Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 5
giorgia23 spune:
Mamici eu am alta problema acum...fata mea face kk rar...cam la 2-3zile...e normal?...mama zicea ca asa eram si eu cand eram mica...oare sa ma mosteneasca?
GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
CarmenAlbu spune:
Am venit si noi de la medic.. vesti nu bune.. Leti si-a mai pus o data cordonul in jurul gatului, acum are dublu, restul e scurt dupa estimari, placenta gradul 3, lichidul slab, nu a mai luat in greutate, colul rigid de la cicatricele de la operatii foarte sus, cu aceeasi deschidere exterioara de 1, am avut pe monitorizare contractii cu intensitate de pana la 130 am simtit doar putina durere, in 20 minute am avut 5, dr mi-a spus variantele!
Varianta 1, inducere in urmatoarele zile dar nu crede ca se va dilata colul pentru ca practic intregul tesut este o cicatrice mare care il tine, daca totusi se dilata riscul strangularii este foarte mare, daca intre timp se mai intoarce in burtica se poate intampla si in burtica strangularea...
Varianta 2 cezariana de urgenta zilele astea pentru ca nu este multumit de cantitatea de oxigen care ajunge la ea dovada fiind faptul ca in ultimele 10 zile nu a mai luat in greutate deloc!
Variatnta 3 cu ajuns la termen pentru inducere este exclusa in primul rand datorita conditiilor placentei si cordonului!
El mi-a spus ca daca insist pe vaginal va trebui sa o scoata neaparat cu vacumul si asta numai daca ma dilat dar a spus ca daca la contractii cu intensitate de 130 ( nasterea ajunge la 150) nu isi modifica forma sansele sunt minime, si el nu risca o astefel de nastere naturala in toate conditiile enumerate mai sus!
Deci azi e ziua deciziei, trebuie sa-l sun maine sa-i spun ce am hotarat, sotul a spus clar cezariana, eu gandesc la fel... of si eu care vroiam atat de mult naturala!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR 2+
btz_ovi spune:
Off Carmen desi al meu nu are cordonasul in jurul gatului te inteleg perfect.
Atat ne-am dorit naturala amandoua si acum din pacate suntem nevoite sa ajungem la cezariana.
Trebuie sa ne consolam insa cu gandul ca in curand ne vom tine puiutii in brate.
O sa nu mai fii suparata !!!
40 FIX cu
HAI BEBE PAUL CHRISTIAN IN BRATELE MELE
Ana. spune:
Stiti ca va spuneam ieri ca Polizu intra de luni in renovare(desi nu se poate stii 10%).
Pana la urma poate asa a fost sa fie,lucrurile in viata nu sunt intamplatoare.
Si o sa intru vineri in cezariana.De altfel copilul e cam mare, 3950 si dubla circulara de cordon.
Am niste emotii imense,sper sa fie totul bine.
39+ cu
DPN 18 iulie
giorgia23 spune:
Offf Carmen imi pare rau ca vestile nu sunt bune...stiu ca iti doreai f.mult sa nasti natural si stiu ca o sa iei cea mai buna decizie pt tine si Leti
GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am venit si noi de la medic.. vesti nu bune.. Leti si-a mai pus o data cordonul in jurul gatului, acum are dublu, restul e scurt dupa estimari, placenta gradul 3, lichidul slab, nu a mai luat in greutate, colul rigid de la cicatricele de la operatii foarte sus, cu aceeasi deschidere exterioara de 1, am avut pe monitorizare contractii cu intensitate de pana la 130 am simtit doar putina durere, in 20 minute am avut 5, dr mi-a spus variantele! Varianta 1, inducere in urmatoarele zile dar nu crede ca se va dilata colul pentru ca practic intregul tesut este o cicatrice mare care il tine, daca totusi se dilata riscul strangularii este foarte mare, daca intre timp se mai intoarce in burtica se poate intampla si in burtica strangularea... Varianta 2 cezariana de urgenta zilele astea pentru ca nu este multumit de cantitatea de oxigen care ajunge la ea dovada fiind faptul ca in ultimele 10 zile nu a mai luat in greutate deloc! Variatnta 3 cu ajuns la termen pentru inducere este exclusa in primul rand datorita conditiilor placentei si cordonului! El mi-a spus ca daca insist pe vaginal va trebui sa o scoata neaparat cu vacumul si asta numai daca ma dilat dar a spus ca daca la contractii cu intensitate de 130 ( nasterea ajunge la 150) nu isi modifica forma sansele sunt minime, si el nu risca o astefel de nastere naturala in toate conditiile enumerate mai sus! Deci azi e ziua deciziei, trebuie sa-l sun maine sa-i spun ce am hotarat, sotul a spus clar cezariana, eu gandesc la fel... of si eu care vroiam atat de mult naturala! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 37+ cu AMR 2+ |
of Carmen..maine ma duc si eu la eco sa vad ce mai face..daca medicul zice cezariana.....nici sa nu te gandesti la altceva. Alexia a fost scoasa cu vacuum-ul si e un copil absolut normal...insa daca m-ar pune acum cineva sa aleg si as sti ca e risc de vacuum as face cezariana.
Eu as zice varianta 2 si cat mai repede!
Doamne ajuta!
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 10 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
Offf mai Carmen
O sa fie bine... lasa ca data viitoare nastem natural, da?
Fetele, am dat comanda pe babyshopp de sterilizator avent si azi a ajuns si l-am si probat Sunt f multumita de el, am primit si un bibe de 125, 1 de 260, 2 tetine, 2 suzi, perie de spalat bibe si totul a costat 230 lei. Eu am comandat prin posta cu rambus, ca era cel mai convenabil. Am vrut sa va spun ca poate nu ati apucat sa va luati toate
Alina 37+ cu
gargarita
luana081985 spune:
Carmen linisteste-te ca cezariana nu e o tortura, crede-ma important e ca bebei nostri sa fie sanatosi. Normal ca aproape toate vrem naturala din diverse motive dar cand nu e de ales asta e. Sa nu te simti mai putin mama pentru asta. Pupici si curaj ca mai e putin si o tii in brate pe micuta Leti.
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 16 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
larissa_79 spune:
ma duc sa pap branzica cu rosii...apoi sa citesc putin ( tati se joaca cu ale) si dupa aia poate reusesc si eu sa adorm.
am reusit sa racesc si eu putin asa ca nu suport AC-ul si mor de cald...ufffff
Va doresc o noapte buna..fara evenimente neprevazute ( pentru cine nu doreste)!
Matusa....maine ne gandim la tine! Doamne ajuta! Sa ne dai vesti prin cineva!
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 10 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
crispro spune:
Carmen, eu zic sa nu stai pe ganduri. Daca doctorul recomanda cezariana, ca e mai bien pentru Leti, atunci asta e. Nu merita sa risti nimic.
Rodi, scumpa, . Asa eram eu , tare emotionata cand ai nascut tu, puteam fi eu in locul tau. Eram colpesita de emotii, cum ai nascut, cum e Isa, cum papa, tot... Abia asteptam sa scrii. Of, Doamne, deja o luna... Ce trece timpul! Cand faci probe cu esarfa/port bebe, fa o poza, sa vedem si noi!
Cristina 39+ cu