Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 7
CarmenAlbu spune:
Avem o saptamana plina fetelor bag de seama,
Asa e Bumblee ca daca as fi stiut de o sapt 2 m-as fi stresat tare!!
Crispo hai ca pana in week end avem cel putin 3 delfinasi la soare!!
Am aflat cu ocazia asta ca sunt foarte rezistenta la durerea contractiilor, cam degeaba!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR MAI PUTIN DE 2 ZILE!!!
pufescu spune:
Carmen, bafta multa!!! Si stai calma cu schimbarea de plan, se mai intampla. Important e sa se termine cu bine, tu ai facut tot ce a fost posibil sa fie ok, ai fost cuminte,ai dus sarcina la termen.Doctorul stie ce face, trebuie sa ai incredere. sa faci poze multe cu burta maine :)
36+ Raducu
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu Carmen, bafta multa!!! Si stai calma cu schimbarea de plan, se mai intampla. Important e sa se termine cu bine, tu ai facut tot ce a fost posibil sa fie ok, ai fost cuminte,ai dus sarcina la termen.Doctorul stie ce face, trebuie sa ai incredere. sa faci poze multe cu burta maine :) 36+ Raducu |
Mersi, o sa fac pozici, ca ma apuca nostalgia, sambata vroia sa vina un prieten drag regizor sa-mi faca mai multe .. o sa-i faca lui Leti
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
paula_m spune:
HAI MATUSA!!!
Sa treci cu bine peste cezariana si sa ai o recuperare rapida!!
Noapte buna va doresc tuturor
Paula, 38+ cu ,
AMR 12 zile
eladea2005 spune:
uauuuuuuuuu...ce de vesti..
MATUSA, CARMEN, TINEM PUMNII SI SCOATEM MAJORETELE!!!! O SA FIE BINE, O SA VEDETI!!! RECUPERARE RAPIDA!SI BEBEI SANATOSI!
rodi, crispro, azi am testat slingul..e super...am fost la cumparaturi cu Filip in sling, a dormit bustean... si e f comod pt cine il poarta, nici nu-l simti...copilul are o pozitie f confortabila , ca in burtica la mami...si nici macar nu trebuie sa tii de el...oricum, materialul trebuie sa fie unul bun, mai tare,rezistent, adica nu din orice material se paote face sling...parerea mea...am si facut cate ceva prin casa cu Filip agatat de mine...si l-am si alaptat in el... eu una sunt super multumita...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
crispro spune:
Eladea, de care sling ti-ai luat? Eu mi-am luat reglabil, cu inele, tot cu 13o lei. Ce ma bucur ca esti multumita de el. Sper sa ma descurc si eu...
Cristina 39+ cu
Otiliav spune:
ce de vesti!
Matusa, Ela, Ana, Carmen
Carmen, eu cred ca pentru colul tau e mai buna cezariana. In felul acesta il menajezi si te poti gandi la o viitoare sarcina ca stiu ca iti doresti. La naturala fiind rigid cine stie ce se mai poate intampla. Ce nu inteleg e de ce te-au pus sa stai in pat daca el e asa de rezistent/rigid si nu sunt sanse de dilatare.
Mi-ai dat de gandit cu cresterea lui Leti in ultimele zile. Eu de unde sa stiu daca fata mea e bine ca nu am cu ce alta greutate sa compar din ultima vreme.
Rodyka, am si eu 2 port-bb uri si nu sunt la fel de bune precum slingul. La port bb ma durea spatele in zona bretelelor, plus ca daca ma aplecam cu copilul in brate putea sa cada din el.
Ana, Carmen, ce copilasi voinici faceti. Mai ramane de vazut daca au prezis bine doctorii.
