaai, toate aveti dreptate cateun pic, da' hai, gata! Luati pupici si de la mine o multime, sa aveti sa imi dati si inapoi cand o sa fiu si eu supa'
Kamy13, Lara_c - ce mai faceti?

Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulica_AIN

Buna fetelor,

Incep prin a-mi cere scuze ca nu v-am mai scris de-un car de ani, dar am motive intemeiate ( probl. cu bebele ), poveste luuuunga pe care v-o spun daca vreti....

Imi trimiteti si mie va rog parola de la picassa web?

Alina, 29+ cu Alexandru Daniel

Ursulica asteptam povestea luuuunga! Sper ca nu e nimc grav!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Donna E bine printre iubitoare de animalute

Botosel, sper sa rezolvi cu programul, asa ar fi normal. Macar de ar compensa exigenta prin profesionalism in domeniul medical doctora asta a ta... ca a mea cel putin si-a facut cruce si a zis ca ea nu a auzit de asa analize cum mi-a recomandat ginecoloaga!

Ursulica, sper ca acum sunteti bine si tu si bebele! Sigur ca suntem dispuse sa fim alaturi de tine

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Nu stiu exact cine intreba, cateva pagini mai in spate, cu privire la statul la birou...
Eu incerc, pe cat posibil, sa ma misc si sa ma ridic cat mai des de pe scaun. Dar dupa ora 2 si pana la 5.30 este cosmar, nu imi mai gasesc o pozitie cum trebuie in nici un fel...Ieri am citit ca se poate reduce cu 2 ore programul de lucru, pe acelasi salariu, cu o recomandare din partea medicului de familie, dar la mine doctorita este tare nebuna si daca nu am,efectiv, ceva care sa necesite sa plec acasa mai repede cu 2 ore, nu o sa-mi dea recomandarea. Trebuie sa ma interesez

Multumesc fetelor pentru parola. Am intrat si am vizualizat o parte din poze si am postat si eu cateva

Valentina 27+

De ce nu schimbi medicul de familie? Adca nu e ca si cand e impus de cineva. Il poti schimba oricand dupa bunul tau plac si propriile nevoi.

Cred ca, in conditiile de fata, imi este mai comod sa nu o schimb.Ca de abia acum o sa inceapa nebunia cu concediile medicale si altele asemenea si poate o fi mai simplu sa obtin hartiile astea, cat timp si mama este tot le ea. La cat am alergat toata sarcina de colo-n-colo, macar in ajun de nastere sa pot sta linistita.

Valentina 27+

Mergi la inceput