Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 6
crispro spune:
Matusa, Doamne ajuta pe maine! Tinem pumnii, sa fii curajoasa, si sa ai parte de o nastere usoara!
Ana, deci cezariana ramane... Nu-i bai, sa vina bebica cu bine, asta e important! Vineri iti facem galerie!!!
Cristina 39+ cu
CarmenAlbu spune:
Multumesc fetelor, vineri la 1200 intram cu toti in operatie si in mai putin de 48 de ore o vom cunoaste pe Letizia, suntem emotionati amandoi, am vorbit cu medicul el recomanda sa nu lasam week endul sa treaca! Asa ca hotararea a fost luata pana la urma de Letizia!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR 2+
bumblebee spune:
Carmen, Leti e la termen, are greutate buna si totul va fi bine, acusica o sa faceti cunostinta cu ea, ce emotionant
Matusa, bafta maine! Operatie usoara si recuperare rapida!
Alina 37+ cu
gargarita
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am venit si noi de la medic.. vesti nu bune.. Leti si-a mai pus o data cordonul in jurul gatului, acum are dublu, restul e scurt dupa estimari, placenta gradul 3, lichidul slab, nu a mai luat in greutate, colul rigid de la cicatricele de la operatii foarte sus, cu aceeasi deschidere exterioara de 1, am avut pe monitorizare contractii cu intensitate de pana la 130 am simtit doar putina durere, in 20 minute am avut 5, dr mi-a spus variantele! Varianta 1, inducere in urmatoarele zile dar nu crede ca se va dilata colul pentru ca practic intregul tesut este o cicatrice mare care il tine, daca totusi se dilata riscul strangularii este foarte mare, daca intre timp se mai intoarce in burtica se poate intampla si in burtica strangularea... Varianta 2 cezariana de urgenta zilele astea pentru ca nu este multumit de cantitatea de oxigen care ajunge la ea dovada fiind faptul ca in ultimele 10 zile nu a mai luat in greutate deloc! Variatnta 3 cu ajuns la termen pentru inducere este exclusa in primul rand datorita conditiilor placentei si cordonului! El mi-a spus ca daca insist pe vaginal va trebui sa o scoata neaparat cu vacumul si asta numai daca ma dilat dar a spus ca daca la contractii cu intensitate de 130 ( nasterea ajunge la 150) nu isi modifica forma sansele sunt minime, si el nu risca o astefel de nastere naturala in toate conditiile enumerate mai sus! Deci azi e ziua deciziei, trebuie sa-l sun maine sa-i spun ce am hotarat, sotul a spus clar cezariana, eu gandesc la fel... of si eu care vroiam atat de mult naturala! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 37+ cu AMR 2+ |
Carmen curaj si eu fac cezariana cam din aceleasi motive mai putin problemele cu colul pe care le ai tu , decat sa risti mai bine alegi cezariana.
saptamana 38 Ducu
paula_m spune:
Carmen, mai ai putin si o vei tine in brate pe Leti. Cred ca arzi de nerabdare.
O sa raman ultima sa nasc...toata lumea mi-o va lua inainte
Bumblebee, poti sa-mi dai mai multe detalii despre sterilizator? Eventual imi poti trimite un PM...Nici eu nu mi-am luat inca si in magazine sunt niste preturi...
Oana, fa-ti 5 min si pune si niste poze cu Matei!!!!!!!
Paula, 38+ cu ,
AMR 12 zile
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Multumesc fetelor, vineri la 1200 intram cu toti in operatie si in mai putin de 48 de ore o vom cunoaste pe Letizia, suntem emotionati amandoi, am vorbit cu medicul el recomanda sa nu lasam week endul sa treaca! Asa ca hotararea a fost luata pana la urma de Letizia! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 37+ cu AMR 2+ |
Scoatem motatele pentru MAtusa si pentru Carmen!!
O sa fie bine, o sa vedeti, DD are ceva pregatit pentru fiecare dintre noi iar copilasii nostri sunt cele mai speciale lucruri din lume!!
Hai MAtusa!!
Hai Carmen!
Btz ovi: nu mai fii trista, ca se transmite la bebe...de venit, vine el, fii fara grija..nu ramane niciuna nenascuta!!!Pupici multi si o de la mine!
Laura 37+ cu
AMR 2+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
CarmenAlbu spune:
Va multumesc pentru incurajari fetelor!!!
Matusa ma voi gandi la tine ca doar suntem apropiate
Inca nu constientizez asa ca ma uit la motate si nu imi dau seama ca sunt pentru noi, maine sigur voi fi sigura si constienta!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR 2+
crispro spune:
Deci vineri scoatem motatele si pentru Carmen. Ce de delfinasi se anunta... Si eu sunt saptamana asta cu bebele in brate, ori azi, maine, de buna voie, ori sambata de musai la inducere...
Cristina 39+ cu
bumblebee spune:
Daaa, maine, poate e bine totusi ca nu ai aflat de operatie cu mult timp inainte, dar totusi suficient timp ca sa te obisnuiesti cu ideea.
Alina 37+ cu
gargarita