Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 18
crispro spune:
Rodi, ce a crescut Isa, super!
Ramo,deci maine te internezi. Sa ne tina sora ta la curent, sa stim daca te baga in operatie maine sau luni...Tinem pumnii, oricum!
Victo, cred ca nu mai ai chef de nimic. Io deja is super stresata, desi azi am fix 40 de saptamani, nu am depasit, dar nu mai am rabdare. Marele meu stres e sa nu pateasca bebe ceva, tot il monitorizez sa miste bine... Am un morcov... Eu sambata merg la nastere, vezi cum faci... Sigur ne vedem pe acolo daca nasti in weekend sau luni... Nu ai pus o poza pe picassa, sa te recunosc si eu... Sa ma tragi de maneca, daca ma recunosti tu...
Ana, stiu ca si tu maine te-ai programat, ca sa nu ramai fara spital, dar de gravida ce sunt, am uitat sa te trec in minilistuta de weekend. Asa ca mii de scuze si -ici, si mai pun o data lista..
15.07 - Matusa
16.07 - Ana, Carmen, Ela, Ramo( ?)
17.07 - Crispro
Si sunt convinsa ca vor fi mai multi...
Cine nu a semnat condica azi (dintre cele care o semneaza zilnic)? - Nela, Mycya, pe unde umblati?
Cristina 40+ cu
Mycya spune:
HAI ANA!!!
HAI CARMEN!!!
HAI ELA!!!
HAI RAMO!!!
sa aveti bebei sanatosi,papaciosi si cumintei.si voi mamicute sa aveti parte de o recuperare rapida, mult laptic si fericire in noua viata cate un si un brat de
Bianca 36 + Andra Maria
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Am intrat si eu ca sa scot motatele!!
Hai Ana!!!
Hai Ela!
Hai Carmen
Hai Ramo!!!
Laura 37+ cu
AMR 2+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
ela_mm spune:
eladea, ma gandesc ca daca tot ai sarbatoare de 3 sapt, stai pe acasa sa sarbatoresti cu bb Hilip, sau? pai ma gandeam sa te bazai maine cu un sms daca toate-s bune. asta daca nu ai planuri de iesit prin weekend.
Ela 38+ cu Eva Maria
!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!
racusor2010 spune:
giorgia felicitari si tie pentru 3 saptamani eu stiu ca la copii e ok si daca fac la 2-3 zile, dar parca de luni e cam mult..mai ales ca papa la san, de obicei cei pe lapte praf se constipa tu papi fructe si legume? ca mie pediatra mi-a zis sa nu mananc foarte multa carne ca ii constipa si pe ei...si sa mananc si fructe si legume...
CArmen nu inteleg de ce ti-a zis sa nu te misti 24 ore unde am nascut eu te tin 16 ore la postoperator si te lasa in camera dupa ce vad ca te poti mobiliza..si eu zis ca e bine sa te mobilizezi cat mai repede...eu am nascut la 12 jumate noaptea, pe la 2 am ajuns la post=operator si la 10 dimineata deja voiam sa ma duc la bebe. doar ca ameteam...
si nu am avut nici un fel de durere, nici de spate, nici de cap..tot rahi am avut si eu anestezia, amortesti de la brau in jos, nu simti nimic, dar esti constienta...anestezistul e la capul tau si te intreaba mereu daca esti ok, daca simti ceva...si ti-l arata si ti-l apropie pe bebica imediat ce il scot...daca e totul ok la o ora ti-l si aduc langa tine..la mine nu a fost cazul ca era la incubator micutul...
asa am avut si eu operatia, exact cum descrii tu...ce bine ca zici de centura, sa il sun pe dr meu neaparat sa imi zica daca e ok, sper sa nu fie prea tarziu
eu sa stii ca nu am putut adormi dupa cezariana..cica din cauza adrenalinei...mi-au zis ca mi-au facut ceva sa dorm..dar de unde nici urma de somn...
si sper sa nu patesti ca mine sa nu ;poti dormi dupa ceaiul de tei e remediul ideal!! si nu ii face rau nici lui bebe..
mami de brotacel Andrei Ioan
crispro spune:
Pana sa scriu eu mesajul, vad ca Mycya e la apel. Ok. De Laurika si Paula M nu am scris ca nu au semnat condica, ca ele mai intra si la 2 zile, nu musai zilnic. Dar vad ca si voi sunteti pe felie!
