Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 19
larissa_79 spune:
de matusa nu stie nimeni nimic?
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 9 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
maurice spune:
Oau, Carmen, deci a sosit clipa cea mare !Sa dea Domnul sa fiti bine amandoua, sa te refaci repede si sa ne incanti cu minunatiile lui Leti! O sa ma gandesc la tine!.
Eu am mai facut rahie o data, pentru o operatie la menisc, si intr-adevar o zi am stat nemiscata, ca sa nu raman cu dureri de cap.
Ramo, Ana, Ela, nastere usoara!
bumblebee ce fel de sterilizator ai luat, cu aburi? Si site-ul este baby-shop?
otilia e o scumpa bebe, ce poza reusita!
35+
ela_mm spune:
doamne, crispro, nici nu mi-am dat seama ca si tu esti la termen. ma blocasem la victo si btz.
mai stii ca saptamana viitoare e randul larisei??? asa s-ar cadea!
pai o sa ma gandesc la voi 4 si sper cat de curand sa va tineti bebeii sanatosi si frumosi in brate.
daca mai pun la socoteala programarile doamne cate evenimente o sa pierd saptamana viitoare. (sabrina iti tin pumnii sa fie totul ceas!)
dar bumblebee e programata duminica? asta e tare. bravos. era exact DPN meu. sper din inima ca pana atunci sa fiu acasa si sa-i fac galerie din fata calculatorului.
Ela 38+ cu Eva Maria
!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!
Mycya spune:
da Crispo am aparut si eu de o ora tot scriu mesaje si lungi ca sa zic toate odata dar prima data mi sa inchis laptopul si am ramas fara el si a doua oara am uitat sa imi scriu parola ca ma deconecatasesi uite asa scriam eu cate 10 minute degeaba.
eu v-am citit si ieri printre treaba care am avut-o numai ca nu am scris.am varuit si noi in sf camera aiape care tot o amanam, am facut curetenie si am pus si patutul langa patul nostru ce mie drag cand il vad acolo, am mai facut cumparaturi pentru bebelina,am fost si la intalnirea cu anestezista si oleaca bucatareala si seara la 10 am picat franta cu niste picioare umflate si maini de am dormit cu prosopul ud pe ele ca altfel nu reuseam eu sa ma odihnesc mai alea la ce calduri ma luase....noroc mare ca plouat toata noaptea si asa a fost racoare in camera
maine am si eu intalnire eco cu bebelina.sper sa mi se spuna ce greutate mai are ca doctorita asta de fiecare data masoara numai ce ii vrea muschii ei si nu tot
Bianca 36 + Andra Maria
CarmenAlbu spune:
Azi la 1930 intram in operatie! Am emotii cat casa!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR MAI PUTIN DE 24 ORE!!!
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Azi la 1930 intram in operatie! Am emotii cat casa! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 37+ cu AMR MAI PUTIN DE 24 ORE!!! |
baafta multa si asteptam vesti de la tine cat mai repede si cat mai curand!
CURAJ!
Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Azi la 1930 intram in operatie! Am emotii cat casa! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 37+ cu AMR MAI PUTIN DE 24 ORE!!! |
dar cum de schimbarea asta??
sa dea Dumnezeu sa fiti bine amandoua,sanatoase si asteptam cu nerabdare vesti de la voi.
HAI CARMEN, HAI LETI!!!!
Bianca 36 + Andra Maria
crispro spune:
Carmen, ... azi...
Sa fii curajoasa, ai incredere ca va fi bine, iti tinem pumnii si ne rugam la DD sa fie bine, si pentru tine, si pentru toate fetele care nasc azi si maine. Iti doresc nastere usoara, sa te refaci mrepede, si sa vina Leti cu bine.
Cristina 40+ cu
eladea2005 spune:
UAUUUUUUUUUU, CARMEN...BAFTA MULTA, NASTERE USOARA SI RECUPERARE RAPIDA!!!!!!!!
HAI LETI, ASTEPTAM SA TE CUNOASTEM!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...