Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 9
michelle1981 spune:
Neata delfinariu!
Hai matusa!!!
Ieri am fost si noi la eco, bblina e bine, s-a ingrasat 500g in 2 saptamani, manca-o-ar mama pe ea
M-a intrebat doctorita daca vreau sa ma opereze saptamana viitoare pana pe 22 si am zis ca nu.
btz-ovi, dr. mi-a dat un bilet de internare pe care scrie 39 saptamani (adica perioada cat e ea plecata) si mi-a zis cand am contractii la 10 minute sau mi se rupe apa sa ma duc sa ma internez si mi-a zis ca ma lasa pe seama altui medic (dr. D.).. mi-a lasat si nr ei de tel.
Oricum cochetez cu ideea de a naste si la Elena Doamna, si la privat (daca intr-adevar deconteaza CAS). O sa ma hotarasc zilele astea.
M-am obisnuit cu ideea ce cezariana, nu mi se mai pare asa o tragedie.
Carmen am citit de micuta ta ca va veni vineri.. Tinem pumnii sa fie totul bine Iti doresc refacere grabnica
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu
AMR 2+ pana pupacim bebelina
Creatza11 spune:
Buna dimineata! Suntem si noi pe aici, ne chinuim sa tinem pasul cu voi, dar....
Felicitari Sorina, refacere rapida, sa-ti traisca bebe Bogdan si sa fie sanatos si mancacios!
Felicitari Criss, ce repede ai scapat....Sa-ti traiasca printesa ta Natalia si sa se faca frumoasa ca mamica cand o fi mare!
La multi ani Larisa si Alexia!(cu mare intarziere,scuze)
Maurice, felicitari pt logodna, sa va fie de bine, sa va iubiti o viata intreaga la fel ca acum si sa fiti sanatosi sa va cresteti bebeii mari!
Hai Matusa!!![majoreta]
Carmen , imi pare rau ca si tu ajungi la cezariana, dar vezi si tu cate suntem in situatia asta(de a face ceza fara sa vrem) Numai pt faptul ca nu s-a intors bebe suntem vreo 5, plus fetele care au nascut Racusor, Sorina,etc.... Oricum, azi trebuie sa fi foarte rasfatata, sa-ti faci pozici multe, sa te bucuri de ultima zi cu burtica din sarcina asta! Maine vine Leti!!!Maine este ziua pe care ai asteptat-o de atatea luni de zile....
Victo, Arissa, crispo, bts-ovi, va tin pumnii sa va apuce durerile facerii!!!
35+ cu un invingator David Gabriel
AMR 6+
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Daca va vine sa credeti de ce nu am putut eu dormi de la 5 dimi, am o pasare care a tot vociferat pe langa geamul de la dormitor, dar nu e un ciripit normal, e un sunet monoton care m-a adus la exasperare, sotul radea de mine ca ma cert cu pasarelele de-acum , cert e ca si acum sta in acelasi copac si nu da semne ca ar vrea sa ma lase sa ma odihnesc. Tare, nu?! Cred ca ar trebui sa ma duc la un control psihiatric...
Matusa, asteptam vestile bune
Carmen, sa mearga totul repede si bine maine! Operatie usoara si refacere rapida! Acusica o vei cunoste pe Leti
Alina 37+ cu
gargarita
anca_vlad spune:
neata....
fetele pe mine ma doare burta, dar nu cu contractii...asa pe langa buric!
ce sa fie!
Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
luana081985 spune:
neata delfinariu
Hai Matusa!!
Hai Carmen!!
Noi abia am facut ochisori merg sa fac paturile si sa iesim afara cat mai este racoare, su dupaia sa termin de facut curat in bucatarie si in baie.pupici.pe mai tarziu, asteptam peste si de la fetele care au trecut de termen
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 16 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
bumblebee spune:
Anca, eu una nu stiu si pe mine ma doare burta fara sa se intareasca, dar ma doare, nu gluma, dar in partea de jos. Contractiile sunt f rare si inca nu-s nasoale tare.
Alina 37+ cu
gargarita
Creatza11 spune:
Michelle, felicitari pt cele 500g in plus la bebelina, din pacate tot pelvina e....of....nu stiu ce oi mai spera si eu cand de fapt e cam clar ca nu ne asculta bebeii astia si nu se mai intorc! Tot speram sa aud pe vreuna cu vestea ca s-a intors!
Azi am intrat si noi in sap 37, maine mergem sa-l vedem pe bebe si probabil sa si programam cezariana.
Mai fetelor, am inceput si eu tocmai acu, la spartu targului sa ma umflu....si inca cum, ieri am fost putin plecata de la 10 dim la 12 si cand am venit m-am chinuit 5 min sa desfac o sticla cu apa din frigider...parca aveam carnati din aia grosi in loc de degete!!! Si nu era sticla sigilata! Iar in loc de picioare am adevarati butuci! Si am pus si 1.5 kg pe mine dintr-o data! E clar de la retinerea de apa....
Despre somnul de noapte, e foarte chinuitor, ne trezim din ora in ora sa mergem la toaleta, avem si arsuri, cand sa ne ia somnu la loc, nu ma lasa bebe pe o parte, incepe sa se impinga in saltea, pe partea celalta nu stiu ce ma doare, pe spate nu prea am aer suficient, si uite asa stau mai mult pe geam, la tv, astept sa vina dimineata. Ziua e perfect, n-am nimic, sunt viteaza foc, dar sa umblu, sa trebaluiesc, sa fac orice, numai in pat NU.
Azi vreau sa fac cu fiu-meu o prajiturica, de fapt este reteta de tort dar noi o facem in tava....ca mi se pare ciudat sa fac un tort rotund asa....cand nu-i ziua nimanui. Vrem sa-i facem o surpriza lui tati cand vine la noapte, a fost plecat in Ungaria, cu serv. Vedeti fetelor, el ne lasa singurei in prag de nastere si noi il asteptam cu tortuletul lui preferat!!! E prea frumos din partea noastra, macar acu sa-i mai fac, ca apoi, cand o veni David.....cartofi copti, nici macar prajiti ca n-am cand sa-i curat
Deci ma grabesc sa ma duc acum, dimineta la supermarket sa iau cele necesare ca mai tarziu vine canicula si n-am nici masina, tot el a luat-o....
Sa aveti o zi buna, racoroasa si cu inca 2-3 nasteri in afara de Matusa!!!
36+ cu un invingator David Gabriel
AMR 6+
luana081985 spune:
Creatza11 nici eu nu imi dau seama cum ca pana acum nu m.am umflat deloc, si acum ma umflu, am niste degete la maini de zici ca sunt carnati, ma deranjeaza propiu ssi picioarele sunt umflate nu asa tare dar oricum, la fata m-am umflat. Off mai e putin si gata
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 14 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
Creatza11 spune:
Am uitat sa va intreb ceva....Voua cand a inceput sa vi se lase burtica?
La mine e tot sus, unde e si tare, tare, iar jos e cam moale, si cand stau in pat intinsa pe spate se vede clar ca David sta sus! E mult mai umflata acolo!
36+ cu un invingator David Gabriel
AMR 6+
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Anca, eu una nu stiu si pe mine ma doare burta fara sa se intareasca, dar ma doare, nu gluma, dar in partea de jos. Contractiile sunt f rare si inca nu-s nasoale tare. Alina 37+ cu gargarita |
azi noapte m-a durut si pe sub burta!
au fost si ceva contractii dar nu dureroase, mai insistente sunt cand stau in picioare -daca sunt la orizontala burrtica e relaxata dar soare
acum ma seaca durerea din stanga buricului!
Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!