Btz, tu de ce pui raul inainte. Inca nu ai ajuns la 42 de saptamani.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am venit si noi de la medic.. vesti nu bune.. Leti si-a mai pus o data cordonul in jurul gatului, acum are dublu, restul e scurt dupa estimari, placenta gradul 3, lichidul slab, nu a mai luat in greutate, colul rigid de la cicatricele de la operatii foarte sus, cu aceeasi deschidere exterioara de 1, am avut pe monitorizare contractii cu intensitate de pana la 130 am simtit doar putina durere, in 20 minute am avut 5, dr mi-a spus variantele! Varianta 1, inducere in urmatoarele zile dar nu crede ca se va dilata colul pentru ca practic intregul tesut este o cicatrice mare care il tine, daca totusi se dilata riscul strangularii este foarte mare, daca intre timp se mai intoarce in burtica se poate intampla si in burtica strangularea... Varianta 2 cezariana de urgenta zilele astea pentru ca nu este multumit de cantitatea de oxigen care ajunge la ea dovada fiind faptul ca in ultimele 10 zile nu a mai luat in greutate deloc! Variatnta 3 cu ajuns la termen pentru inducere este exclusa in primul rand datorita conditiilor placentei si cordonului! El mi-a spus ca daca insist pe vaginal va trebui sa o scoata neaparat cu vacumul si asta numai daca ma dilat dar a spus ca daca la contractii cu intensitate de 130 ( nasterea ajunge la 150) nu isi modifica forma sansele sunt minime, si el nu risca o astefel de nastere naturala in toate conditiile enumerate mai sus! Deci azi e ziua deciziei, trebuie sa-l sun maine sa-i spun ce am hotarat, sotul a spus clar cezariana, eu gandesc la fel... of si eu care vroiam atat de mult naturala! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 37+ cu AMR 2+ |
Ooo Carmen, nu-ti face griji. Cezariana in conditiile date este singura solutie. Asa ca nu ai de ce sa regreti. Sanatatea fetitei e cea mai importanta. Si tu esti pe maini bune. Dupa cum ai povestit de atatea ori s-a vazut ca esti pe maini de doctor competent si dedicat, si sigur te-a sfatuit bine. O sa fie bine... Pupici!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
ciristina_serban spune:
[quote]citat din mesajul lui bumblebee
Offf mai Carmen
O sa fie bine... lasa ca data viitoare nastem natural, da?
Fetele, am dat comanda pe babyshopp de sterilizator avent si azi a ajuns si l-am si probat Sunt f multumita de el, am primit si un bibe de 125, 1 de 260, 2 tetine, 2 suzi, perie de spalat bibe si totul a costat 230 lei. Eu am comandat prin posta cu rambus, ca era cel mai convenabil. Am vrut sa va spun ca poate nu ati apucat sa va luati toate
Alina 37+ cu
gargarita
[/quote
Ce bine ca ai zis... ca eu una nu m-am grabit inca sa iau, si mi se pare oke la pret fata de ce am vazut in farmacii..mai ales ca ti-a dat si biberoane si tetine.. Multumesc
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
CarmenAlbu spune:
Otilia asa m-am gandit si eu cu colul, dar se pare ca nu aveau cum sa stie gradul de rigiditate, ei au tot sperat ca cicatricea sa il sigileze si s-a intamplat, dar nici eu nu mi-am asumat niciun risc e adevarat..
Lasa ca o sa fie bine tot la voi ca am vazut pozica si minunea e tare bine acolo in burtica! Si mai cred ca au masurat ce era de masurat adica transportul oxigenului si calitatea placentei!
Pe de alta parte vezi tu ca in usa nu fac atatea echo,si nu e bine nici asa.. La mine a fost o sarcina speciala urmarita mai atent din cauza ca stiau antecedentele cu colul, altfel nu cred ca faceau ei atatea masuratori mai ales ca dr meu nu e adeptul masuratorilor, ce mi-a spus ca i-a dat de gandit a fost faptul ca eu nu o simt pe leti miscand si cate 6 ore ... si a zis ca nici la echo nu e agitata ea cum ar trebui, daca la tine misca normal, si parametri sunt considerati buni atunci bebe Iulia e perfect!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu