Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata si de la mine....is cheauna...am dormit bine pana la 3 cand m-am trezit brusc. Am mai adormit apoi la 4:30. Apoi la 7 punct iar m-am trezit si n-am mai dormit. Acum mi-e somn dar e fi'mea acasa si dormi de poti....beau o cafea. Nu stiu ce is cu insomniile astea.
Bitzi, de mult tot vreau sa te intreb. Tu nu ai DPN pe 20 iulie. Cand a fost UM? Ca in lista esti trecuta cu 20 iulie?
racusoru', da' ce matinala ai fost draguta....

Fetelor am uitat sa va multumesc pentru urarile de ziua Alexiei! Am fetita mare...

Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 9 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ce bine de tine ca sus burtica!

a mera e jos de mult, si coboara de la o saptamana la alta!

si sarcina e mai mica decat a ta!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

'Neata, fetele!

Azi sunt mai "matinala"

Sa scot si eu motatele
HAI, MATUSA! HAI BEBE DUCU! NASTERE USOARA SI BEBIC SANATOS, VOINIC SI PAPACIOS! SA VINA LAPTICUL REPEDE SI SA TE REFACI USOR DUPA CEZARIANA!

HAI, CARMEN! HAI LETI! SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE, SA O TII PE LETI IN BRATE FERICITA SI SA TE REFACI RAPID! Ce surpriza, Carmen, eu eram aproape sigura ca tu vei naste natural, dar daca conditiile nu permit, e mai bine si pentru Leti si pentru tine sa faci cezariana.

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

creatza si la mine sta sus, dar pentru ca sta cu capul si spatele, partile cele mai voluminoase, sub cutia toracica.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu

AMR 2+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Am fost si noi ieri la eco... sunt putin trista, bebe are biparietalul si circumferinta craniana de 35-36 saptamani, dar femurul si circumferinta abdominala de 33 saptamani

greutate estimata 2200-2300 gr. si dr. mi-a spus ca va avea maxim 2700-2800 gr. eu speram sa ajunga macar la 3000 gr. ... dr. mi-a mai zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez, ca este la limita inferioara, dar in standard... o sa merg saptamanal la control de acum incolo, ca sa-i monitorizeze cresterea..

se pare ca nu exista nici o problema reala pentru greutatea mica...nu stiu de ce e atat de micut sper sa fie sanatos copilasul meu!

Si ca sa fiu si mai trista, de aseara nici nu prea l-am simtit pe bebitza, doar daca il mangai sau il pupa tati se misca un pic, apoi iarasi se opreste

sper sa fie bine...

Elena 35+ cu un cuminte

Mergi la inceput

si desigur ca nici nu s-a intors... medicul spune ca inca mai are timp si spatiu, dar ... sa vedem! eu nu prea cred ca se va mai intoarce el cu capsorul spre iesire...

Elena 35+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Tot 2 in 1, mor de ciuda! Tot cu sangerari un pic, cu dureri ca de menstruatie, dar nimic concret. M-a sunat doctorul meu din Zalau, am ramas afis, ca nu ne-am sunat deloc pana acum, sa ma intrebe daca am nascut. I-am zis ca sambata am inducere, daca nu se rupe apa pana atunci. Foarte dragut din partea lui, mi-a urat succes, sa nu am emotii, si s ail sun sa ma laud cu bebicu... Ce dragut!

M-am trezit la 2, de spaima ca mi se rupe apa si eu nu o sa imi dau seama. De abia am adormit inapoi pe la 4...

Creata, Luana, asa is si io cu degetele umflate, picioarele butuci... E cald, sarcina apasa... N-avem ce face...

Michelle, ce bine ca a pus bine bebelina in greutate! Ma bucur!

Deci, hai sa vedem cum sta treaba cu nasterile programate. Victo, unde esti cu lista?

15.07 - Matusa
16.07 - Carmen, Ela
17.07 - Crispro (adica eu)

Hai Victo, te bagi in lista? BTZ? Care mai doriti pana duminica?

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, . Si al meu bebic la 37s avea doar 2650. Asa am fost de necajita, de numa... Te inteleg perfect. Insa la mine lucrurile au luat o intorsatura frumoasa - a pus bebelu de numa acum in ultimele saptamani, de a ajuns la 3400. Si mie mi-a zis doctora ca sunt mamici care nasc copii de 2800, sanatosi, sa nu imi fac griji ca va fi bine, si daca nu mai oune pe el. Si uite ca asa a si fost... Si la mine circumferinta abdomenului a fost mica... Iti doresc sa fie bine si in cazul tau, sa recupereze bebele. Sa stii ca mereu cand citesc mesajele tale parca ma vad pe mine, ca si eu sunt tot cu placenta anterioara, tot mai tarziu am simtit si eu bebele miscand, si mult mai lin decat alte mamici. Aveam exact grijile tale. Acum insa e bine, si acelasi lucru ti-l doresc si tie. Multi -ici sa treaca supararea.

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eladea, de care sling ti-ai luat? Eu mi-am luat reglabil, cu inele, tot cu 13o lei. Ce ma bucur ca esti multumita de el. Sper sa ma descurc si eu...

Cristina 39+ cu

Cistina, tot reglabil cu inele mi-am luat...e cel mai usor de folosit...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Puiutz, . Si al meu bebic la 37s avea doar 2650. Asa am fost de necajita, de numa... Te inteleg perfect. Insa la mine lucrurile au luat o intorsatura frumoasa - a pus bebelu de numa acum in ultimele saptamani, de a ajuns la 3400. Si mie mi-a zis doctora ca sunt mamici care nasc copii de 2800, sanatosi, sa nu imi fac griji ca va fi bine, si daca nu mai oune pe el. Si uite ca asa a si fost... Si la mine circumferinta abdomenului a fost mica... Iti doresc sa fie bine si in cazul tau, sa recupereze bebele. Sa stii ca mereu cand citesc mesajele tale parca ma vad pe mine, ca si eu sunt tot cu placenta anterioara, tot mai tarziu am simtit si eu bebele miscand, si mult mai lin decat alte mamici. Aveam exact grijile tale. Acum insa e bine, si acelasi lucru ti-l doresc si tie. Multi -ici sa treaca supararea.

Cristina 39+ cu

Crispro, multumesc mult de tot pentru incurajari! Trag si eu speranta sa puna ceva carnita mai multa acum, in ultima luna... Ma bucur ca bebicul tau a recuperat in greutate asa de frumos si imi place de tine ca esti optimista, increzatoare! Sa dea DD sa vina bebe sanatos cand iti doresti si sa ai nastere usoara!

Elena 35+ cu un cuminte

Mergi la inceput