Cristina 40+ cu
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 giorgia felicitari si tie pentru 3 saptamani eu stiu ca la copii e ok si daca fac la 2-3 zile, dar parca de luni e cam mult..mai ales ca papa la san, de obicei cei pe lapte praf se constipa tu papi fructe si legume? ca mie pediatra mi-a zis sa nu mananc foarte multa carne ca ii constipa si pe ei...si sa mananc si fructe si legume... CArmen nu inteleg de ce ti-a zis sa nu te misti 24 ore unde am nascut eu te tin 16 ore la postoperator si te lasa in camera dupa ce vad ca te poti mobiliza..si eu zis ca e bine sa te mobilizezi cat mai repede...eu am nascut la 12 jumate noaptea, pe la 2 am ajuns la post=operator si la 10 dimineata deja voiam sa ma duc la bebe. doar ca ameteam... si nu am avut nici un fel de durere, nici de spate, nici de cap..tot rahi am avut si eu anestezia, amortesti de la brau in jos, nu simti nimic, dar esti constienta...anestezistul e la capul tau si te intreaba mereu daca esti ok, daca simti ceva...si ti-l arata si ti-l apropie pe bebica imediat ce il scot...daca e totul ok la o ora ti-l si aduc langa tine..la mine nu a fost cazul ca era la incubator micutul... asa am avut si eu operatia, exact cum descrii tu...ce bine ca zici de centura, sa il sun pe dr meu neaparat sa imi zica daca e ok, sper sa nu fie prea tarziu eu sa stii ca nu am putut adormi dupa cezariana..cica din cauza adrenalinei...mi-au zis ca mi-au facut ceva sa dorm..dar de unde nici urma de somn... si sper sa nu patesti ca mine sa nu ;poti dormi dupa ceaiul de tei e remediul ideal!! si nu ii face rau nici lui bebe.. mami de brotacel Andrei Ioan |
racusor.. la rahie simpla fara peridurala nu ai voie sa te misti!
stiu de la mama ca s-a operat si i-a facut rahie si nu ai voie sa te misti!
In legatura cu constipatia bb-ilor
vlad a avut probleme cu scaunul si pana am inceput diversificare si i s-a reglat sacunul ii puneam 1/4 supozitor cu glicerina zilnic-supozitorul il taiam pe lungime!
Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Fiindca vorbeati de sling-uri si wrap-uri (e vreo diferenta intre ele?) este vorba de ceva de genul www.youtube.com/watch?v=DTsVqghgFvA" target="_blank">asta? sau sunt mai multe feluri? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu AMR 2+ pana pupacim bebelina |
mihaela, da, e o diferenta intre sling si wrap...
vezi pe sling.ro, http://www.sling.ro/descriere/tipuri-de-esarfe/
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puiutz_mic spune:
Ela, Ramo nu fiti suparate pe clisma, stiu ca e cel putin neplacuta, dar daca faceti cezariana stiu ca e foarte important sa fie golit bine intestinul gros, ca altfel apar dureri suplimentare dupa operatie si va dati seama ca numai asta nu va lipsea... de aceea se si recomanda mancare usoara cu o zi inainte de opratie, in ziua operatiei nimic, iar dupa operatie o zi - doua doar lichide - ceaiuri, supe clare - cel putin asa stiu eu...
Trebuie evitata incarcarea intestinului.
Elena 35+ cu un cuminte
AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ela_mm eladea, ma gandesc ca daca tot ai sarbatoare de 3 sapt, stai pe acasa sa sarbatoresti cu bb Hilip, sau? pai ma gandeam sa te bazai maine cu un sms daca toate-s bune. asta daca nu ai planuri de iesit prin weekend. Ela 38+ cu Eva Maria !!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!! |
hahaha...stii cum sarbatorim??? el huzureste la tzitzi, cand are el chef...eu la munca..ca doar tre sa 'produc' pt el...
asadar, da un SMS oricand...astept cu nerabdare...no pb...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...