Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

Buna fetelor,

Incep prin a-mi cere scuze ca nu v-am mai scris de-un car de ani, dar am motive intemeiate ( probl. cu bebele ), poveste luuuunga pe care v-o spun daca vreti....

Imi trimiteti si mie va rog parola de la picassa web?

Alina, 29+ cu Alexandru Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Fistiq, nu cred ca fac nimic. As fi vrut sa merg vreo 4 zile la mare dar suntem atat de faliti incat nici nu indraznesc sa ma mai gandesc. Asa ca mai mult ca sigur o sa stau si eu acasa.

28+ Darian si mamica de Bianca

Eveline, mai stiu si io pe cineva intr-o situatie asemanatoare, nu dam nume!

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

He he, sanatoase sa fim. Lasa ca o sa impartasim pe aici impresii de acasa....macar nu suntem singure.

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Botosel, care doctorita face pe nebuna? Aia de familie sau cea cu sarcina? Daca e aia de familie de ce nu te muti in alta parte? Sunt atitia care abia asteapta sa te ia la ei. Si gaseste-ti unul tinar, ca sunt mai deschisi la minte. E un drept legal sa iti reduci programul la 6 ore, dar e greu si obositor sa convingi pe cineva care nu vrea sau nu poate intelege...

A mea e in virsta. Cind am fost ultima data la ea mirosea a pisu cind s-a apropiat sa imi asculte inima. Nu-mi place deloc de ea, dar imi convine ca e prietena cu soacra-mea si prin ea obtin fara efort ce am nevoie uneori. De exemplu ultima trimitere la analize.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Nici eu nu am somn, inca mai bantui pe aici...
Lora am scris mai devreme ca revin, in cazul in care mai am timp, pt ca trebuia sa plec la doctor...
Scuze daca am suparat pe cineva cu postarea de mai sus, dar am fost intr-un fel dezamagita... M-am gandit ca, uite dom'le, intru si eu dupa atata timp si nu ma ia nime in seama...
Inca odata SCUZE ...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Da Magdy, iarta-ma si pe mine te rog, ce nesimtire auzi..sa nu raspunzi cuiva la un post. Mai ales ca aici toti dau cate un reply la fiecare post al altcuiva. Eu cred ca poate fi chiar un complot! Si auzi tu, cum este posibil sa scape cuiva vreun post. Sau ce sa crezi...o fi chiar posibil ca fiecare sa fie mai preocupat de ale lui decat de ale altora? Noooo, nu cred asa ceva...

M-am gandit mai bine si la cate posturi am pus si nu am primit nici un raspuns, nici o floricica, nici un pupic...ma supar si eu, ca simt nevoia azi sa-mi ceara lumea iertare pt pacatele pe care le au toti fatza de mine, o fiinta atat de speciala si sensibila

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

A mea e in virsta. Cind am fost ultima data la ea mirosea a pisu cind s-a apropiat sa imi asculte inima. Nu-mi place deloc de ea, dar imi convine ca e prietena cu soacra-mea si prin ea obtin fara efort ce am nevoie uneori. De exemplu ultima trimitere la analize.

Uahh! ce urat!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ce sa va spun, si sotul meu e bugetar si ne gandim cu groaza la luna august ca se pare ca de atunci incepe distractia. Si parca nu era suficient, am ramas si fara masina. Nici nu vreau sa ma gandesc la un nou credit pt masina (avem deja unul pt casa la care cred ca va plati si bebe cand va creste ca e pe 25 ani).
Incepe sa ma ajunga supararea, imi dau seama cat de necesara e o masina.

Fistiq si Fulguta nu disperati cu sfaturile binevoitorilor, si pe mine ma intreaba ai mei ce fac cu potaile, daca nu le dau. In prima faza mi-a trecut prin cap sa le dau socrilor ca sunt mari iubitori de caini si cumnata mea ar fi avut mare grija de ele, le iubeste mult. Dar se pare ca nu sunt dispusi sa le ia, asa ca raman acasa. Eu le ador si le datorez mult, ele m-au trecut peste depresiile cauzate de sarcinile pierdute, nu pot renunta la ele. Sper doar sa nu fie ff geloase.

Chichiutza de cand te astept! Felicitari pt mobila noua, bucurati-va de cuibul innoit. Am si euo intrebare: pana cand mai iei aspenterul? Mie mi-au zis ca pana la 28 sapt se ia si acum cred ca imi schimba tratamentul.

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Nici eu nu am somn, inca mai bantui pe aici...
Lora am scris mai devreme ca revin, in cazul in care mai am timp, pt ca trebuia sa plec la doctor...
Scuze daca am suparat pe cineva cu postarea de mai sus, dar am fost intr-un fel dezamagita... M-am gandit ca, uite dom'le, intru si eu dupa atata timp si nu ma ia nime in seama...
Inca odata SCUZE ...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Da Magdy, iarta-ma si pe mine te rog, ce nesimtire auzi..sa nu raspunzi cuiva la un post. Mai ales ca aici toti dau cate un reply la fiecare post al altcuiva. Eu cred ca poate fi chiar un complot! Si auzi tu, cum este posibil sa scape cuiva vreun post. Sau ce sa crezi...o fi chiar posibil ca fiecare sa fie mai preocupat de ale lui decat de ale altora? Noooo, nu cred asa ceva...

M-am gandit mai bine si la cate posturi am pus si nu am primit nici un raspuns, nici o floricica, nici un pupic...ma supar si eu, ca simt nevoia azi sa-mi ceara lumea iertare pt pacatele pe care le au toti fatza de mine, o fiinta atat de speciala si sensibila

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu

No, summer, atunci primeste o floare si-un pupic, sa nu zici ca tu n-ai! Glumesc, normal!

Cine-mi face si mie mancare azi? N-am absolut niciun chef si frigiderul e cam gol...

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Fulguta, cam greu cu prejudecatile. Exista si articole si explicatii medicale dar ce sa-i faci omului cind nu vrea sa inteleaga! Ignore si gata, ca m-am convins ca e o lupta cu morile de vint si nici nu am chef. Doar ca ma mai enerveaza metoda abordare si nevoia unora de a fi inteleptii satului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ursulica... ce ai patit? Sper ca nu-i grav. Mai scrie cateva mesaje repejor, ca sa scapi de moderare.

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Botosel, care doctorita face pe nebuna? Aia de familie sau cea cu sarcina? Daca e aia de familie de ce nu te muti in alta parte? Sunt atitia care abia asteapta sa te ia la ei. Si gaseste-ti unul tinar, ca sunt mai deschisi la minte. E un drept legal sa iti reduci programul la 6 ore, dar e greu si obositor sa convingi pe cineva care nu vrea sau nu poate intelege...

Doctorita de familie face pe nebuna. Nu este in varsta, cred ca are cam 40-45 de ani. Si mama este tot la ea si de cate ori am rugat-o sa imi dea o trimitere fara sa ma vada,nu a vrut; merg in fiecare luna la ea sa ii duc copii dupa hartiile cu bebe si tot timpul are pretentia sa ma vada, adica nu pot sa las hartiile pur si simplu si sa plec. Imi place ca este la spitalul militar, care este oarecum vis-a-vis de serviciul meu si foarte aproape de Polizu, unde este medicul ginecolog.
Asa ca ma mai chinui un pic. Saptamana viitoare trebuie sa merg la ea si o voi intreba de aceasta recomandare. Numai la gandul ca as sta cu 2 ore mai putin la birou,deja ma face sa ma simt mai bine

Valentina 27+

Mergi la inceput